Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W momencie kiedy odpaliłem waszą prezentację o mało co nie oplułem monitoru, ale spadłem z krzesła jak zobaczyłem ile jest nowości oraz ta wielkość clienta mnie ucieszyła :].
Ładnie wszystko wygląda i muszę przyznać, że zawitam ze znajomymi bo aż szkoda marnować czas na serwerach, które niczym się nie różnia od pl'a :P
Osobiście to utrzymajcie serwer nawet po atakach :P
Pozdrawiam i wbiję na 100% - Jizzed :>.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Czy planujecie może zrobić jakiś event wielkanocny?

Swoją drogą to trzeba już szybko zaczynać sprzedawać konta i eq na innych serwerach bo trzeba mieć kasę na IS <haha> :D

@UP, masz cały dzień na pobranie klienta.. nawet z prędkościa 100kb/s spokojnie go pobierzesz :)

photo261314.png

Opublikowano

Czy planujecie może zrobić jakiś event wielkanocny?

Swoją drogą to trzeba już szybko zaczynać sprzedawać konta i eq na innych serwerach bo trzeba mieć kasę na IS <haha> :D

@UP, masz cały dzień na pobranie klienta.. nawet z prędkościa 100kb/s spokojnie go pobierzesz :)

Coś Kains wspominał na forum że może coś takiego być na święta drop jajek,ale to dopiero się dowiemy na oficjalu.

Opublikowano

Nom co jak co ale bronie 75 tylko z 1 bossa nie licząc riperka, troche kiepsko to widzę.

Pewnie jeszcze boss będzie co 4h.

Moje pytanie nie lepiej dodać drop broni 75 do innych bossów nie mówię, że do wszystkich ale do kilku przydałoby się.

Opublikowano

Nie będzie żadnego launchera ponieważ ważyłby 800mb+ a gotowy client waży 1,28gb.

Brak launchera jest związany z redukcją opinii osób które by nic nie widziały na serwerze.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Dacie rade upnąć clienta na mega.co.nz? Tam jest o wiele lepszy transfer (bez limitów), więc dla ludzi z wolnym łączem będzie łatwiej.

Opublikowano

Dacie rade upnąć clienta na mega.co.nz? Tam jest o wiele lepszy transfer (bez limitów), więc dla ludzi z wolnym łączem będzie łatwiej.

Nasz transfer też jest bez limitów. :)

Ludzie pokazywali ss'y z pobierania i większość było 2mb/s.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Nasz transfer też jest bez limitów. :)

Ludzie pokazywali ss'y z pobierania i większość było 2mb/s.

Też mi się pobiera zwykle 1.4-2mb/s a teraz 420kb/s :P

No nic, jakoś się przemęczę.

Opublikowano

Po naciśnięciu start w patcherze nic się nie dzieje. Wiem, że serwer jeszcze nie wystartował, ale nie wiem czy tak powinno się dziać.

Opublikowano

Start jutro jest pewny ? I czy mógł byś podać mniejwięcej przybliżone godziny startu ?

Mi 6.2mb/s pobierało clienta. Hosting jest całkiem dobry.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Po naciśnięciu start w patcherze nic się nie dzieje. Wiem, że serwer jeszcze nie wystartował, ale nie wiem czy tak powinno się dziać.

Na starcie zadziała to jest celowo zrobione .

fffffffffffffffffffffffq.png

Opublikowano

Start jutro jest pewny ? I czy mógł byś podać mniejwięcej przybliżone godziny startu ?

Mi 6.2mb/s pobierało clienta. Hosting jest całkiem dobry.

No mi też skczyło teraz do 2mb/s, co się dziwić jak 200 osób pobiera clienta :P

Opublikowano

I Kolejny server pod Is... Jak wejdziecie to zobaczycie wszystkie ulepki na epiki/ przepustki na dugeony/mapy a może nawet zielone roski na magie....

Ale może jednak okaże się inaczej.

Opublikowano

Też mi się pobiera zwykle 1.4-2mb/s a teraz 420kb/s :P

No nic, jakoś się przemęczę.

Jeżeli chcesz żeby ci pobierało bez limitu pobierz program BitComet.

Mi przez ten program pobierało 2mb/s

Opublikowano

A mam pytanko gdzie się mogę dowiedzieć jakie bonusy działają na poszczególnych mapach/bosy fajnie by było gdyby ktoś z administracji zamieścił o tym jakieś informacje

Opublikowano

Podziwiam zaangażowanie administracji. Oby tak dalej! ;)

Wszyscy 18+, więc nie powinno być wspieranie kolegów oraz sprzedawanie itemów z navi :P

Na serwerze będzie pewnie koło 2k graczy :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...