Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha posypało im się z pół bazy ... Połowa kont jest albo usunięta albo są zmienione passy ... Na dodatek reje niedziała ludzie spamią na sb na forum a administracja oczywiscie olewa i jedynie blokuje ;) Na ts tez nikt nie raczy zajrzeć z teamu ... Totalna wyjebka na graczy ;)

x2n.png

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowicie o jakis pupilkach? Bajer i jeszcze raz bajer, pare dni temu jeden z graczy do mnie napisal z tekstem ze jesli nie odbanuje mu drugiej postaci zadzwoni do GA i wylece Z Team. Moja reakcja na takie zachowanie? Blokada konta i wiecej juz nic nie powiedzial. Nie ma zadnych pupilkow, jest osoba ktora obraza etc itd.? No to zapraszam na forum jest od tego dzial gdzie mozecie zglosic takie osoby.

W dniu dzisiejszym na serwerze bylo w okolicach 400 graczy on-line na serwerze :).

Powiem tylko tyle, ze co do LV jest latwo, a z expem juz jest trudniej.

PS. KAZDY GRACZ JEST TAK SAMO TRAKTOWANY OD SAMEGO POCZATKU, LECZ JESLI JUZ KTOS POWIEDZMY PISZE 30 MINUT ,,daj eq" TO PO PROSTU TAKIEJ OSOBIE JUZ NIE ODPISZE NA PW. OSOBY KTORE SAME PROWOKUJA TEAM DO NIE ODPISYWANIA POTEM PISZA ZE NIE POLECAJA SERWERA ETC. SZANUJE ZDANIE INNYCH I NIE JEST TUTAJ TO NAPISANE O WSZYSTKICH WYPOWIADAJACYCH SIE TUTAJ O SERWERZE NEGATYWNIE. DODAM TYLKO TYLE JESZCZE ZE SERWER WCHODZI W FAZE NOWOSCI DODAWANYCH NA SERWER

@Drag, tak mam odpisywac osobie ktora nie daje dojsc do slowa? Od ponad 2h jestem ciagle na teamspeaku. Albo reklamowales inny serwer na shoutboxie, albo groziles serwerowi, za to zostales zablokowany.

Opublikowano

Pozdro pajace (team) eQ z konta mi znikło

W faze nowości w faze chuja , nawe restartu niepotraficie zrobić bo itemy ludzią znikają napisałem do Witchera i ma na to wyjebane...

qolJA1e.png

Opublikowano

Z dzien dzisiejszym dodaliśmy nowy Dungeon ,,Lodowa Otchłań " więcej informacji znajdziecie w głownej prezentacji serwera oraz na naszym forum !

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@UP to jest wnerwiające ... bijesz bijesz a tu nagle 3 osoby zbugowaly lvl i juz sie nie ruszysz przez najblizsze 10minut . NIE POLECAM chyba że naprawią usuńcie te wiadomosci gratulujemy lvl i bedzie dobrze ..!

Polecam lagi zostały naprawione !

Opublikowano

Już zassysam clienta wbiję sobie do jinno pod nickiem Kashido postać hmmmm . Wuj bądz sura . A ile ludzi online ? bo koleś mi powiedzial 20 i nwm czy warto pobierąć czy nie zanulować?;c

Opublikowano

Już zassysam clienta wbiję sobie do jinno pod nickiem Kashido postać hmmmm . Wuj bądz sura . A ile ludzi online ? bo koleś mi powiedzial 20 i nwm czy warto pobierąć czy nie zanulować?;c

Gralem tam miesiac temu.20 online napewno nie ma.Przy tej liczbie juz dawno by "padl".

Mysle ze gra tam okolo 150-200graczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Z dziem dzisiajszym została otwarta rekrutacja na GM. Więcej informacji znajdziecie na forum ! Osób na serwerze jest coraz więcej wczoraj w godzinach szczytu na wszystkich CH wynosiła okolo 450 osób. Więc gorąco zapraszamy. Tak podpowiem dla tych co zaczynaja gre, ze jak wbijecie na serwer to najlepiej wbic 5 lvl isc po skille i bić ciągle metiny od 5 lvl wzwyż i zbierac pkt ( Instrukcje Dwureczne ) a nastepnie wymieniac je u NPC Wonda-Rim ( Wymieniam pkt) na perełki. Polecam 90 instrukcji wymieniać na 2 redki/blu perly ( zalezy od szczescia) i zycze wylosowania samych redek :).

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer naprawdę jest bardzo dobry oraz przyjemny !

Jak widziałem prezentację myślałem ,że nic specjalnego , ale ciągłe zainteresowanie serwerem przez administrację

wzbudziło u mnie respekt i postanowiłem rozpocząć grę w parę godzin możemy osiągnąć 150 poziom .

Opublikowano

@smok590 jeżeli umiemy expić to w 2godziny można wbić "Noobexpem" 250 lvl więc ja nie wiem jak ty expisz :)

@Topic: GM moglibyście częsciej w godzinach wieczornych robić eventy a nie o godzinach rannych. ;D

Arcymistrz
Opublikowano

Pytania co do serwera:

Opłaca się zacząć grać?

Ile ludzi gra w godzinach szczytu?

Można się wybić?

Administracja interesuje się serwerem?

Postacie są zrównoważone?

Opublikowano

Czy oplaca sie grac? Tak oplaca sie pod wzgledem tym, iz serwer jest 4fun pod wzgledem levela, lecz medium pod wzgledem wyposazenia

Gra ok. 400 graczy w godzinach szczytu,

Tak mozna sie wybic kazdy ma na to prawo, duzo jest nowych graczy ktorzy ciagle przybywaja.

Administracja interesuje sie serwerem, codziennie eventy, rano / w nocy ja osobiscie nawet odpisuje na PW po pare godzin graczom.

Czy postacie sa zrownowazone? Pod wzgledem perf. EQ tak.

Opublikowano

Gra 400 graczy w godzinach szczytu, a ksuje 350, pozostale 50 probuje wyexpic sie xD

Gdzie sie nie pojdze sie jakis noob znajdzie -,-, Dropic nie mozna bo ksuja, expic nie mozna bo ksuja, i co to za gra..

Neutralny..

Opublikowano

Nie nie ma banow za BS'a ew. jak ktos stoi i nie odpisuje to zarobi kicka i to tyle.

To pro powodzenia, aha

siema ;)

jak ci sie udało to zrobic tak szybko ?

po prostu, gras zjak nie ma noobow i osiagniesz to..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...