Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kopia cameriona pare elementow dodanych nic wiecej hmm wiecie macie 1 + na stronce cameriona byl fake licznik a wy go wgl nie macie i to postep !! :) gj bro

Opublikowano

Kopia cameriona pare elementow dodanych nic wiecej hmm wiecie macie 1 + na stronce cameriona byl fake licznik a wy go wgl nie macie i to postep !! :) gj bro

Jaka kopia camierona? Podaj mi choć jedną rzecz, która przypomina cameriona. System ulepszeń inny, ulepszacze zupełnie inne, mapki też. Expem to się różni ogromnie, bo ten serwer to mega 4fun. Serwer mogę polecić, max. lvl w ok. 3h, gorzej z eq, ale myślę że 2 dni powinno się wyrobić. Graczy on-line ok. 500! Jak na taki serwer 4fun to chyba sporawo+ bardzo dużo eventów! :)

Opublikowano

najlepszy 4fun jaki jest;p

[GA]Witcher poleca swój serwer wiadomo. A ja napisze, że nie polecam serwera ze względu na właśnie tego Pana. Jest fałszywy i każdemu mówi co innego. Nic nie robi na serwerze dosłownie nic, raz na ruski rok doda zbroje " o Boze jak ja się napracowałem"-pisze. Otwiera serwery a potem zamyka bo nie ogarnia bugów, np Bassilia. Camerion też był serwerem Witchera i jego kolegi, który także padł, wyręcza się ludźmi nie szanuje zdania innych Administratorów. Bug Buga pogania. Naprawdę z czystym sumieniem odradzam ten serwer. Wiem co pisze bo byłam GM i odeszłam z powodu powrotu GM, który robił o 4 rano "prywatne OX'y dla znajomych" + Administracja Forum, która grozi, wyzywa bez żadnych argumentów. Wniosek. Wyłudzić pieniądze od graczy i zamykać serwery :)

Opublikowano

Prezentacja zrobiona na odp*erdol się , server średni parę błędów . Nie polecam .

Weź się kurde powieś, dobra?

Serwer Saphixxx pochwalasz, który ma biedną prezke, prawie 0 info o bossach mapach metinach a tutaj dluga szczegolowa prezka "na odpierdol sie"?

Masz tam admina czy Sheila pokazuje Ci cycki?

Opublikowano

[GA]Witcher poleca swój serwer wiadomo. A ja napisze, że nie polecam serwera ze względu na właśnie tego Pana. Jest fałszywy i każdemu mówi co innego. Nic nie robi na serwerze dosłownie nic, raz na ruski rok doda zbroje " o Boze jak ja się napracowałem"-pisze. Otwiera serwery a potem zamyka bo nie ogarnia bugów, np Bassilia. Camerion też był serwerem Witchera i jego kolegi, który także padł, wyręcza się ludźmi nie szanuje zdania innych Administratorów. Bug Buga pogania. Naprawdę z czystym sumieniem odradzam ten serwer. Wiem co pisze bo byłam GM i odeszłam z powodu powrotu GM, który robił o 4 rano "prywatne OX'y dla znajomych" + Administracja Forum, która grozi, wyzywa bez żadnych argumentów. Wniosek. Wyłudzić pieniądze od graczy i zamykać serwery :)

Jestes glupia i tyle, przec Ciebie byly same klotnie na serwerze, gm zaczeli odchodzic bo tak mieszalas, wszyscy ciesza sie ze odeszlas, dziekuje dobranoc :)

Zobacz koniecznie powrot serwera legendy

http://www.mpcforum.pl/topic/1000890-zapowiedz-venise-legenda-powraca/

Opublikowano

Jestes glupia i tyle, przec Ciebie byly same klotnie na serwerze, gm zaczeli odchodzic bo tak mieszalas, wszyscy ciesza sie ze odeszlas, dziekuje dobranoc :)

I tutaj się ośmieszyłeś pokazałeś swój poziom inteligencji, a co się dziwić osobie co non stop ma wszystko i wszystkich gdzieś, lepiej się napić za pieniądze graczy, prawda?:) "jestes głupia i tyle" dobry argument nie jest zły. A co do Gm to odszedł jeden i to z własnej woli nikt go do tego nie zmuszał dobrze wiesz o tym ;) + ten ban na ts... sam mówi za siebie jaka dojrzałą osobą jesteś. http://screenshooter.net/5438083/oxlxhhc

Opublikowano

Niestety taka prawda, największy syf jaki był na Linaresie był przez Ciebie. Odeszłaś jest spokój.

Tak Bartek był za Tobą, ale w końcu odeszłaś i gadasz źle na niego? To zobacz kto tu się ośmiesza. Pozdro potańcz.

Nowy Team daje radę. ;)

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Kiedy on serwer?

Z tego co wyczytalem na forum niejaki witcher rozdal perly i navii.Teraz serwer jest off,poniewaz pozbywaja sie tego.Mysle,ze do 1h powinien byc on.

Opublikowano

Zagram nie mam nic do stracenia,zobaczę co i jak.

Szkoda że nie można zmieniać skili czyli np BM NA WP.

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Miałem wbić ale ktoś tam wyżej napisał że rozdawali eq navi i perly więc podziękuje za server ...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie sluchac upa z tym nie ma lagów . Są czasami strasznie lagi i jest pare bugów ale serwer polecam jest zarabisty :) Gram na nim teraz juz tydzien o dziwo . Serwer jest fajny mila atmosfera polecam gre u czerwonych bo ja tam gram :) z kumplami fajnie jest .

Za prezke bym dal 7.5/10 za serwer 9/10 :)

LvL wbijesz max w 1h jak dawaja expa :) Jedynie robota eq :)

Z eq troszke przypomina nightcore ale jest prosciej :)

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Dlaczego strona niechce mi sie wczytac??

Bo chwilowo jest niedostepny trwaja prace :) Musisz troche poczekac dzis powinien max wieczorem byc on :)

edit : Juz jest on :)

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Miałem posta w tym temacie - nie pamiętam jakiego..

Serwer polece, znam te pliki z Camerka, fajnie się grało bodym, miły exp, ulepki tez calkiem ok lecialy. Przynajmniej dwóch adminów(majtol, venisska) to silni psychicznie ludzie, wytrzymali rozmowe a raczej psychologiczna gadke Zeusa z Athena xD

Jesli pobiore dzisiejszego clienta zajmajacego 800mb musze pobierac jakies latki z 1 strony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...