Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Same szity, gówna startuje od pewnego czasu.

Mamy nadzieje ( gracze ) że tym razem powstanie stabilny serwer na którym będzie można pograć ponad tydzień.

360 zobacz pw :)

Czekamy do piątku i zobaczymy jak to wyjdzie kolejny projekt 4game.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahaha bylem w team glador.pl gdzie byl

DarkSince

Crypto

Jak ich nie znacie to nie piszcie ze sa wybitnie najlepsi w tym co robia xDDDDD

@topic Serwer moze byc ciekawy tylko te bony troche sa masakryczne

Gadasz głupoty bo akurat starali się nie tylko ty byłes w team'ie

jest tu 6,7 ? 3 standardowe królestwa ?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Gadasz głupoty bo akurat starali się nie tylko ty byłes w team'ie

jest tu 6,7 ? 3 standardowe królestwa ?

6/7 nie ma i są 3 królestwa : Shinsoo , Jinno , Chunjo

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

Zastanawia mnie jeden fakt. Przed wypuszczeniem tu--a zarzekaliście się że proboszcza nie ma w teamie. A jednak był. Więc jestem ciekaw czy tu nie będzie jakieś ciekawej niespodzianki ?. A co do boosów podobno szybszy resp można wiedzieć po ile?. Bo jak znów jak bd w 15 bił 1 boosa to nic nie poleci... Co ze spotami zinów na at2?. Bo jak wiadomo max 4/5grupek jest na spotach poprawiliście to?

Opublikowano

Zastanawia mnie jeden fakt. Przed wypuszczeniem tu--a zarzekaliście się że proboszcza nie ma w teamie. A jednak był. Więc jestem ciekaw czy tu nie będzie jakieś ciekawej niespodzianki ?. A co do boosów podobno szybszy resp można wiedzieć po ile?. Bo jak znów jak bd w 15 bił 1 boosa to nic nie poleci... Co ze spotami zinów na at2?. Bo jak wiadomo max 4/5grupek jest na spotach poprawiliście to?

Tak srednio o 20% a co do teamu to wszyscy sa podani ;)
Opublikowano

O godzinie 15 startujemy z Betą.

Po konta można się zgłaszać na TS od 14:30.

Biorąc pod uwagę to, że nie mam majka przewiduję zajebistą komunikację między nami na tym ts'ie xDDD

@Top

Czy respy w v1,v2 i innych lokacjach będą ogarnięte ?

Na kilku serwerach zdarzało mi się czekać chuj wie ile, aż mi się jeden mob zrespi

Co prawda miałem napisać tylko pierwsze zdanie, ale musiałem coś dopisać by warna nie dostać xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

O godzinie 15 startujemy z Betą.

Po konta można się zgłaszać na TS od 14:30.

a ci co nie zdążyli się zapisać też mają szanse na konto ?:P

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę to, że nie mam majka przewiduję zajebistą komunikację między nami na tym ts'ie xDDD

@Top

Czy respy w v1,v2 i innych lokacjach będą ogarnięte ?

Na kilku serwerach zdarzało mi się czekać chuj wie ile, aż mi się jeden mob zrespi

Co prawda miałem napisać tylko pierwsze zdanie, ale musiałem coś dopisać by warna nie dostać xD

Cos tam ustawilismy ale jezeli bedzie potrzeba wiecej to oczywiscie zwiekszymy resp
Opublikowano

Zagram na 100 % :) czekałem na ten serwer !

Polecam

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Serwer ciekawie się zapowiada opisowo, jestem bardzo ciekawy jak w praktyce, na pewno szybko nie upadnie jak jest prowadzona, przez taka administrację. Graczy pewnie będzie sporo, to jest pewne. Chętnie popykam na serverku i może coś się pobuguje ;p

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Miód! Zagram na 100% Tylko nie wiem kim :D. Jeszcze jak administracja ogarnie DDosy od początku do końca to będziemy w niebie :D

//Reklama OFF.

Opublikowano

Stronka dopiero bedzie za kilka dni przed otwarciem serwera a do bety konta beda podawane na ts o 14.30 w strefie quadron

Oczywiście dla tych którzy zostali wybrani i zapisani na bete : ) Takie małe sprostowanie.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Oczywiście dla tych którzy zostali wybrani i zapisani na bete : ) Takie małe sprostowanie.

No dla tych na pewno , moze dla tych co nie zdazyli cos sie znajdzie zobaczymy :)
Opublikowano

Harnasiek i inni zostali zapisani na bete po znajomosci.Skoro nie wszyscy moga brac w niej udzial,nie powinno byc sm za uczestnictwo.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Harnasiek i inni zostali zapisani na bete po znajomosci.Skoro nie wszyscy moga brac w niej udzial,nie powinno byc sm za uczestnictwo.

nie po znajomości :] wystarczyło napisać pm do hajdy/360 i cię dodał. albo napisać na blogu że chcesz aby cie dodali:]

Opublikowano

Był blog na forum już jakiś czas temu o tym, że bedzie ebta i mozna dostac sm. Trzeba bylo się zapisać jak były zapisy a nie teraz pierdolic, ze po znajomosci niby./

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...