Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Który GM tak się jąkał na tym filmiku ?? To miało zachęcić czy zniechęcić ludzi ??

Po 2 taka reklama u osoby która nie nagrywa filmików z metina jest słaba bedzie jak na azmalu, wejdzie troche osób które nie mają zielonego pojęcia o grze i po tygodniu skończą gre...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Który GM tak się jąkał na tym filmiku ?? To miało zachęcić czy zniechęcić ludzi ??

Po 2 taka reklama u osoby która nie nagrywa filmików z metina jest słaba bedzie jak na azmalu, wejdzie troche osób które nie mają zielonego pojęcia o grze i po tygodniu skończą gre...

Na Azmala wbiło blisko 4,5k Online

Co do Filmiku to ja tam mówiłem wyszło jak wyszło i jest dobrze a co do mojej wymowy to nic nie zmienię :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

4.5k online... really? Nice joke.

No niestety było tyle po 1 filmiku na YT :) ale taktem to był inny serwer na którym byłem adminem

Opublikowano

Przeciez on nic nie poradzi na to,ze sie jąka.

Shantee bedzie kręcila z tego serwera LP?

Mimo 28k subskrypcji nie ma wiele wyswietlen na kanale.

Szkoda,bo mogliscie najpierw zajac sie reklama,a pozniej doskonalic serwer.

Opublikowano

Reklama - lepiej późno niż wcale, przynajmniej Administracja cały czas się stara. Mogliby wystartować pod inną nazwą, z reklamą bez bugów... A jednak ciągną (bez skojarzeń) jeden projekt, bez ściemy :) Polecam i zapraszam !

Opublikowano

Niby ta reklama, ale coś czuję, że ona dużo nie zmienia. Ile graczy jest online w godzinach szczytu?

Opublikowano

Client będzie za 15 min :), Serwer prezentuję się super, prezka 10/10, stary dobry metin, tyle mam do powiedzenia. Pozdrawiam team.

Nick w Grze... Pewnie CzarnyPisak :)

Opublikowano

Serwer typu hard-medium. Serwer miał duże problemy na starcie przez DDoS oraz wynaleziony bug przez graczy,po którym musieli zresetować wszystkie konta po przez to stracili 2-3 graczy expienie tam jest dosyć ciężke serwer stoi juz dobre 2-3 miesiące, a jeszcze żaden gracz nid wbił max jak do tej pory 95 ma top 1 dobra tylko administrator wbił max .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Serwer typu hard-medium. Serwer miał duże problemy na starcie przez DDoS oraz wynaleziony bug przez graczy,po którym musieli zresetować wszystkie konta po przez to stracili 2-3 graczy expienie tam jest dosyć ciężke serwer stoi juz dobre 2-3 miesiące, a jeszcze żaden gracz nid wbił max jak do tej pory 95 ma top 1 dobra tylko administrator wbił max .

Szczerze, sam skończyłem grę na serwerze, ale jak czytam te brednie to mnie głowa boli. Jak nie wiesz to nie siej fermentu ok?

Serwer nie miał problemów przez DDoSy tylko, przez zbugowany quest na Pety, który lagował serwa całego. 2h Po starcie quest usunięto i nie było najmniejszego laga przez całe istnienie serwera.

Żadnego buga nie było, tylko źle dopasowany quest, który dawał za dużo kasy poprzez zabawę w Hazard, potem pokasowano tą kasę graczom.

A serwer resetowali, bo konto administratora ([HA]CaM) wpadło w ręce jego znajomego z PL (dlatego znał passy bo cam miał te same na PL co do panelu administratora na serwie) no i narobił syfu, a nie można było cofki zrobić bo serwerownia nie robi back upów.

Expienie wcale nie jest trudne, szamanem wbiłem 88 bez expienia, tylko głównie podczas dropu ;)

Mam wrażenie, że nic nie wiesz o serwie ale wypowiedziałeś się, aby powiedzieć co kolwiek. Takie posty nic nie wnoszą do tematu, a tylko siebie ośmieszasz.

Jak mówiłem ja karierę na serwerze skończyłem, ale to ze względu na małą ilość graczy.

Opublikowano

Server fajny choć napisy nad moobami i nie tylko jak dla ślepego w brylach z denkami od słoika :)

Kolory typu pustynia jaskrawe ciut nie sohan + tali że grając w nocy człowiek na oświetleniu zaoszczędzi :D

Drop medali (łatwu loch) kicha jak ktoś chce bojową kobyłe polecem normalny bo siedząc w M2 odcisków idzie się nabawić ;)

ale warty polecenia na chfile obecną jak ktoś gustuje w serverach typu Hard-Medium

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Fajnie wygląda, prezentacja 10/10, ale ... Nie lubię jak na serwerze trzeba 55ku, i co 24h ku. Exp słyszałem, że bardzo trudny nawet jak na harda. I dlatego nie zagram. Dla mnie za długo by trzeba grać żeby się wybić :>

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Fajnie wygląda, prezentacja 10/10, ale ... Nie lubię jak na serwerze trzeba 55ku, i co 24h ku. Exp słyszałem, że bardzo trudny nawet jak na harda. I dlatego nie zagram. Dla mnie za długo by trzeba grać żeby się wybić :>

Exp x7

Ale server padnie bylo 300 ludzi jest okolo 60 :)

Opublikowano

Niestety reklama nic nie dala.Podejrzewam,ze bedzie tak jak w przypadku serwera revoir.Pustki na serwerze a szkoda bo projekt byl dosyc ciekawy.Nie mysleliscie o ponownym starcie?Tym razem reklama przed startem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Niestety reklama nic nie dala.Podejrzewam,ze bedzie tak jak w przypadku serwera revoir.Pustki na serwerze a szkoda bo projekt byl dosyc ciekawy.Nie mysleliscie o ponownym starcie?Tym razem reklama przed startem.

Może i by coś dała, gdyby Team potrafił zatrzymać gracza. A tak garstka przybyła lecz jeszcze więcej osób zakończyło przygodę na serwerze. Z tego co wyczytałam na SB, CAM bierze się za kolejny projekt.

Opublikowano

W najbliższym czasie (Jutro albo Poniedziałek) powinna pojawić się Aktualizacja która wprowadzi

Zielarstwo

System Statystyk i Osiągnięć

Secret Art Of Domination

Uaktywnienie map na lvl 95+

A teraz zapraszam do Gry

Opublikowano

mam pytanko ile tu gra mniej wiecej graczy ??

Najlepiej wejść i sprawdzić.

Przed tym jak wywalałem clienta z dysku wszedłem na server w M1 były może 3 sklepy i z 5 ludzi. Server już dawno umarł bo Administracja przestała się nim interesować

Dużo obiecywali ,a nic nie zrobili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...