Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się wbija exp jaki lvl wbije w 2 godzinki ?

Zależy na co postawisz. Ciężko Ci będzie epxić z skillami na pare punktów i jednym na M1 i bez eq z hp. Dlatego polecam iść na metki bo dropi bardzo ładnie i wtedy expiąc - dropiąc w 2h myślę, że spokojnie do 30 dobijesz ;D

Ile osób online jest???

Nie mam dokładnych info, ale między 400-500. Z tego co wiem codziennie więcej o kilkanaście osób, serwer się rozkręci tylko potrzebuje czasu i lepszej reklamy lekko. Ja liczę, ze jak gracze zobaczą że serwer hard jest stabilny to przyjda sami :)

EDIT:

ZOSTAŁA DODANA AKTUALIZACJA DO PREZENTACJI ODNOŚNIE CZATU

Opublikowano

Kolejny Hardzik ,Rzygam !!! Podziękuje no ale powodzenia czekam na easy/med/ 4fun/easy ;d czy coś zeby się zabawić , Elo.

Opublikowano

BUGI

1. slub - po wylogowaniu sie anuluje mam juz chyba 4obraczki xD

2. pet - nawet jak jablokujesz exp to nadal leci

3. skrzynia na 60lv jak otwieramy to wypada moze 1/3 itemow z listy (podobno tak samo jest z skrzynia na 70)

4. misja na 48lv sie nie aktywuje (Fabularna)

5.(to nie chyba bug no ale) mialem 30ku aura miecza stackowane przeczytalem i znikly wszystkie;d

Opublikowano

Polecam, swietny serwer , zabijacz czasu. 0 nudy, bo jest co robic. Nie bedzie co 2 osoba miala takie same eq jak ty, bo tutaj trzeba umiejetnosci a nie bonus switchera polecam

Opublikowano

serwer na bardzoooo dluuugi czas nie ma czasu na nude. Gorąco polecam ZdzisioPysio

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

BUGI

1. slub - po wylogowaniu sie anuluje mam juz chyba 4obraczki xD

2. pet - nawet jak jablokujesz exp to nadal leci

3. skrzynia na 60lv jak otwieramy to wypada moze 1/3 itemow z listy (podobno tak samo jest z skrzynia na 70)

4. misja na 48lv sie nie aktywuje (Fabularna)

5.(to nie chyba bug no ale) mialem 30ku aura miecza stackowane przeczytalem i znikly wszystkie;d

Wszystkie punkty zgłoszone, zostaną sprawdzone i poprawione, co do punktu 5 mają mieć na to jakiś patent od znajomych, ale nie wiem dokładnie, a teraz staraj sie rozdzielac ;D

Zdaje mi się czy macie błąd w prezentacji? "Księgi umiejętności dropią z Skrzynek z księgami,które natomiast wylatują z metanów"

Chodzi o Metiny czy o Metany?

Pewnie o Metiny :) Literówka, ale dzieki zaraz poprawię

Opublikowano

Lipa bo brak możliwości expa jest.Wbiłem 35lv nie chce dalej expić ,a nie ma jak tego zrobić.Powinni wprowadzić Pierścien AntiExp.Pisałem o tym na forum servera ,ale nie chcą tego wprowadzić...

Będzie ktoś tak dobry i da do gildii w Jinnio ?:D

Opublikowano

Lipa bo brak możliwości expa jest.Wbiłem 35lv nie chce dalej expić ,a nie ma jak tego zrobić.Powinni wprowadzić Pierścien AntiExp.Pisałem o tym na forum servera ,ale nie chcą tego wprowadzić...

Będzie ktoś tak dobry i da do gildii w Jinnio ? :D

Piszesz, że brak możliwości expa i wbiłeś 35 lvl i nie chcę Ci się dalej expić. Zastanów się co piszesz.

A pierścienia anty-expa nie będzie na serwerze.

xxxx

Opublikowano

Piszesz, że brak możliwości expa i wbiłeś 35 lvl i nie chcę Ci się dalej expić. Zastanów się co piszesz.

A pierścienia anty-expa nie będzie na serwerze.

Chodzi o too, że glinka333 chce "stanąć" na 35 poziomie (np. chce bić metki w m2), do tego potrzebuje pierścienia any exp :P Oczywiście może dojść do gildii ale z tym też jest problem, gdyż nie ma ich za dużo.

Opublikowano

W związku z niestabilną pracą przełącznika w szafie rack, w której znajdują się Państwa usługi zmuszenie będziemy do jego zrestartowania
w dniu jutrzejszym w godz 4:00-5:00, przerwa nie powinna potrwać dłużej niż 10 minut.

W przypadku serwerów z serii GRAND i PRO, które posiadają 2 karty sieciowe, przerwa nie powinna być odczuwalna.

Przypominamy o zalecanej konfiguracji kart sieciowych w trybie bondingu active/passive w serwerach GRAND i PRO

Więc o 4-5 moze być off na chwile :) znów mnie czeka nocka :P

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 20:00 będzie 20-minutowa przerwa, która wprowadzi dosyć duży UPDATE między innymi dodający 14 nowych misji.

ZAPRASZAMY GORĄCO NA SERWER :)

Opublikowano

Kon to jakas paranoja :P, zwykla osoba ktora nie wydaje kasy na is moze po tyg bd miala bojowca i zacznie normalnie zarabiac kaske na metkach :)... Nie oceniam nic wiecej bo za malo gralem, ale osobiscie nie gram ze wzgledu na problem up.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Ile średnio gra osób? Chcę to wiedzieć, jesli to jest hard.

600-700 po godzinie 15 jak wracają ze szkoły i z dnia na dzień jest coraz więcej :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ten serwer troche juz mi smierdzi dobrze nie ruszył a juz eq +9 i skille P ......

Jak Ci śmierdzi, to umyj nogi... Rady/zwoje dropią przyzwoicie, jeśli ktoś wbije skil na G to juz idzie z górki. Nie wiem czy grasz na tym serwerze czy tylko wbiłeś na chwile i wyciągasz jakieś chore wnioski.

Opublikowano

Ten serwer troche juz mi smierdzi dobrze nie ruszył a juz eq +9 i skille P ......

Czytaj wypowiedz PoisonIvy idealnie Ci wytlumaczyła :) Sam zaraz dobijam P, troszke IS + łątwa dostepnosc egzo etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...