Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na serwerze serio jest 600-700, to ja zbieram kolegów i tutaj gramy, jeśli to fake, to będziemy tylko hejterami <3:D

77771909559090086048.gif

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na serwerze serio jest 600-700, to ja zbieram kolegów i tutaj gramy, jeśli to fake, to będziemy tylko hejterami <3:D

Sam sobie ocen ile jest na moje 500-600, ale codziennie jest wiecej, na starcie bylo moze 300 teraz juz 2x wiecej. Serw pro i stabilny + ciagle zmiany ze stronyTeamu i poprawki na lepsze :D Serw hard marzenie :)

Opublikowano

Nie Pasuję mi ( i pewnie nie tylko mi) dostępność Błogosławieństwa Smoka i Życia w IS...

Przeciez ktoś kto będzie to kupował stanie się "niesmiertelny"...

Jest to nieuczciwie względem innych graczy.

Opublikowano

Ten serwer jest śmieszny szczególnie administracja, zobaczcie na Regulamin , na tym serwerze można all Botów używać , wyzywać każdego i w ogóle.

Porażka , nie polecam.

xD 

Opublikowano

Ten serwer jest śmieszny szczególnie administracja, zobaczcie na Regulamin , na tym serwerze można all Botów używać , wyzywać każdego i w ogóle.

Porażka , nie polecam.

Hmm coś ci się przewidziało ...

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Dzisiaj z tego co widzialem to nie bylo wcale regulaminu :D serwera nie polecam za duzo dziwnych rzeczy sie tam dzieje.

Opublikowano

Dzisiaj z tego co widzialem to nie bylo wcale regulaminu :D serwera nie polecam za duzo dziwnych rzeczy sie tam dzieje.

Jakich? Bo ja grając od początku nie mogę się doczepić... Administracja zawsze odpowiada nawet w grze ! Nie trzeba ścigać kogoś z "góry" na TSie wystarczy napisać w grze i zawsze otrzymasz wskazówki/pomoc. Bugi? Team działa błyskawicznie, podajcie jakiś przykład. Gram pierwszy raz na serwerze gdzie Admini są na tyle szczerzy... Nie rozumiem waszych zarzutów za przeproszeniem z dupy wziętych. Polecam każdemu aby sprawdził osobiście. Jest wiele ciekawych misji może i eventy są oklepane ale zawsze można to zmienić, wystarczy coś zaproponować na forum NewEarth.

Opublikowano

Male info dla teamu

dt sie calkowicie zbugowalo:)

raz nie ma ripka a raz jest ale nic z niego nie dropi

i dla was ; team jest spoko stara sie jak tylko sie da :) mowie tak bo HA oddal mi mapke ktora stracilem xD

Opublikowano

Male info dla teamu

dt sie calkowicie zbugowalo:)

raz nie ma ripka a raz jest ale nic z niego nie dropi

i dla was ; team jest spoko stara sie jak tylko sie da :) mowie tak bo HA oddal mi mapke ktora stracilem xD

Jeśli nie masz 75 lvl to z Ripa nic nie dropnie.

Dziś Dt poprawimy aby się nie bugowało

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Co to ma być w ogóle? 65% z tego co jest tutaj to jest na innych serwerach a reszta dosłownie ukradziona z ElitePVP. Myślałemm, że jakiś fajny easy chociaż ale nie ... oczywiście gówniany hard. Zapewne i tak po 3 miesiącach padnie jak inne świeżynki... phi oby chociaż te 3 miechy wytrzymał..

Opublikowano

Porażka , nie polecam.

Dzisiaj włąsnie dostało chyba z 5-8 osób bana z topki za boty na kamer modzie...

Opublikowano

Server niby spoko ,ale strasznie nudno tam się zrobiło

Od kilku dni strasznie mało ludzi.Nawet głupią małże cięzko kupić :D

Najgorszy na tym serverze jest system zakładania gildii. Ludzie którzy mają słabszy internet nie założą Sobie gildii.Trzeba zrobić strasznie długo dungeon jak wywali kogoś z niego od razu można się wylogować bo pieczęcie nie dropną .Ktoś opisał ten problem na forum sevrera ,ale ktoś z Teamu odpowiedział bardzo "inteligentnie" "Nie bierzcie ludzi ze słabym internetem do PT" i to ma być pomoc ?

Opublikowano

Takie coś nie padło z Słów głównego Admina "CaM i Mnie (Prezesa)"

Jak się wyrobimy dziś albo jutro bedzie reklama na YT

Kwestia nagrania jedynie Filmiku

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Server niby spoko ,ale strasznie nudno tam jest.

Od kilku dni strasznie mało ludzi.

Najgorszy na tym serverze jest system zakładania gildi. Ludzie którzy mają słabszy internet nie założą Sobie gildii.Trzeba zrobić strasznie długo dungeon jak wywali kogoś z niego od razu można się wylogować bo pieczęcie nie dropną .Ktoś opisał ten problem na forum sevrera ,ale ktoś z Teamu odpowiedział bardzo "inteligentnie" "Nie bierzcie ludzi ze słabym internetem do PT" i to ma być pomoc ?

Ja nie wiem, bo ostatnio mi net strasznie lagował a bez problemu ogarnąłem etap gildii. Bardzo dobry jest ten system, ma pomóc w zwalczaniu niepotrzebnych gildii, które są tylko do nabijania gildii czy przechowywania dropów. Gildia ma być czymś więcej :)

Od kilku dni mniej ludzi? Szczerze to dałbym sobie rękę uciąć, że gra coraz więcej. Dzisiaj już w jinno trochę tych sklepów było. Moim zdaniem dojdą z czasem, zobaczą że serwer stabilny i warto grać, zwłaszcza że Team nie osiada na laurach i ciągle coś wprowadza, dzień w dzień nowości i poprawki.

Jak powiedział Prezes reklama ciągle jest dopracowywana i szukają nowych rozwiązań, youtuberów etc.

Przerwa do 17:30

PS: co do tej nudy, to serio nie wiem jak Ci sie może nudzić, ja to się z czasem nie wyrabiam, albo idę na metki do m2, albo dropie ulepki, które de facto schodzą jak ciepłe bułki ze sklepów, albo łowię małże, albo ulepszam :D Ciągle jest coś do robienia :)

Opublikowano

Ciągle są dodawane upadate codziennie :D coś nowego :P

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...