Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 4.1.0.1 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale wlasnie znajomy sie bawil delayem i poprzestawial wszystko dlatego sie pytam jakie sa pocatkowe ustawienia

Delay1=99

Delay2=99

Delay3=99

Delay4=222

Delay5=99

Delaye na draga :)

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Help !

Nie wiem, o co chodzi, mam całą zawartość hacku a tu takie coś:

1z1e6is.png

Wytłumaczcie. Aha, dodam jeszcze to, że jak wypakowuję hacka to pisze mi w antyvirusach, że Multihack miał próbę dostępu do <niepamiętam czego, ale antyvirusy dają się we znaki>

Opublikowano

Pobieram własnie hacka i need for speed world i szukam jakiegos fajnego ale tego nie ogarniam za bardzo jak go uzywac? :D

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

można na tym bocie jakoś zrobić, żeby jeździł wyścigi wieloosobowe na autodrivie ?jeśli nie, to na jakim bocie można by to zrobić?

widziałem jak niektórzy od razu kończą wyścigi wieloosobowe ale taka opcja niezbyt mnie interesuje ;d

Opublikowano

jak go pobrac????

Wchodzisz w link : http://hostr.co/zIAnRp3FBSlI

Potem zaznaczasz punkt " I know the risk and wish to download this file." i naciskasz ZIELONY przycisk Download.

I pamiętaj aby otworzyć winrar trzeba wpisać haslo - www.silverangel.org

jakie jest hasło do win rar'a?

www.silverangel.org jak byś nie znalazł

Opublikowano

Witam.

Po sciagnieciu multihack silver angel i bawieniu sie ruznymi przyciskami, wszedlem w zakladke gdzie podalem email i haslo do konta z gry nfs world. po tym zabiegu gdy hcialem zalogowac sie do gry wystapil problem "there has been an undefined error please check that the servers are available and try again " mianowicie niemoge zalogowac sie na apex eu gdzie mam swoje konto. Na chicane moge siezalogowac.

Jednoczesnie informuje ze serwery na eu dzialają.

Dziekuje za pomoc.

Opublikowano

EA has to fix this, not me.

EA has to fix this, not me.

sory silver angel tak przypuszczalem rze to nie wina multichacka kolega skierowal mnie na te droge ale juz wiem o co hodzi. swietny ten hack dzieki za wszystko narazie:)

Opublikowano

Ladnie dziala :) Polecam bocika, nie jest skomplikowany, kazdy raczej ogarnie :)

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Uwaga, nie radzę używać tego hacka. Dzisiaj dostałem bana na 2 kontach.

W czym problem? Otóż odpalająć purusit bota po kilku skończonych pursuitach wyskakuje komunikat "disconnected from server", po czym nie da się zalogować na konto. Serwery na pewno działają, bo logowałem się na inne konto.

Opublikowano

Uwaga, nie radzę używać tego hacka. Dzisiaj dostałem bana na 2 kontach.

W czym problem? Otóż odpalająć purusit bota po kilku skończonych pursuitach wyskakuje komunikat "disconnected from server", po czym nie da się zalogować na konto. Serwery na pewno działają, bo logowałem się na inne konto.

odpal gre przez ORGIN bedzie działać żadnego bana nie dostałeś

Opublikowano

No spoko tylko na co mi on jak znow bd update worlda i od nowa sciagac ...

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...