Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz mi tylko jak możesz dać mu warna skoro modereatorem nie jesteś, więc się w niego nie baw, bo widzę że już sam dostałeś warna ;) Co do serwera - grałem. Nie jest zły ani żadnego Navi nie ma pozdrawia m:)

Chodziło mi o to, że zgłoszę post do moderatorów forum, ale jak widać sam zarobiłem za obronę dobrego imienia serwera. No cóż, gdy glinka skończyla tu grę to postanowiła sobie teraz pilnować tych, którzy bronią serwa. Looser ;)

Kiedy zrobicie tą reklamę??

Reklama ma być dzisiaj z tego co mówił Prezes.

Na serwerze zostały poprawione małe bugi i wprowadzone poprawki, zapraszamy do rejestracji i gry :)

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wyglada sprawa z medalami? Chodzi o drop i czy je sie czyta jak ku i co ile? Jak wyglada sprawa z cenami eq na low lvl?

Opublikowano

Jak wyglada sprawa z medalami? Chodzi o drop i czy je sie czyta jak ku i co ile? Jak wyglada sprawa z cenami eq na low lvl?

Jeśli chodzi o czytanie medali, to co godzinę (niepomyślność - 30 min). Dropu niestety nie opiszę. EQ na niski poziom postaci dropi z metków :)

Opublikowano

Wszedłem na serwer ale niestety straszne pustki na wołaj prawie nikt nic nie pisze pomimo tego, że jest wspólne dla 3 królestw

W m1 i na spotach tez pustki. W m1 jinno 13 sklepów + z 5 osób, Shinno 0 sklepów 0 ludzi w chunjo stoi 1 osoba sklepów 0.

No niestety serwer moze i niezły ale po tym co widze to nie gra tu nawet 200 osób :(

Przypomnienie hasła na mail też cos nie działa. Na meila przychodzi przypomnienie a jak klikam w ten link to wyskakuje "Podany adres email nie istnieje!"

EthanaEU2.png

Opublikowano

Wszedłem na serwer ale niestety straszne pustki na wołaj prawie nikt nic nie pisze pomimo tego, że jest wspólne dla 3 królestw

W m1 i na spotach tez pustki. W m1 jinno 13 sklepów + z 5 osób, Shinno 0 sklepów 0 ludzi w chunjo stoi 1 osoba sklepów 0.

No niestety serwer moze i niezły ale po tym co widze to nie gra tu nawet 200 osób :(

Przypomnienie hasła na mail też cos nie działa. Na meila przychodzi przypomnienie a jak klikam w ten link to wyskakuje "Podany adres email nie istnieje!"

Tak to jest jak zabiera sie najpierw za serwer a nie reklame a szkoda bo serwer swietny ale graczy juz wiecej nie bedzie mial.Watpie zeby pomogla tutaj reklama na yt.

Opublikowano

Jak grałem w średnim lochu i trudnym tak od 40 do -55 lv to drop był zajebisty(oczywiście z rękawicą złodzieja z metka..W godzinę dropnienia musiałem z dwa razy opróżniać eq.Medale wtedy po 250 k schodziły , teraz pewnie nie są warte 50k.Wtedy aura prawie 1kk kosztowała , teraz widzę po 300k w sklepach.Masakra :D

Opublikowano

Serwerek nieezły ;) za chwilkę zassssysam :) Mak nadzieje, ze nie bede załował... co ja mówię, npwn nie będe :D. Do zobaczenia w grze ;).

Opublikowano

To jak tak każdy będzie patrzeć na liczbę graczy to ona nie urośnie.
Opublikowano

serwer nie dziala od 20 min mam '' zostaniesz połączony...'' ehh szkoda zapowiadal sie swietnie ale juz nie zagram ...

Venum

Opublikowano

Up. Hahaha dobry jesteś. Bo serwer nie działa 20 min (zapewne jest przerwa techniczna) to już będziesz grał??

Opublikowano

Widzę, że dobrze uczyniłem uciekając zawczasu z tego serwera. Serwer spisany na straty przez brak reklamy i zbytnie nastawienie pod IS.

@ UP:

Czemu to gracze mają wam reklamować serwer czy ściągać innych? Coś chyba wam się w główkach poprzegrzewało. To problem administracji.

jqeuR.png

Opublikowano

Widzę, że dobrze uczyniłem uciekając zawczasu z tego serwera. Serwer spisany na straty przez brak reklamy i zbytnie nastawienie pod IS.

@ UP:

Czemu to gracze mają wam reklamować serwer czy ściągać innych? Coś chyba wam się w główkach poprzegrzewało. To problem administracji.

Ale jak ktoś widzi, że serwer jest fajny to chyba o tym mówi innym osobom tak?
Opublikowano

Ale jak ktoś widzi, że serwer jest fajny to chyba o tym mówi innym osobą tak?

*osobom - polecam słownik j. polskiego.

Btw. tak, inne osoby polecają serwer innym, ale co tu polecać? Widzę na shoutboxie, że są problemy z bugami.

jqeuR.png

Opublikowano

*osobom - polecam słownik j. polskiego.

Btw. tak, inne osoby polecają serwer innym, ale co tu polecać? Widzę na shoutboxie, że są problemy z bugami.

Mhm. 1 błąd na kacu i już słownik... Nie wytykaj cudzych błędów.

PS. Jakie niby bugi?

Opublikowano

Server nudny jak flaki z olejem.

handel już na początku umarł przez kupony SM.

Coraz mniej ludzi gra , Układy z Administracją m.in ludzie którzy dostawali bany za wh itp na 2 dzień odbanowani dziwnym trafem.

Naprawdę szkoda czasu na ten server.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...