Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi się podoba, szukałem takiego łatwego serwera i fajnie że wypisaliście dużo ważnych rzeczy w prezentacji.

fs_overall.png

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoze ktos z ulepkami na eq? Mentalem za nic nie moge nic skolowac. :x A tak wgl. skad je brac w wiekszej ilosci ?

Ponawiam pytanie.

Ile gra mniej więcej osób ?

Sporo , 500-600 . :) Dlugo szukac nie musisz , zeby wziac PvP :)

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Sporo , 500-600 . :) Dlugo szukac nie musisz , zeby wziac PvP :)

Dropią z Metinów i z bossów. Gdyby na tym serwerze EQ zdobywało się współmiernie do levela to byłoby świetnie, a tak to na 130lvl męczyłem się na tej mapie od 125lv, ledwo dawałem radę aż wydropiłem pierścień expa i 10 minut później miałem max lvl :P

fs_overall.png

Opublikowano

Serdczenie polecam ten serwer. Bardzo dobry easy/pvp . Wreszcie jakaś odskocznia od monotonii mediumów i hardów .

Bardzo szybko możemy wbić maxymalny lvl , a robienie eq sprawia przyjemność , nie tak jak na innych serwera.

Tutaj jest ten klimat bez zbędnych "bajerów" typu system energii.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

203 minuty grania, 123 lvl i rośnie, serwer zarąbisty do zabawy

@aw skąd wziąć redki?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale mam problem z pobraniem klienta. Za każdym razem przerywa pobieranie w połowie i dostaje w efekcie niekompletne archiwum.
Są tu może jakieś inne hostingi clienta?

Avate_eune_117_4_logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wam się powoli ściąga pobierzcie : Free Download Manager. Ja w tej chwili ściągam serva i sprawdzę go.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

ile średnio graczy gra na serwerze?

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Troche lipa server.. 150 misji nie wiadomo ktora robic exp zapier..... ulepki mniej bony slabo wchodza server 5/10

Opublikowano

Nie polecam ze względu na niektóre osoby w Administracji. Jedyn słowem, żenada. Lepiej znajdźcie coś lepszego. ;D

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Co to do cholery jest? - http://screenshooter.net/3367374/kdrpibv

jak wszedłem na serwer to niby spoko tak a wydawał się być nie dokończony popsuty etc.

misje są takie - zabij 10 psów lub 5 wilków a dostaniesz zbrojkę +0

idź do handlary po mikstury, straznik da ci 200 yang !

i inne śmieci, serwer wydaje się być nie dokończony a poza tym moglibyście wsadzić te dobre patche do 1 clienta i po naprawiać to, dodać autopoty i pelerynke nieskonczona,

jak ja pobrałem clienta to jak tepłem się na miasto - czarny ekran, pobugowany serwer. Nawet jeszcze nie zagrałem bo w sumie 9 lvl a tu już takie niespodzianki. Serwer na

początku wydaje się być dnem ...

Opublikowano

Witam, chcialbym zglosic ze cos nie tak z zakladka pobierz na stronce, nic nie mozna pobrac cos z linkami jest a tak to bym sobie wbil :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...