Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Instrukcji jazdy konnej nie ma nigdzie

Zgłaszaj braki/bugi na forum serwera, bądź w grze bezpośrednio do osób z Teamu - odpowiadają błyskawicznie.

Opublikowano

Jeżeli chcecie tu zagrać to liczcie się z tym, że będziecie musieli kupić bojowca/militara w Is lub wydać xxxkk yang na zwój sm, bo po spędzeniu 1 godziny w łatwym i 2 godzin w normalnym lochu mam bardzo dobry wynik medali konnych = 0

Opublikowano

Serwer fajny a zarazem głupi. Wbiłem 15 lvli jest dużo błędów ze strony administracji. Podoba mi się ogólna rozgrywka po nazwie Hard można spodziewać się trudnej rozgrywki no ale bez przesady. 4 godziny dropienia z dzików jakiegoś badziewia do misji " Pyszna Zupa " która jest na bodajże na 10 lvlu. Ok w końcu wydropiłem. Wybrałem się do m2. Największym głupstwem ze strony administracji było połączenie m2 ( 3 królestwa posiadają te samo m2 ) spoty są oblegane przez królestwo Niebieskich którzy nie dają za cholere expić , dropić. Na metinach jedno wielkie chamstwo i świństwo przy 1 metinie można spodziewać się 10 osób z niebieskich 8 osób z żółtych i 5 osób z czerwonych. Metiny ubijane są w 25 osób. Serwer na duże NIE. Wbiłem 15 lvl i rezygnuję życzę serwerowi rozwoju oraz dużo graczy ( bo aktualnie jest ich bardzo bardzo mało i parę zmian które zachęcą do gry ) Na aktualną chwilę NIE POLECAM. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dropić 4 godziny głupi item z dzików zniechęca do gry. Bite 4 godziny już siedzę i nakurzam dziki w m1 do misji " Pyszna Zupa " i dalej dupa jak cholera nic nie wypada. Misja zbugowana ? Misja działa ? nic odpowiedzi ze strony administracji. Pozdrawiam .

Misja nie jest zbugowana i działa zrobiłem ją zabijac metka 5lvl:) tak troche sie to dropi fakt ale jednak da sie przeżyć/;d

Opublikowano

najbardziej mnie dobija to ze na zjebanej ravi medale mzona otwierac co 1 s a tu co 6h hahahahh bez sensu 1 dzien boja nie zrobisz hmmm po obliczeniu tydzien + (jak ktos nie no-lifa) a jak jeszcze gorzej to i z 2 (jak nie przyfarci komus ) ale zagram tu bo wszystko slicznie ladnie <3

tylko ten boj ... i troche szkoda ze az 55 ku do g ... wolabym zeby bylo 30/25 bo tak to juz sie robi w huy ciezko ... ;/

Opublikowano

Serwer fajny a zarazem głupi. Wbiłem 15 lvli jest dużo błędów ze strony administracji. Podoba mi się ogólna rozgrywka po nazwie Hard można spodziewać się trudnej rozgrywki no ale bez przesady. 4 godziny dropienia z dzików jakiegoś badziewia do misji " Pyszna Zupa " która jest na bodajże na 10 lvlu. Ok w końcu wydropiłem. Wybrałem się do m2. Największym głupstwem ze strony administracji było połączenie m2 ( 3 królestwa posiadają te samo m2 ) spoty są oblegane przez królestwo Niebieskich którzy nie dają za cholere expić , dropić. Na metinach jedno wielkie chamstwo i świństwo przy 1 metinie można spodziewać się 10 osób z niebieskich 8 osób z żółtych i 5 osób z czerwonych. Metiny ubijane są w 25 osób. Serwer na duże NIE. Wbiłem 15 lvl i rezygnuję życzę serwerowi rozwoju oraz dużo graczy ( bo aktualnie jest ich bardzo bardzo mało i parę zmian które zachęcą do gry ) Na aktualną chwilę NIE POLECAM. Pozdrawiam.

O czym ty gadasz? Chyba inny serwer odpaliłeś bo ja dziś na dropie byłem na metkach w m2 shinsoo chunjo i jinno :D

To że ktoś Ci ksuje, to nie wina serwera więc nie wiem czemu nie polecasz serwa, bo co bo nie potrafisz się obronić?

Ubijałeś metka w 25 osób? Tyle to chyba nie ma łącznie osób w m2...

"Wbiłem 15 lvl..." no właśnie czego mogłem się spodziewać. Dokończę "Wbiłem 15 lvl i za trudno dla mnie, sksuli mi metka bo biłem go godzinę więc nie polecam, idę sobei na 4funach pobić po 100k" Żegnam ^.^

Opublikowano

najbardziej mnie dobija to ze na zjebanej ravi medale mzona otwierac co 1 s a tu co 6h hahahahh bez sensu 1 dzien boja nie zrobisz hmmm po obliczeniu tydzien + (jak ktos nie no-lifa) a jak jeszcze gorzej to i z 2 (jak nie przyfarci komus ) ale zagram tu bo wszystko slicznie ladnie <3

tylko ten boj ... i troche szkoda ze az 55 ku do g ... wolabym zeby bylo 30/25 bo tak to juz sie robi w huy ciezko ... ;/

30/25ku do G rozwalasz system

JAKBY TO DZIALALO ?:X

Opublikowano

haha zniknęły mi 2 białe perły z 2 postaci pozdro.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

O czym ty gadasz? Chyba inny serwer odpaliłeś bo ja dziś na dropie byłem na metkach w m2 shinsoo chunjo i jinno :D

To że ktoś Ci ksuje, to nie wina serwera więc nie wiem czemu nie polecasz serwa, bo co bo nie potrafisz się obronić?

Ubijałeś metka w 25 osób? Tyle to chyba nie ma łącznie osób w m2...

"Wbiłem 15 lvl..." no właśnie czego mogłem się spodziewać. Dokończę "Wbiłem 15 lvl i za trudno dla mnie, sksuli mi metka bo biłem go godzinę więc nie polecam, idę sobei na 4funach pobić po 100k" Żegnam ^.^

Nie wiem czy otrzymujesz jakąś zapłatę za te swoje marne i głupie wypowiedzi czy jak ale polecam Ci korepetycję z Języka Polskiego a dokładnie " czytaj ze zrozumieniem ". Temat służy do wypowiedzi przez graczy więc wypowiedziałem się w sposób negatywny. Przecież napisane retorycznie było " 25 osób " ok dobra 10 już Ci lepiej? A co do Twojego ostatniego " Zacytowanego " zdania nie mam zamiaru się wypowiadać bo akurat nim pokazujesz swój sposób i iloraz inteligencji. Żeby nie było Off Topu serwer na duże NIE czyli jasne Nie Polecam!.

@ Edit Nie wiem jakim cudem wlazłem w teleport do m1 w czerwonych a znalazłem się w m2 niebieskich czyżby Bug ?

Opublikowano

Nie wiem czy otrzymujesz jakąś zapłatę za te swoje marne i głupie wypowiedzi czy jak ale polecam Ci korepetycję z Języka Polskiego a dokładnie " czytaj ze zrozumieniem ". Temat służy do wypowiedzi przez graczy więc wypowiedziałem się w sposób negatywny. Przecież napisane retorycznie było " 25 osób " ok dobra 10 już Ci lepiej? A co do Twojego ostatniego " Zacytowanego " zdania nie mam zamiaru się wypowiadać bo akurat nim pokazujesz swój sposób i iloraz inteligencji. Żeby nie było Off Topu serwer na duże NIE czyli jasne Nie Polecam!.

@ Edit Nie wiem jakim cudem wlazłem w teleport do m1 w czerwonych a znalazłem się w m2 niebieskich czyżby Bug ?

Nikt mi za nic nie płaci, bronię serwer jeżeli ktoś gada głupoty tak jak ty. Wszystkie teleporty działają poprawnie z pierścionka TP, być może jest mały bug jeżeli się przenosisz normalnie przez "przechodzenie" przez tp w m1.

Jak już chcesz mnie uczyć zasad poprawnego wysławiania się, to sam najpierw poznaj te zasady. "Retorycznie"... wiesz co to jest Retoryka i do czego jej się używa? Chyba nie bardzo. Jak już coś to Twoja wypowiedź była "HIPERBOLĄ", ale żebyś nie szukał w Google to Ci powiem, że "Hiperbola = Wyolbrzymienie". Wyolbrzymiłeś dla podkreślenia JAK ŹLE NA SERWIE JEST. Straszne... To jest HARD, a nie 4FUN przypominam. Ma być trudno, a wcale nie jest tak źle. Pograj dłużej i potem się wypowiadaj, a nie oceniaj książki po okładce

Opublikowano

Serwer bardzo podobny do Draenor2. Np. dropłem Skrzynie potworów a na chacie pisze : Otrzymałeś: Taj. Szafirowa Skrzynia :)

Kolejne dziecko.... To może dropią skrzynki z mobów raczej nie oznacza że jest podobny do dreanora. Sama dziciarnia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...