Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ze swojej strony nie polecam. łuki i dzwony są tak ponerfione że masakra. Łuk na 200 level ma coś 450-520 Ataku i 45 luda a miecz na 200lvl 70% luda i 600-700 ataku. Gdzie tu logika?? Nie mam pojęcia. Archery nie mają co grać ponieważ te 100 ataku i 25% luda duzo nerfi .. Tyle z mojej strony i dziękuję za gre

hcq0.png

Opublikowano

naprawiliscie laczanie ulepków, bo z tego powoduy przestalem tam grac

zwiekszcie resp bosow, zeby byly na kazdej mapie a nie tylko w m1 i bedzie super serwer !!

5

Opublikowano

Mi antywirus wykrywa trojana , to bezpieczne?

@help

POMOCY. JAK ODPALAM LAUNCHER WYSKAKUJE BLAD I LANUCHER SIE "USUWA".

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Usuwa się bo pewnie jakiś antywirus ci go wywala bo wykrywa jakies nie groźne zagrozenie, sproboj wylaczyc antywira podczas uruchamiania,

serwer calkiem fajny, wbilem dopiero 40 ale zaraz lece expic, polecam ;)

1377440917-U253647.png

Opublikowano

wiec tak

exp super szybki w kilka h mozna wbic ten 250

o ulepszacze bardzo trudno

nie ma nic innego do robty, dropi sie tylko ulep[y i stawia postacie na bsie

gra niewiele ludzi

dodajcie cos nowego, wiekszy resp tego badziewia, albo wiekszy drop tych ulepszaczy, jakies dungeony cokolwiek no

i bedzie git

5

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam. Server może i łatwy lecz GA i GM mają pupilków serwerowych, którzy prowokują, bluzgają i zaczynają do innych, a później płaczą i raportują do Administracji. Im nic nie zrobią, a zwykłego gracza zbanują. Następnym powodem są podpowiedzi administracji podczas Eventów O.X/Znajdź G.M oraz Inne (także pupilkom). Ze względów na Administracje, która faworyzuje znajomych serwer jest do kitu. Serdecznie odradzam grę na tym serwerze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Server jako server jest zarabisty i jeszcze nigdy nie spotkalem sie z takim POLSKIM dedykiem jakim jest Linares, jest to jeden z najlepszych serverow Metin2, ale co to wszystko psuje ? ADMINISTRACJA, a dokladnie ? Matol aaa... sory to '[GM]majtol12'. Czemu ? Olewa graczy jak powietrze, nie reaguje na rozne rzeczy w tym ze inni gracze potrzebuja pomocy on zwyczajnie ich olewa i ma ich za przeproszeniem w DUPIE ! To nie sa klamstwa to jest prawda, i znajac zycie za ta prawde zostane ukarany ale co mi tam prawda jest jedna.

PS: Osobiscie gram na tym serverze i jak narazie nie mam zamiaru go zmieniac poki cos sie nie wydarzy gorszego niz olewanie graczy.

PS2: Jesli chcesz grac na servie, musisz liczyc na samego siebie lub lub mowie lub milych graczy ktorzy Ci pomoga.

PS3: Pozdrawiam cala gildie PowerIsBack jak i wszystkich graczy ktorych poznalem grajac na servie ;)

NieDzieLa

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z dniem dzisiejszym doszły na serwer 2 nowe bossy oraz został poprawiony
drop z metinów - od teraz dropia z nich ulepszacze. Został również
dodany nowy NPC w m1 Wonda-Rim, u którego możecie wymieniać instrukcje
dwureczne, na punkty statusu lub na red perły.Instrukcje Dwureczne
dropia z metinów w przedziale 5-90lvl dzieki czemu kazdy Metin w grze
bedzie użyteczny.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzis zostal dodany npc wonda rim ktory wymienia pkt (instrukcje dwurecznego miecza) na perly lub pkt statystyk.

Aby wymienic nalezy je zdobyc z metkow 5-90 lvl.

Jak wybrac opcje z ktorej skorzystac? nalezy miec w eq odpowiednia
ilosc instrukcji miecza dwurecznego, jesli mamy 50, to dostaniemy redke,
jesli np 2000 i klikniemy wymien to wymieni nam na opcje za 2000pkt, i
nie bedzie mozliwosci wybierania z ktorej korzystamy, tylko system misji
wybierze opcje maxymalna, czyli jesli chcemy wziasc odpowiednia opcje
to musimy miec w eq odpowiednia ilosc tego itemu ktora jest podana w
dialogu, reszte wsadzic mozna do depo. Po wybraniu pkt statystyk
dostajemy losowa z tych podanych, czyli np dostnaiemy inta lub sile lub
vital lub zrecznosc, nie wszystkie na raz.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Super maly klijent to 25 min i bedzie a serwerek widac ze fajny :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Pogram bo zawiodłem się na innym serwerze a lubie easy. Tylko pytanie czy da się tam gracz czy chodzą dzieci po m1 i nie daja "żyć"

@down idź stąd hejterze

Opublikowano

Co jest że wbić nie można kolejna dupa a nie serwer ja tu chce grać a kurwa nie. wkońcu noc to można pograć a nie kurwa w dzień to trzeba się za życie brać a tu noc to można popykać. Kiedy serwer online?! aa dobra dodaja cos na serwer ;>

Opublikowano

Da się tu grać szamanem helerem ? :> Tzn do pvp sie nadaje ? Bo dawno nie grałem jeśli nie to kim ? :>

1-500 rank same 250 lvl ? WTF

x2n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...