Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisze tak. Zagram pomimo systemu ulepszeń. Duży minus za to, ale reszta miodzio. Tylko te skille mnie martwią, ale 10KU to chyba nie dużo.

Mam pytanie co do expa. Ciężko będzie wbić 100lvl z av2? Ile mniej wiecej leci ze spota na 99 bez pdeka?

Opublikowano

Pytałem sie , zapomnieli dać w grafice ale będą dropić wszystkie bronie .

Nie zapomnieliśmy tylko nie chcieliśmy prezentacji na 3 lub więcej postów oraz staraliśmy się zachować porządek w grafice. (Np. nie widać ilości danego przedmiotu w dropie)

4anr.png

Zapraszam!

Pasjonat
Opublikowano

Ponawiam swoje pyt czy resp metinów został powiększony ? przy takiej liczby graczy myśle że to byłby dobry pomysł

131916.jpg
Opublikowano

Jak z nagrodami od biologa ? Edytowane czy takie jak na PLu ?

Tego to nawet najstarsi prorocy i uczeni nie wiedzą ^_^

Opublikowano

Jest mozliwosc startu kolo poludnia.?

to że ty jurto nie idziesz do szkoły to nie znaczy że wszyscy też mają wolne.

Ludzie jeszcze pracują!

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Ludzie na święta wyjeżdżają (np. ja jadę w sobotę do niemiec i wrócę dopiero we wtorek). Myślę, że lepiej by było wystartować po świętach bo tak "no lify" nie spędzą świąt z rodziną tylko przed kompem :/

PS. oczywiście nawet jak w sobotę wystartuję to po powrocie (we wtorek) i tak zagram ale... :/

Opublikowano

to że ty jurto nie idziesz do szkoły to nie znaczy że wszyscy też mają wolne.

Ludzie jeszcze pracują!

To, że ani ja nie ide do szkoly i że Ty pracujesz, nie swiadczy o niczym.

Zadałem tylko proste pytanie "czy jest mozliwosc", wiec Twoja wypowiedź była niepotrzebna.

Opublikowano

Ludzie na święta wyjeżdżają (np. ja jadę w sobotę do niemiec i wrócę dopiero we wtorek). Myślę, że lepiej by było wystartować po świętach bo tak "no lify" nie spędzą świąt z rodziną tylko przed kompem :/

PS. oczywiście nawet jak w sobotę wystartuję to po powrocie (we wtorek) i tak zagram ale... :/

Uważaj bo jakies tysiąc ludzi bedzie czekać aż ty wrocisz po swietach ^^

Opublikowano

stary... to ze ty wyjezdzasz to nie znaczy ze wystartuja za tydzien.... dobra data startu... duzo osob ma wolne ... tylko ktora to godz bd ?

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

przecież napisałem, że np. ja... ale taka jest prawda, że DUŻO ludzi wyjeżdża a ci co nie wyjadą to będą całe święta napierdalać... a tak to by spokojnie święta spędzili i po świętach by się zaczęła jazda :) zamiast siedzieć i czekać przed kompem na serwa pomóżcie mamie ciasto piec :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...