Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 4.1.0.1 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powie mi ktoś może czemu mi działa speed hack turbo i inne a np. aby zmienić auto mi nie działa a koledze co ma ten sam windows i itd działa. wtf ?

Na pewno postępujesz zgodnie z instrukcjami?

Może coś robisz źle?

Po prostu gdy będziesz w kryjówce, wejdź w multihacka, w zakładkę gdzie znajduje Car Changer, wybierasz auto z listy i wracasz do gry. Opuszczasz kryjówkę i gdy jesteś w jeździe dowolnej, znów wracasz do kryjówki i auto powinno być podmienione. Jeżeli tak robisz i nie podmienia to nie wiem jaka może być tego przyczyna.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ;) ! Czy Pursuit Bot działa zminimalizowany ? Oraz czy włączę go na użytkowniku i zmienie na innego użytkownika to nadal będzie działał (Win7) ?

Opublikowano

Witam ;) ! Czy Pursuit Bot działa zminimalizowany ? Oraz czy włączę go na użytkowniku i zmienie na innego użytkownika to nadal będzie działał (Win7) ?

You can do whatever you want while using the bots, you can watch movies, whatever, NFSW window doesn't need to have focus (be active).

Opublikowano

Po przełączeniu kierowcy nie będzie działał żaden bot bo bocić można jednego kierowce, tego na którym jesteś zalogowany :).

Opublikowano

Dał by ktoś opis tych funkcji? Albo chociaż powiedział która funkcja odpowiada za automatyczne kończenie ucieczki?

W zakładce "hacks three" masz pursuit bot.

Odpalasz grę potem kierowcę i otwórz sobie mapę. Odpal dowolny pursuit na mapie, zaczekaj aż się wczyta, potem odpal w bocie opcję "Pursuit Bot" i będzie Ci leciało. Ale co jakiś czas zerkaj na grę, bo crashuje się pasek z cooldownem.

Opublikowano

You can do whatever you want while using the bots, you can watch movies, whatever, NFSW window doesn't need to have focus (be active).

That's what I mean;)! Thank you.

O to mi chodziło ;) ! Dziękuje .

Opublikowano

Dał by ktoś opis tych funkcji? Albo chociaż powiedział która funkcja odpowiada za automatyczne kończenie ucieczki?

W zakładce "hacks three" masz pursuit bot.

Odpalasz grę potem kierowcę i otwórz sobie mapę. Odpal dowolny pursuit na mapie, zaczekaj aż się wczyta, potem odpal w bocie opcję "Pursuit Bot" i będzie Ci leciało. Ale co jakiś czas zerkaj na grę, bo crashuje się pasek z cooldownem.

Gdy będziesz miał odpaloną mapę, kliknij na ikonę pościgu i klikasz dołącz. Gdy otworzy Ci się menu w prawym górnym rogu (to co pisze jeden gracz itp.) wtedy wchodzisz w zakładkę "Hacks Three" i klikasz Pursuit Bot.

Gotowe :)

Ale też piszesz że chcesz opis funkcji odpowiadających za automatyczne kończenie pościgu. Jeżeli chcesz aby pościg skończył się od razu po jego rozpoczęciu, wtedy przed rozpoczęciem pościgu wchodzisz w Multi Hack'a,

i wybierasz Opcje:

"Delete Cops" - Zakładka Hacks One - Jest to funkcja, która usuwa policje, najlepiej ją włączyć przed rozpoczęciem pościgu, wtedy policja wgl. się nie pojawi

"Agressive Pursuit" (Opcjonalnie) - Zakładka Hacks One - Funkcja, która sprawia, że pościg jest "ostrzejszy", nabija koszty zniszczeń i dodaje ilość policji która cie goni. Dzięki temu dostajesz więcej kasy i reputacji.

"Heat Level" (Opcjonalnie) - Zakładka Hacks One - Funkcja, która zmienia twój poziom zainteresowania policji na maksymalny, czyli 5. Dzięki temu też można dostać więcej kasy i reputacji.

"Pursuit Cooldown" (Opcjonalnie) - Zakładka Hacks Two - Funkcja, dzięki której ucieczka trwa o wiele krócej. Po pojawieniu się paska z Cooldownem, pościg odrazu się zakańcza.

"Pursuit Finish" - Zakładka Hacks Two - Hmm, funkcja pewnie potrzebna do ułatwiania pościgu, tylko nie wiem jak dokładnie opisać czynności tej funkcji. ;)

Myślę że to najważniejsze funkcje ułatwiające pościgi. :)

Opublikowano

albo powie mi ktoś czemu mnie łapią jak używam Strong tank ? a tak naprawdę to nie złapali mnie. a kolega ma normalnie i dostaje nagrode.. albo w ogóle jak mam odpalonego bota a wyścig ukańczam to niby że nie ukończyłęm wtf ?

Opublikowano

albo powie mi ktoś czemu mnie łapią jak używam Strong tank ? a tak naprawdę to nie złapali mnie. a kolega ma normalnie i dostaje nagrode.. albo w ogóle jak mam odpalonego bota a wyścig ukańczam to niby że nie ukończyłęm wtf ?

Od Strong Tank? Hmm, dziwne.

Od strong tank nie powinni łapać nawet jeśli uciekniesz, tak się tylko czasami zdarza gdy robisz pościg(nie bocisz) i nagle włączysz Never Busted, ale tak to na bocie nie powinno mieć to miejsca.

Opublikowano

nie wiem czemu ale już wyjaśniło się. Włączałem bota przed odpaleniem NFS World i nie działało jak włączyłem na odwrót wszystko działa. ?? ;d

Opublikowano

Bardzo możliwe, że czasem coś może nie działać gdy się włącza najpierw Hacka, a potem grę. Jeśli też włączysz najpierw Hacka, a potem grę to bardzo często dzieje się tak, że podczas ładowania gry wyświetla się "Program NFS World przestał działać" lub jakiś inny Error powodujący wyłączenie gry więc warto włączać Hacka gdy jest się już w grze. Ja włączam podczas jazdy dowolnej i jest wszystko dobrze. :)

Opublikowano

Bardzo możliwe, że czasem coś może nie działać gdy się włącza najpierw Hacka, a potem grę. Jeśli też włączysz najpierw Hacka, a potem grę to bardzo często dzieje się tak, że podczas ładowania gry wyświetla się "Program NFS World przestał działać" lub jakiś inny Error powodujący wyłączenie gry więc warto włączać Hacka gdy jest się już w grze. Ja włączam podczas jazdy dowolnej i jest wszystko dobrze. :)

It will be fixed today/tomorrow, it's because of the newest update.

Opublikowano

Mam pewien problem, otóż klikając pursuit bot czy inne boty niestety wyskakuje mi okienko odsyłające do ReadMe.txt, w którym nie znajduje odpowiedzi - Silver lub ktoś, moglibyście pomóc? -.-

Opublikowano

Mam pewien problem, otóż klikając pursuit bot czy inne boty niestety wyskakuje mi okienko odsyłające do ReadMe.txt, w którym nie znajduje odpowiedzi - Silver lub ktoś, moglibyście pomóc? -.-

Poczekaj na aktualizację bota, która nastąpi dzisiaj albo jutro.

Opublikowano

Okay, Fortunately I don't have any problems with hack after the patch.

For me everything works well, but other users have problems so fix surely repair any not working features. :)

Opublikowano

Okay, Fortunately I don't have any problems with hack after the patch.

For me everything works well, but other users have problems so fix surely repair any not working features. :)

:)

Opublikowano

Sprecyzuj bardziej pytanie, zdobycie części z kart jest takie samo jak z normalną jazdą tylko, że jest szybciej więc i szansa jest większa ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Dokładniej rzecz biorąc, kasy mam dużo ale za to nie zawsze chce się jeździć wyścigi po to by na końcu losować tą karte :D, jakoś przyspieszyć to by szybciej móc osiągnąć lepsze części = częstsze losowanie kart.

Opublikowano

mam takie zapytanie jak ustawic delay na draG Bot

Ale po co masz cokolwiek ustawiać i przestawiać? Po prostu wchodzisz w mapę w grze, wybierasz draga, klikasz i pojawia ci się to okienko w prawym górnym rogu to wtedy włączasz Drag Bot i tyle ;p. Nie trzeba żadnego delay'a przestawiać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...