Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dałby ktoś go.exe .

Tylko nie na Mega, najlepiej zippshare.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dokładnie reset i rano od nowa , teraz połowa nie może wejsc ;x. + podobno maja po 2 skrzynki itp . Zablokowaliscie wgl bugowanie skrzynek? :P

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Gówno nie serwer roku najnowsze sterowniki wgrane wszystko kurwa pada wyjebane na serwer JEDEN WIELKI SYF . Po 2 jakies yang bugi itp wogóle na starcie zero zgrania itp wiec wyjebane 2-3 dni na kase i chuj :):)

07519388326783314691.gif

Opublikowano

i co z tych skrzynek takiego dobrego dropi ,ze daje nam przewage sam mam 1 i mi to zwisa

Ci którzy zbugowali mają 2/3/4/5/../50x więcej niż my tego co jest pokazane na zdjęciu..

1364233118350744.png

Ja jestem za resetem serwera, i ponownym startem jutro z rana, ponieważ ludzie mają po kilka takich skrzynek, a z nich drop jest pokazany na górze..

Poza tym połowa grała, a połowa nie mogła się zarejestrować..

Opublikowano

Aa wyjebane mom ide spoć ! :D

Powinni dzisiaj wyłączyć poprawić bugi co są ogarnąć wszystko i jutro od nowa jedziemy bez lagów i wywalania :P. Zero profesjonalizmu :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Dokładnie reset i rano od nowa , teraz połowa nie może wejsc ;x. + podobno maja po 2 skrzynki itp . Zablokowaliscie wgl bugowanie skrzynek? :P

Ja nawet mam 3 skrzynki :D
Opublikowano

Ktoś mówił "Balmory nie powali ale ravie napewno" . Teraz ta osoba powinna na kolankach przepraszać :)

Miesiące przygotowań maszyna za pare tysi a start? Start jak hamachi, nie zgraliście się panowie.

58057433.jpg

Opublikowano

na pieskach dropi zamiast futra wilka item do otwarcia dozorcy z isu - ogarnijcie to (sry za brak interpunkcji)

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

rano będzie to samo więc nie ma sensu.

Opublikowano

Spodziewałem się jakiegoś normalnego expa a tutaj na 22 leci za spota 7% dzikusów całego.

Czy ktoś tutaj pisał o 80 w 5h expa?xD bez wh w m2 sie 30 bd biło godzine ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Jak działa ten bug na wywalanie channeli ? =D

No tworzysz nową postać, otwierasz skrzynke, jak lognie i zalogujesz się spowrotem to dostajesz od nowa eq na start + to co miałeś wcześniej.

Opublikowano

Do dupy start o tej godzienie robiliscie teraz pelno 12 latkow musi juz isc spac.

Lepiej przelozyc to na jutro rano jak ogarniecie zabezpieczenia.

Wiadomo ze idioci typu HappySad beda do rana walczyc z padajacym llogowaniem i starac sie wbic na sile na serva zeby ubic 5 mobki i znow dostac kicka.

Opublikowano

Prze uje :D. MIeć taką odjebaną zapowiedz.. Mieć takie zainteresowanie ... Mieć taką wyjebaną ładnie stronkę ..

I tak zjebać :D Pozdro :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...