Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xRudy102

Spróbuj może zlikwidować ten plik i rozpakować jeszcze raz WinRar'em ... Mnie działa ... Wysłałbym swojego clienta ale mam zapisane hasło ...

@Kaluren

Jedyne co mnie się nie podoba że do 48 trzeba z początkową zbroją ... A i jeszcze jedno chodzi o to że ZAWSZE ale to ZAWSZE jest 80% u kowala, to chyba miał być serwer PVP skorojest 8000% expa ... Ale dobra Magiczny Metal w sklepie za 10.000 yang a wbijając 18 level zarabiasz 6.000.000 yang :P

@EDIT

Jak znajdę jakieś błędy (mapa, npc, sklepiki, moby) to napisze ;) Mam nadzieję że H@ czyta ten post i MOŻE to poprawi ...

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehhh ... Może to przez Win8 ? Albo nie wypakowuje ci całkowicie ... Spróbuj wypakować przez jakiś inny program lub porównaj czy każdy element z pliku na komputerze masz taki sam jak w pliku .rar ...

Opublikowano

Rudy to nie błedy, wszystko jest git, spokojnie.

Tym co nie chodzi gra, albo nie działa PW czyli jak chcecie przeczytac / wysłac wiadomosc to wywala wam metka, to tylko przez Lauchera, każdemu radze lepiej pobrac Clienta :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nooo ! Te rzeczy mało warte są drogie, a te zazwyczaj drogie są tanie ...

W dużo rzeczy wchodzi PŻ +10000 proponuje żeby H@ też dodał PE +5000 (dla sury)

Opublikowano

Pierdolony LOG wkurwie mnie, to już z 5-10 razy mi, to wyskakuje, a i tak klienta nie odpalę ..

Opublikowano

@thenipat222

Piraci zamieniają się w lepsze moby, a nie widziałeś że piraci są na 1 lvl ? Zabij na np. na 10 to drop będzie !

@EDIT

Macie przykładowego boss'a ...

cyo1yb.jpg

eznrsu.jpg

Opublikowano

serw ogólnie super wszystko jest ok gram 3 dni, ulepszacze lecą ok. Tylko nie wiem po co lecą te nie potrzebne juz 3 postacie ulepszaczy mam :) Ale serw polecam coraz więcej ludzi pozdro Mitch:)

Ps. Jedyne co irytuje to to że nie widac ile hp zostało bossom i mobom ale da sie grac:)

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

@UP pisałem to H@ ale oni nic nie robią, nawet z tym że jakimś 80% ludzi nie działa client ... Zaprosiłem 3 kolegów ... Ściągają clienta i LOG !

Opublikowano

Prezka choć nie jest jakaś piękna nie wiadomo jak to swoje przesłanie ma.

Serwer fajny takiego 4funa mi trzeba było zachwile pobieram clienta i wbijam do świata gry.

mojasygnan.png

Opublikowano

Prezentacja przejźysta . Wszystki informacje jakie mnie interesują ładnie opisane! Małym misune dla mnie jest to, że zbroje to hwangi i są stare bronie, które na starych serwerach się pojawiają. Jest dużo nowych zbroji i broni, które by można było tu wykorzystać.
Polecam Serwer!

Opublikowano

1366473884-U891449.png

Pozdrowienia z folderu pack serwera ! ;)

Poza tym serwer ciekawy. Na 1 lvl już miałem stal ...

Opublikowano

Każdy na 1lvl może miec stalke / bron na 65lvl / bron na 75lvl, wystarczy ze mu to wyleci ze szkatułek, które dropią przy expie :)

PS. Jakby gracze mieli dropac bronie na 65/stalki / bronie na 75 lvl to wątpie by to nazwac serwerem Easy :), więc jest dobrze :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie POlecam tutaj grać to jest server taki jak Sunrise i almantia nie polecam server panie a exp jest hujowy za szybki pobugowane questy moby nowych bosów nie ma wgl z nieb śmierci leci po 5 pereł zamiast 1 nie polecam

Opublikowano

Witam - i dziękuje za server na którym mapy od 90 maja jedno ch śmiech na sali ( nie mowie już o kliencie w którym dziwnym trafem są śmieszne pliki było o tym wyzej )

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

naprawdę super serwer ataków wgl nie ma bugów jakiś większych też naprawdę serwer dopracowany a nie jak te wszystkie niby hity co mają być najlepszymi serwerami na których jest zawsze jakiś poważny bug...Zapraszam wszystkich na początku było strasznie mało graczy teraz jest około 200 i rośnie ponieważ ludzie widzą,ze serwer jest stabilny i warto grać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...