Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer w jeden dzien mozna wbic max lv :) czyli 250 ( ja osobiscie wbilem w 4h :) tylko ze teraz trzeba z 3-4 dni eq robic xD

Serwer fajny duzo osob gra i wgl.

Polecam

MAM DO ODDANIA KONTO 250 LV NINJA DAGGER NA TYM SERWERZE NICK yNakou ( bo jakis noobek zajął mi nick Nakou ) JEZELI KTOS CHETNY TO PW

Ile osób w godzinach szczytu

w godzinach szczytu hmm.. rozdziele to na krolestwa.

w m1 chunjo jest okolo 10 osob ale duzo ludzi z chunjo jest na spotach.

w m1 shinsoo jest okolo 80 osob ale rowniez duzo wiary jest na spotach :)

w m1 jinno jest najwiecj luda okolo 200 i rowniez duzo ludzi jest na spotach.

w miastach ludzi pełno i na cheacie ciagle pisze ten i ten awansowal z tego poziomu na ten ...

wiec duzo ludzi gra.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Na serwerze w godzinach szczytu jest ponad 500 graczy Online !

Tutaj daje małą prezentacje Turnieju PVP, który miał miejsce niedawno na naszym serwerze !

TURNIEJ PVP !

Part I

Part II

A teraz na koniec tak dla urozmaicenia i troszke humorku od administracji: Rozmowa 36latka z Mistrzem Gry

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

"Według żony zmieniłem się - tak również powiada mój przyjaciel, z którym przelewałem wiele razy krew. Mówią, że stałem się złym człowiekiem, a raczej nie nazywają mnie więcej człowiekiem, lecz już potworem. Sam osobiście czuję przemianę w sobie na zdrajcę. Majątek swój sprzedałem, następnie podzieliłem... Jednak żałować tego czynu nie potrafię. Zaprzepaściłem cały dorobek mój, jak i mojej żony. Wszystko to, było reakcją na ostatnie wydarzenia, przez które straciłem jedynego potomka - Nansura. Depresja doprowadziła mnie tak daleko, że bez żadnych skrupułów zabijałem co rusz to nowych złoczyńców, nawet jeżeli tylko doprowadzali do czynu kradzieży. Obecnie jest mi z tym bardzo źle, z moim nowym "ja", które jest nie fair w stosunku do mojej rodziny, przyjaciół oraz mieszkańców mojej krainy.

Chcąc zemścić się na zabójcy mojego syna, potrzebowałem nienagannego ekwipunku. Podążyłem zatem do miejskiego Kowala, z którym po dłuższych spekulacjach oraz niezbyt miłej konwersacji, zgodził się na wykucie dla mnie specjalnego sprzętu. Był to zupełnie nowy set, dotąd nikomu niedostępny oraz nieznany, coś, co mogło być tylko marzeniem dla zwykłego śmiertelnika. Po ubraniu się w przedmioty od kowala, uderzył we mnie jakiś promyk, dając do myślenia, że teraz jestem niezwyciężony, a pewność siebie została przesunięta na pierwsze miejsce. Pomimo, że jestem w ciągłej sprzeczce z Kowalem - podziękowałem mu i odszedłem. Myślę, iż ten ekwipunek był wart swojej ceny.

Następnie udałem się do przyjaciela, o którym wspomniałem wcześniej. Człowiek spokojny, miły oraz służy pomocą swoim znajomym - czyli wszystkim dobrze znany Stajenny. Potrzebując towarzyszy do wyprawy, w celu zemsty, poprosiłem go o nowe konie, z którymi nigdy nie będzie problemu. Posłuszne, zawsze przybiegające na czas oraz gotowe do boju. Bez żadnych problemów, dostałem zgodę. Od teraz każdy mój człowiek, otrzyma konia, który będzie bardziej pokorny, niż jakikolwiek dotychczas.

Dowiedziałem się od zwiadowcy, który przybył po trzech dniach od rozkazu, że stwór, który zabił moje potomstwo, mieszka w Wieży Wygnańców, a droga do niego jest naprawdę trudna oraz czasochłonna. Według jego wieści, będzie na pewno potrzebny mi jakiś wszystkowiedzący mędrzec, ktoś naprawdę silny w celu przejęcia uwagi potworów na siebie oraz wielu ludzi, którzy będą atakować zwracając uwagę tylko na jedną komendę. No i oczywiście ktoś, kto będzie wydawał rozkazy - czyli ja. Nie mogliśmy czekać, następnego dnia wyruszyliśmy do boju!

Czekało tam na nas zło, które nigdy nawet nam się nie śniło. Sam dobrze nie pamiętam, co się dokładnie działo podczas wyprawy, gdyż adrenalina wzięła górą nad pamięcią. Pamiętam tylko, że po pokonaniu wielkiego, silnego oraz inteligentnego - nie wiem jak go nazwać - zwierzyńca? Każdy, kto przeżył do końca naszej wyprawy, został hojnie obdarowany przez Boga pilnującego tej Wieży. Pamiętam również jedne z jego wielu słów - "od teraz jesteście najsilniejszą grupą, jaka kiedykolwiek istniała na tej planecie. Zdobyliście szacunek oraz podziw u Bogów, którzy opiekowali się tym miejscem - lecz pamiętajcie, kiedyś i oni zechcą się na was zemścić".

Po chłodno przyjętych słowach, które wypowiedział Uan'Tsao, wszyscy Ci, co przeżyli, wrócili do swoich domów. Moja żona dostała informację, że nie żyję i sama popełniła samobójstwo. Także tylko ja nie miałem do kogo, ani do czego wrócić. Uświadomiłem sobie, że straciłem wszystko. Wszystko, co było potrzebne mi do życia. Dziękuję tylko moim przyjaciołom oraz towarzyszom broni, którzy zostali przy mnie do końca, a to oni głównie pomagali mi pomścić syna, a nie mieli nic do zyskania. Co prawda zarobili na tej wyprawie niewyobrażalne kwoty - i bardzo dobrze, niech ich życie będzie od teraz kilka razy bardziej kolorowe od mojego."

Taki list Przywódcy Linares dostali od jednego z parobków. Został napisany przez jednego z mieszkańców Krainy Linares - Juana Mitupe, który chwilę po wysłaniu go, pojechał na bój do Lodowej Otchłani i już nie wrócił. Otrzymali również od niego informację dotyczącą rekonstrukcji Wieży Wygnańców oraz jej plan budowy. Także teraz, Władcy Krainy potrzebują Waszej pomocy, drodzy mieszkańcy! Kto pokona przywódcę Wieży Wygnańców, zostanie nagrodzony naprawdę sporą ilością bogactwa! Do boju rodacy!

Oto zapowiedź najbliższej aktualizacji :)

Opublikowano

Mam problem z wypakowaniem clienta na win7 z winrara a mianowicie kilka plików w archiwum po próbie wypakowania wyskakuje błąd że nie można znaleźć tego elemntu "linares.exe" wie ktoś jak to naprawić.Ściągnąłem już go 3 razi ten sam prolem wiecie co może być przyczyna?

Opublikowano

@up, na czas sciagania wylacz antywirusa jak i wypakowywania mozliwe ze w kompresji plikow widzi wirusa. Pomoze w 100% :).
Potem juz mozesz uruchomic normalnie, gdy problem bedzie sie pojawial odezwij sie na forum na pewno pomoge ;)

Opublikowano

@refresh ! - Zapraszam serdecznei na serwer

@MrKazik jak pisalem to jest PRZYKŁADOWY SS zbroji i broni bo jak widac nie ma tez sury, ani miecza dwurecznego oraz tych twoich sztyletów, ale jak chcesz je zobaczec to napisz do np. PeSoiL w grze on ci z checia pokaze jak wygladaja :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Kiedy strona będzie ON??

Z ciekawością wbiję na serwer i sprawdzę jak się gra, lecz naprawcie stronę.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Z checia zagram ;) ale mam pytanko czy serwal stoi bo stronka mi nie wchodzi

@edit ma ktos konto do oddania ? nawet puste po strona za 2 dni dopiero bedzie znowu dzizalac

signature5y.png

Opublikowano

Ehh grałem sobie spokojnie.

Wczoraj cały dzien nie grałem dziś wchdzę i okazuje sie ze znikła mi czapka rasta +1 i zbrojka na 115.

Pozatym serwer fajny.

Nie wiem jakim cudem znikł mi hełm i zbroja a reszta eq została.

Wymienie persje,troche eq rasta,na 130 i 105.

Ulepki za coś gdzieś ;d

mojasygnan.png

Opublikowano

Server nawet spoko. 250 lv. idzie wbic w kilka godz. Eq też nie problem.
System ulepszen troche nie ciekawy, ale server mogę polecić.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

niE POLECAM SERWA :) PO PIERWSZE EQ MOŻECIE ROBIĆ SOBIE W DT EPIKI HAKIEM TO PO RAZ 2 NA MAPKACH DO EXPA Z NIEBIESKIEJ ŚMIERCI DROPI PO 5 REDEK DALEJ TO ZNIE ZMIENIONE ;)}KOLEJNA SPRAWA ZBUGOWANY MENTAL I QUESTY U BIOLOGA I RESZTY DUPERELI GDZIE MACIE ZABIĆ BOSY NIE POLECAM I ODRADZAM PAKOWANIA W IS

Opublikowano

TO JEST KOPIA ALE SERWERA Sealian.pl po prostu z klonowali serwa nie wierzycie sami zobaczcie preske sealiana

kopiujesz analfabetyzm czy masz problemy z ortografia? preska? naprawde?

Polecam serwer sam gram i sie fajnie gra

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Trochę dziwny serwer. Kilka osób wbijało lvl np. z 199 na 220/225 2-3 sekundy :P A teraz nagle zaczęło mnie wywalać i pokazuje się komunikat gdzie klikasz na prawo i lewo a tekst po chińsku.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...