Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny. Możliwe że zagram. Mam takie pytanie do grających :D W ile wbije ten 250lv ? :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego ten serwer jest kopia Sealian ? Roznia sie te dwa serwery tylko nazwa o-O . o.O

00381637475378013724.png
Opublikowano

Serw dobry ,exp jak na 4fun nalezy.nie leca perly po 5 tak jak up napisal, z perlami jest spory problem ale jest co robic. To ze na mapach jest 1 ch to plus bo bylo by za latwo. Zapraszam do gry :)

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

A więc tak :D

Serwer bardzo mi się spodobał , wbiłem an stronę zarejestrowałem się i czas pobrać :D

Powiem tylko jedno do zobaczenia w grze :D :D

Gramy JINNO !!1

Opublikowano

Jak ktoś Grał na Sealian Czy Sunrise to Pewnie zna Mnie Jako Psychick kręciłem filmy z sunrise i ten serwer od tego kolesia jest zjebany on robi wszystko na jednych plikach i wszystko tak i tak jest ponugowane nawet nic nie zmienia bo mu się nie chce kolejna sprawa kowal w dt jest zbugowany i Epiki można robic Kamerem a na każdym jego serverze było to samo Pozdrawiam Psychick

Opublikowano

poda mi ktoś bony w zbrojce na 170,190 i 230 lv?

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Przypominam o trwającym Konkursie na Najlepszego GamePlay'a serwera !! Do wygrania 5000 SM w Item Shop !! Konkurs trwa do 27.04.2013r ( soboty) !!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Co się ze stroną dzieje ?

Strona była przez kilka godzin OFF z powodów technicznych, ale teraz już wszystko działa i zapraszam do gry.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

sorki, jednak serwer dziala. na str jest po prostu blad i nie dziala ch1, reszta dziala bez zarzutu.

sorki za double post

Opublikowano

jak ktos szuka serwa "Bardzo easy" to nie wbijajcie tu ;] chuj wie czemu typek tak napisal nie warto bo to wcale nie bardzo easy tylko zwykly easy/medium

Opublikowano

pow tak serwer jest taki,że jak ktoś nie wyda na Is na osiągnie za szybko coś na tym serwerze bo nie ma gdzie dropić ulepszaczy bo tyle ludzi biega za bossami,że mało kto jest w m1 bo wszyscy szukają bossów po 2 zrobiłem już na full 2 rękę i co to ma znaczyć,że dla porównania miecz ma 35% luda 35% um a 2 ręka po 25% a sztylety dają 65% luda u 35 um i mają jeszcze dmg większy od każdej innej broni.

Serwer jest pod tym kątem dobry,że jest stabilny nic więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...