Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SpotlineMT2

Cieszy mnie to że odpowiedziałeś na pytania/opinie, nie tylko moje ale także innych userów, widać że zależy Ci na pozytywnych opiniach.

Myślę że odwiedzę serwer, i potem dam kolejne posty na temat serwera, mam nadzieje ze miło mnie zaskoczysz, gdyż jest to pierwszy serwer od mojej przerwy.

Czy te wierzchowce są w zamian za konia, czy jest to bonus że w każdym momencie możemy odpalić wierzchowca lub poprostu zwykłego konia?

A teraz pytania nie koniecznie do autora, ale także innych graczy, Jak działa system petów? Jak się zdobywa takiego zwierzaka? Jest to czasowe? itd.

Z góry dziękuje, Pozdrawiam.

// Dodano

Pobrałem patchera, wszystko jest okey, poza małym błędem (Może tak jest z powodu że serwer jest offline?)
Wyskakuje error o braku pliku DevIL.dlll i zamyka program.

Pobrałem clienta rano, kiedy był jeszcze z starą nazwą, a patchera pobrałem nowego tego co podano przed chwilą.

Dodatkowo AVG wykrywa w metin2bin, zagrożenie

Opublikowano

SpotlineMT2

Cieszy mnie to że odpowiedziałeś na pytania/opinie, nie tylko moje ale także innych userów, widać że zależy Ci na pozytywnych opiniach.

Myślę że odwiedzę serwer, i potem dam kolejne posty na temat serwera, mam nadzieje ze miło mnie zaskoczysz, gdyż jest to pierwszy serwer od mojej przerwy.

Czy te wierzchowce są w zamian za konia, czy jest to bonus że w każdym momencie możemy odpalić wierzchowca lub poprostu zwykłego konia?

A teraz pytania nie koniecznie do autora, ale także innych graczy, Jak działa system petów? Jak się zdobywa takiego zwierzaka? Jest to czasowe? itd.

Z góry dziękuje, Pozdrawiam.

Wierzchowce jako "bonus", kiedy się chce.

Pet jest na stałę. Jego przywołanie dropi z bossa Krwawej Wieży. Szansa na drop: 20%.

Opublikowano

UP, edytowałem post wyżej ale szybciej mi odpowiedziałeś, co do klienta/patchera

Pobrałem patchera, wszystko jest okey, poza małym błędem (Może tak jest z powodu że serwer jest offline?)

Pobrałem clienta rano, kiedy był jeszcze z starą nazwą, a patchera pobrałem nowego tego co podano przed chwilą.

Opublikowano

UP, edytowałem post wyżej ale szybciej mi odpowiedziałeś, co do klienta/patchera

Teraz spatchuj grę, a metin2client.bin dodaj do wyjątków w zaporze.

Profil na facebooku:

https://www.facebook.com/pages/HardlineMT2/504668256236641?ref=hl
Opublikowano

Biolog:

30 - 0 godzin

40 - 1 godzina

50 - 2 godziny

60 + - 4 godziny

Skille:

KU - 4 godziny

Kamień - 4 godziny

Koń:

Medal - 1 godzina

Szansa: 33%

Opublikowano

hahah powodzenia jak tu bedzie grało 100 osób ..żeby stworzyć harda żeby ludzie na nim grali trzeba się wypromowac tak jak np; Isamu / Fubu ... ten serwer pasowałby pod easy i tyle . Nie polecam

Opublikowano

pobrałem znowu Clienta z strony i dalej mam all Spoliten ^^

dajcie normalnego clienta !

Wybacz, teraz już działa link z nowym klientem.

hahah powodzenia jak tu bedzie grało 100 osób ..żeby stworzyć harda żeby ludzie na nim grali trzeba się wypromowac tak jak np; Isamu / Fubu ... ten serwer pasowałby pod easy i tyle . Nie polecam

Serwer sam się wypromuje.
Opublikowano

No to downloaduje :) nawet jeśli serwer hard i będzie nie wypałem spróbuje i tak mam czas xD

To Spotlinemt2 albo Fake albo Reaktywcja.

Twój serwer to Fake kolego...

PS. Macie jakieś forum ? :P bo ta strona uboga strasznie ;p >> ok już mam :P chrome mi na dół automatycznie zjeżdża i nie widziałem paska u góry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...