Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 4.1.0.1 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

argh, autofinish...

ye i read it, and i do this like this, but don't sure with give "IN" autofinish

Edit...

Not Working..

Conclusion: For trollz it won't be working since they're unable to read what they have to do...

Opublikowano

Czemu jak włączam hacka (wyłączone antywirusy,zapora) to pisze ,,Debugger is found on this machine.'' Nie wiem o co chodzi z tym,próbowałem wielu rzeczy i nie działa.Byłbym wdzięczny gdyby ktoś pomógł.

http://www.mpcforum.pl/topic/1378517-kraina-sniegu/?p=11707642

Chcesz zobaczyć postępy/wejść na serwer ? Napisz na PW !

Opublikowano

Czemu jak włączam hacka (wyłączone antywirusy,zapora) to pisze ,,Debugger is found on this machine.'' Nie wiem o co chodzi z tym,próbowałem wielu rzeczy i nie działa.Byłbym wdzięczny gdyby ktoś pomógł.

Then do not use any debugger with MH :D

Opublikowano

have question... i have the newest vs launcher and hack, and if i launch nfs program give me info "You have older version Game (delete nfs and install and download all pliks - finish +- 5 min ago). And not working race haks..

second question... WHEN i must press SHIFT + ALT... before cards, after or if i discover card?

Opublikowano

have question... i have the newest vs launcher and hack, and if i launch nfs program give me info "You have older version Game (delete nfs and install and download all pliks - finish +- 5 min ago). And not working race haks..

second question... WHEN i must press SHIFT + ALT... before cards, after or if i discover card?

Then you don't have the newest // you have it modified.

You don't have to press SHIFT + ALT when u wanna use Cards BoT. It's even not written!

Opublikowano

@UP

i don't write(my miss)... if i finish race when press LSHIFT & LALT(when i see money and reputation, when i see card or when)

OK, working, only i stay at finish race(not join and launch bot, and working)

Probably i have modified Launcher,do u have or somebody ideas why communicat "older version" i see?

@Have idea

If u have some time could you add Team escape and private team escape mode(without ghost mode - hack ride normal race , destroy cops cars(not ghost mode))?

Thx for read

Opublikowano

@UP

i don't write(my miss)... if i finish race when press LSHIFT & LALT(when i see money and reputation, when i see card or when)

OK, working, only i stay at finish race(not join and launch bot, and working)

Probably i have modified Launcher,do u have or somebody ideas why communicat "older version" i see?

@Have idea

If u have some time could you add Team escape and private team escape mode(without ghost mode - hack ride normal race , destroy cops cars(not ghost mode))?

Thx for read

I don'T understand to ur idea :D

Opublikowano

Team Escape Hack - FULL afk hack - Like MULTIBOT HDW, with automat tank mode(to destroy cop cars) - HDW have ghostcar to avoid roadblocks, players need hack with destroying roadblocks(cop cars) to do achievment

Opublikowano

Team Escape Hack - FULL afk hack - Like MULTIBOT HDW, with automat tank mode(to destroy cop cars) - HDW have ghostcar to avoid roadblocks, players need hack with destroying roadblocks(cop cars) to do achievment

I won't be making anything like that, and for achievements - I have Instant Achievements Hacks (Finish).

Opublikowano

Witam mam pewien problem po uruchomieniu "Race Bot" wyskakuje mi błąd ("Unsupported Resolution, please check "ReadMe.TxT" to see suppported resolutions!") robię wszytko tak jak jest napisane w "ReadMe.TxT".
Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Witam mam pewien problem po uruchomieniu "Race Bot" wyskakuje mi błąd ("Unsupported Resolution, please check "ReadMe.TxT" to see suppported resolutions!") robię wszytko tak jak jest napisane w "ReadMe.TxT".

Z góry dziękuję za pomoc

(facepalm)... Please, somebody, learn him english or translate this message to polish

Opublikowano

Przeczytaj plik Readme.

Szczerze czytałem i nic tam ciekawego nie wyczytałem ;)

Rozdzielczość mam taką jaka jest napisana w redme

Opublikowano

"nie mozna znalezc wersji modulu wykonawczego potrzebnego do uruchomienia tej aplikacji" wtf? :D

Zainstaluj .NET Framework 4.0 (Win XP) albo 4.5 (Win 7) i uruchom ponownie komputer.

Opublikowano

dziala juz , ale pytanie : jadac wszystkie wyscigi na Singleplayer ( na hacku oczywiscie ) jest szansa ze wylapie bana? ;P w ogole ktos juz dostal kiedys?

Opublikowano

dziala juz , ale pytanie : jadac wszystkie wyscigi na Singleplayer ( na hacku oczywiscie ) jest szansa ze wylapie bana? ;P w ogole ktos juz dostal kiedys?

Zależy na jakich używasz funkcji.

Jeśli używasz go z "głową" to nikt Cię nie przyłapie.

Nie wiem po co Ci hacki na wyścigi SP.

Bana dostało może 1/16 cziterów (nawet mniej).

Opublikowano

powie mi ktoś może czemu mi działa speed hack turbo i inne a np. aby zmienić auto mi nie działa a koledze co ma ten sam windows i itd działa. wtf ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...