Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardzo fajny serwer, wszystko idealnie dopasowane. Typowy hard choc jak ktos lubi medium tez cos dla siebie znajdzie

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

serwer to lipa na 15 lvl nie stac cie na glupie pelerynki a bony to dropia jak krew z nosa na 21 lvl mailem 1 rzecz wybonowana i to slabe bony.

Wiem ze to hard ale nie zgodze sie z tym ze to jest przemyslane i dopasowane.

Opublikowano

Mi się serwer podoba zagrałem dzisiaj i jest lepiej niż na 1 odsłonie :) Polecam jak najbardziej.

A pelerynki chyba można przełożyć wystarczy nową postać zrobić no a o bony trochę więcej trudu no

ale to hard, chociaż lepszy od PL'a ;)Co tu więcej mówić gram i się świetnie bawię :) Polecam innym.

Świetna zabawa. Najlepsza misja na serwerze moim zdaniem to ''Oszukać Kowala'' hehe tam majątek

można stracić ;)

Pozdro dla graczy którym się serwer podoba :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

serwer to lipa na 15 lvl nie stac cie na glupie pelerynki a bony to dropia jak krew z nosa na 21 lvl mailem 1 rzecz wybonowana i to slabe bony.

Wiem ze to hard ale nie zgodze sie z tym ze to jest przemyslane i dopasowane.

Tak to jest jak się nie robi misji tylko przypałowo expi :]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Moim zdaniem serwer na is , rzeczy które znajdują się w Is powinno się je też zdobywać w grze ... Jakieś dziecko wszystko z konta wyśle na is i będzie biło na wolnym w m1 myśląc że jest koxem . ;>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

postaci tylko 500, postaci online z 200 z tego polowa to czyjes bufy.. nie polecam ze wzgledu na mala ilosc graczy

Śmieszą mnie tacy ludzie, nie gra bo mało osób, to bez niego tymbardziej będzie mało

ale cóż, serwer dopracowany to ludzie płaczą że hard ( też nie lubię, ale gra się zajebiście )

Opublikowano

Mi się serwer podoba zagrałem dzisiaj i jest lepiej nisz na 1 odsłonie :) Polecam jak najbardziej.

A pelerynki chyba można przełożyć wystarczy nową postać zrobić no a o bony trochę więcej trudu no

ale to hard, chociaż lepszy od PL'a ;)Co tu więcej mówić gram i się świetnie bawię :) Polecam innym.

Świetna zabawa. Najlepsza misja na serwerze moim zdaniem to ''Oszukać Kowala'' hehe tam majątek

można stracić ;)

Pozdro dla graczy którym się serwer podoba :D

"nisz" ? A pelerynek nie da sie przelozyc bo nie mozna nimi handlowac.

Opublikowano

Jesteś w błędzie ... Jeżeli postać założysz na tym samym koncie co twoja główna postać, to przez dozo możesz przekładać ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Zapraszamy na sewer narazie jest mało osób to fakt ale będzie więcej :P

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

wrzuci ktoś locale :) bo mam błąd przy paczowaniu .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

A pomyślałeś troszkę jeszcze dozorca jest, wystarczy nowe konto zrobić ii przez dozorce przełożyć widać że nie myślisz ;).

A co do ortografii to widać że ty też sporo błędów robisz a mi się jeden trafił i już gimbus musi upomnieć :D

Widać że mało doświadczony jesteś :)

Polecam serwer i Zapraszam gra się Super!!! :)

P.s : pokonałem kowala na papier,nożyce i kamień hehe :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

I gdzie ci youtuberzy po 5k subow? Pisaliscie tez ze na stronie azmala tez bedziecie miel reklame.Jak na razie sa to puste slowa

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Zassysam , zobaczymy co to bedzie .

Nie ma launchera?

Plus to pobieranie po 100000 za kazdym wlaczeniem pacza.

Zobaczymy jak dalej.

Opublikowano

Da mi ktoś rooty i locale_pl bo starter mam a bym se zagrał, a pozatym mam neta na transwer. Dam like i +

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...