Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tabelka odpowiadająca za gildie jest w innym miejscu mysql. Najwyraźniej nie usunęli z niej rekordów ;c

Przecież wszystko jest w player, co za prblem wszystkiego poczyścić :/

Nie no kurde to jakaś kpina, 21:17 a serwer nadal nie działa, przypominam że miał być wczoraj..

O 22 pewnie wystartujemy i będą znowu jakieś prblemy. Straciłem czas czekając na ten serwer.

Mam nadzieje, że zaraz wystartujecie.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to dzisiaj sobie chyba nie pogramy ale nie wiem po jaka cholere na beta testerów brane były jakies 15 letnie dziewczynki które nie miały pojęcia o tej grze. Zamiast dać jakieś starsze osoby które jednak coś wiedzą i przegrały spory kawałek czasu.

Opublikowano

to w koncu jak ?? usuniete konta czy nie ??? 0 info ... administracja to 100% nie ogary...

Zamknij ten pysk w końcu bo już mnie wkur...

Jak ma ruszyć to ruszy dadzą znać a my czekajmy nam jest łatwo powiedzieć "a co to za problem odpalić serwer żeby ruszył łee przecież to błahostka " , lecz prawda jest okrutna i wcale tak łatwo nie jest jak ,nam się wydaje więc nie piszcie zbędnych postów proszę was , albo chociaż nie piszcie jak ten idiota "Czarodziej".

837371446280124127260.png
Opublikowano

Coś się rusza mają testowe postacie w rankingu.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

przestańcie tak spamować bo znowu temat zamkną... nie wiecie że tak jest zawsze na starcie takich serwerów ? im lepszy serwer tym więcej komplikacji a ten wydaje się naprawdę super

poczekajcie trochę...postawienie takiego serwera to nie jest łatwa sprawa więc dajcie administracji spokój i przestańcie ją obwiniać za "punktualność" do jutra powinien być...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

no 3 postać w rankingu ' Final ' wiec zaraz bedzie start

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

siedzialem na forum i wypowiedziala sie Sonea bo jakis koles sie pytal czy bd dzis on a ona

Tak, serwer wystartuje dzisiaj.

wiec nwm o ktorej niby ma byc

Opublikowano

Wszechwiedzący Mavex aka dupoliz. Pozdro ;)

zamknij już dupe ok ? skoro postać ma nick final to chyba coś oznacza ... a teraz wypi**dalaj

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Witam serdecznie,

w temacie jest aż 97 stron dlatego nie chce mi się zbytnio szukać czy serwer działa. Jeśli ktoś uprzejmy może mnie poinformować o stanie tego serwera proszę napisać na PW.

Pozdrawiam, Kamil "Kurlz"/

Strona www: www.kurlzdesign.pl
mail me at: [email protected]
Fanpage: www.facebook.pl/kurlzdesign - nawet 10% zniżki za polubienie!
Opublikowano

Ja się cieszę, ze jednak zrezygnowałem z tego serwera, gdyż od razu było widać jaki to "profesjonalny serwer"...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Witam serdecznie,

w temacie jest aż 97 stron dlatego nie chce mi się zbytnio szukać czy serwer działa. Jeśli ktoś uprzejmy może mnie poinformować o stanie tego serwera proszę napisać na PW.

Pozdrawiam, Kamil "Kurlz"/

Strona www: www.kurlzdesign.pl
mail me at: [email protected]
Fanpage: www.facebook.pl/kurlzdesign - nawet 10% zniżki za polubienie!

Yyy, serwer się trzyma doskonale tzn. nie, nie wystartował jeszcze. ;x

Pewnie start będzie do max 30 min .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

zamknij już dupe ok ? skoro postać ma nick final to chyba coś oznacza ... a teraz wypi**dalaj

Masz racje, jedyne co ''Wy'' potraficie to wypier* Ja nie wypierdalam. Czekam sobie, panie ''Mavex'' aka Kur * :)

Opublikowano

zjedz snikersa bo zaczynasz gwiazdozyc ....

Bez spamu ...

Odpalcie reje bo znów bd płacz że stronke wypierdala,

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Ja się cieszę, ze jednak zrezygnowałem z tego serwera, gdyż od razu było widać jaki to "profesjonalny serwer"...

cieszymy się razem z tobą... skoro zrezygnowałeś to ciekawi mnie dlaczego spamujesz w zapowiedzi..

1363095337-U286162.png
Opublikowano

xxx

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Ale wy jesteście spamerzy ; d 2tys. odpowiedzi już 80+ tyś wyświetleń , banda dzieci nie wiedząca co robić z wolnym czasem.

ty k*rwa co niby robisz?

Opublikowano

Nie ale , Mavex naprawdę również mnie denerwujesz , cały czas chwalisz serwer i piszesz jaki jest on zajebisty w ogóle , i zobaczysz będzie tak jak z poprzednimi , pograsz troszkę a potem będziesz narzekał. Lepiej już nic nie pisz.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...