Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może full eq dla niego to eq z lez :)

W 2h napewno sie nie zrobi full eq t.j rasta +9/karma etc. ;]

Chyba że zaladujesz w IS to tam dosyć tanie te ulepki ;]

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ciekawy, sam na nim gram i nie mam do niego jak na razie zadnych zastrzeżeń. Ci co piszą, że nooby ksują to sa śmieszni, na każdym serwerze tak jest. Jeśli chodzi o ilość graczy to w godzinach szczytu około 500. W nocy też sporo gra;d

Arcymistrz
Opublikowano

Właśnie na forum czytam, że był bug wczoraj na 200 red pereł ( główna i bardzo droga waluta na serwerze ) po 0 sm. Ludzie pokupowali bardzo duże ilości tego, co jest równe, że mogą mieć teraz wszystko, bo handluje się redkami.

Administracja ma niby sprawdzać logi, ale wątpię, że coś z tym zrobią, bo to ich błąd, a nie nasz.

Co do expa

Sobota i Niedziela - 300% + jest

Od 1 do 250 wbija się 7/8h

Opublikowano

Serwer ciekawy, sam na nim gram i nie mam do niego jak na razie zadnych zastrzeżeń. Ci co piszą, że nooby ksują to sa śmieszni, na każdym serwerze tak jest. Jeśli chodzi o ilość graczy to w godzinach szczytu około 500. W nocy też sporo gra;d

Smieszny to moze jestes Ty, na kazdym serverze ksuja nooby, ale na takich jak ten to jest poraazka .

Btw ci ktorzy graja w nocy wlasnie probuja expic w spokoju ;]

Arcymistrz
Opublikowano

Post moderatora z forum tego serwera w temacie Bug na red perły

Z pewnych źródeł, nie będę mówił jakich, dowiedziałem się, że prawie wszyscy z gildii StayAlive mają trzy tygodnie na oddanie WSZYSTKICH czerwonych pereł. Trzy tygodnie? Przecież to jest czas, w którym gospodarka na serwerze zdąrzy się zepsuć bezpowrotnie. To jest śmieszne, jaki czas ludzie dostali na oddanie czerwonych pereł, które i tak pójdą w obieg ciągłego handlu, więc ta cała akcja nic pożytecznego nie da.

Poza tym, raczej większość ludzi grających tutaj chociaż dwa miesiące, zdąrzyła zauważyć, że StayAlive to pupilki Aniołka (czyli naszej jakże słynnej, trochę niezbyt ogarniętej Atheny), więc wg. mnie, to jest tylko coś w stylu gry, w której stratni będą wszyscy spoza jakiegokolwiek kontaktu ze StayAlive. Tak samo jak ta gildia jest faworyzowana przez Athene - tak samo Athena przez Witcher'a. Więc wychodzi na to, że z tego wszystkiego, nigdy nic nie wyniknie. Przecież sam czas, jaki mają na oddanie pereł na to wskazuje, a nie każdy jest taki głupi, że dałby się na to nabrać. Piszę to nie ze względu hejtu na Athen'e czy coś, lecz dla dobra graczy. Jeżeli nasz Administrator chce zarobić na interesie - niech się stara, nikogo nie faworyzuje i się w końcu ogarnie. Może jednak jest to serwer 'charetatywny'? To po co nam IS? Takie dwa wnioski można wynieść z działań Administratora. Przecież Athena nawet nie nadaje się na tę pozycję, na której jest - tyle razy, co robiła błędy, co była niekompetentna oraz niezbyt rozgarnięta w działaniach, już dawno powinno ją skreślić. Nie oszukujmy się - dużo osób to wie. Oczywiście, że członkowie StayAlive staną w jej obronie, ale ludzie wiedzą swoje, bo wszystko jest praktycznie czarno na białym pokazywane non-stop.

Tak samo jak nasz nowy Mistrz Gry - Flamaster. To nie jest osoba dobra do ekipy, co zdąrzyła już pokazać, a poza tym, chodzą plotki, że zdąrzył on już sprzedać 2,000 red'ek na allegro zdobytych z tego bug'u. Co, to jest sprawiedliwe? Mi się jednak wydaje, że nie. Ten serwer przez takie osoby, które nie są doświadczone i nigdy nie będą bezstronne w swoich działaniach, upada i to nie powoli, lecz dużymi krokami.

Muszę tu pochwalić PeSoiL'a - jest to jedyna osoba, która chce coś dać od siebie graczom, zdąrzyłem się na nim poznać i myślę, że choć po części potwierdzi moje słowa. Dlaczego nie szukacie osób takich jak on, które nie boją się problemów wśród 'zaprzyjaźnionych' graczy? Może ma rozsądniejszych znajomych, którzy skoro wiedzą, że zrobili źle - to ponoszą konsekwencje? OBUDŹCIE SIĘ! Mistrz Gry nie może być manipulowany przez graczy, to tak samo jakby pracownik biedronki przepuszczał do pierwszego miejsca kolejki w kasie. Dla mnie jest to mały skandalik.

Dlaczego tych wszystkich graczy nie zbanowaliście od razu? Bug to bug, a jego wykorzystanie powinno być karane NATYCHMIASTOWO! Może by to zdąrzyło w tym czasie jakoś uratować gospodarkę serwer'a. Teraz pomyślcie o osobach, które nie korzystały z bug'a i muszą sobie wszystko dropić, a w tym czasie Ci źli ludzie - którzy z tego korzystali, hulają sobie po serwerze w pięknym, całym eq? Kto wierzy w to, że po tych trzech tygodniach ktokolwiek zostanie zbanowany? No chociaż może ktoś będzie, ale na pewno będą to osoby, które były temu najmniej winne (które raz, czy dwa z tego skorzystały) i są spoza tych osób, które są faworyzowane przez Athenke.

Mam w dupie czy cokolwiek tu stracę przez ten post, chciałem tylko napisać ogólnie informację dla graczy, którzy widzą przyszłość w tym serwerz'e, że tak kolorowo nie będzie, jak się wydaje. Postu nie macie nawet sensu usuwać, banować także. Pokazałoby to tylko okrutną prawdę na ten temat oraz dziecinne zachowanie, potwierdzające Waszą dojrzałość dot. przyjmowania krytyki na tzw. "ryj". Magia internetu, czyli proxy i notatnika, pozwoliłaby mi na pisanie tego w kółko. Dziękuję, dobranoc.

Warto przeczytać przed rozpoczęciem gry ;)
Ja osobiście gram zbierając czas razem 2h gdzie 30 minut to miasto i mam 126. Popieram to co napisał virg. i zakończyłem grę na serwerze. Zapowiadał się świetnie, a zrobiło się bagno.
Arcymistrz
Opublikowano

Da rade, żeby ktoś postawił serwa na tych samych plikach od nowa??

Nic nie trzeba stawiać od nowa.

Gram od dzisiaj (no od wczoraj, ale miałem surę, a zrobiłem szamana)

Dzisiaj o 22 zrobiłem szamana smoka.

Do 23 miałem już 125 lvl.

Od 24 (dali 300%) do ~1:20 wbiłem od 125 do 234.

Jest łatwo się wybić. Exp kończy się w niedzielę o 23:59.

Bardzo łatwo się expi i nie trzeba dobrego eq.

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o tą akcje z IS co była - teraz [wg mnie] albo tamci gracze będą mięli masakryczną przewagę, albo będą ceny z kosmosu..

Opublikowano

noname3, poki co wszystko jest tak jak bylo. A gdyby zaistniala takie zalamanie ,,gospodarki" serwera to postarmy sie ja doprowadzic do takiego stanu jaki jest :).

Pamietaj ze serwer liczy trzy miesiace, am imo to nie ma dalej cen z kosmosu

Opublikowano

Kiedy serwer będzie naprawiony?

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, polecam ponieważ:

- Częste organizowane eventy,

- Często 300% all raty są,

- Podchodzi troszkę pod serwer Medium, przy wyższych levelach :),

- Miła atmosfera,

- Dużo nowości,

- Stabilny.

Serdecznie polecam: Szamaniunia, Shinsoo :*

Opublikowano

Wiecej informacji co do ostatnich bledow pokazujacych sie przez ostatnie 24h tutaj:

http://board.linaresmt2.pl/index.php?/topic/1315-przerwa-techniczna-2013-07-14-2200/?view=getnewpost

Pamiętajcie gracze także, iż osoby piszące do was z prośbą o podanei loginu i hasła to są osoby które podszywają się pod Team. Tutaj znajdziesz listę Team serwera praz strony LinaresMt2.Pl:

http://board.linaresmt2.pl/index.php?/topic/1071-informacja-ze-stronami-linares-mt2/

Tutaj znajdziesz poradnik z Lodową Otchłanią

http://board.linaresmt2.pl/index.php?/topic/1025-poradnik-lodowa-otch%C5%82a%C5%84/

Tutaj znajdziesz poradnik co do System wymieniania punktów

http://board.linaresmt2.pl/index.php?/topic/1001-system-wymieniania-punktow/

Rekrutacja na Mistrza Gry jest wciąż otwarta i tutaj więcej informacji znajdzizesz na ten temat

http://board.linaresmt2.pl/index.php?/topic/275-wz%C3%B3r-aplikacji-na-mistrza-gry/

Masz problem z jakąś aktualizacja na serwerze? Tutaj są wszystkie aktualizacje które zawitały na serwer

http://board.linaresmt2.pl/index.php?/topic/186-wszystko-co-nale%C5%BCy-%C5%9Bci%C4%85gn%C4%85%C4%87-znajdziesz-tutaj/?view=getnewpost

Częste Eventy na serwerze, codzień Event Zuo lub OX więcej na temat rozpiski eventów znajdziesz tutaj:

http://board.linaresmt2.pl/index.php?/topic/919-rozpiska-event%C3%B3w-w-tygodniu/

Krótkomontażowe i te troszkę dłuższe filmiki z LinaresMT2.Pl:

http://board.linaresmt2.pl/index.php?/forum/48-filmiki-z-linaresmt2pl/
Opublikowano

Warto zaczynać gre ?

Dużo luda gra ?

Serwer ciagle ON czy bywa ze OFF ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

Warto zaczynać gre ?

Dużo luda gra ?

Serwer ciagle ON czy bywa ze OFF ?

Pobralem klienta aby sprawdzic ile osob jest.W jinno na ch1 gora 10,shinsoo na palcach jednej reki mozna policzyc,w chunjo 1 osoba.Na ogolnym malo kto sie wypowiada.

Administrator pisal,ze na oxie bylo 100osob(kilka tyg.temu) Od tego czasu niewiele sie zmienilo ;P

Zbyt mala konkurencja aby go atakowali ;)

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...