Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 4.1.0.1 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak masz ułatwione bo po wyjściu nowszej wersji hacka, gdy odpalisz starszą wyświetla ci się okno, że jest dostępna nowsza wersja Hacka i samoczynnie nowsza wersja ci się ściąga. Raczej nie jest to ani trudne ani mozolne, a za to hack działa i oczywiście ułatwia nam grę :).

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Update Saturday/Sunday, this week.

Well, I'm looking forward to this update. And if I could know what will be new? I admire people like that comprehend how to make a hack that will work :) Pełen szacun gościu :))

Opublikowano

Piszesz, "Czy mogę wiedzieć co będzie w nim nowego?". Po prostu umożliwi aby niedziałające funkcje po aktualizacji NFS znów działały :).

Opublikowano

Piszesz, "Czy mogę wiedzieć co będzie w nim nowego?". Po prostu umożliwi aby niedziałające funkcje po aktualizacji NFS znów działały :).

Taa no to bardzo dobrze :)

Opublikowano

Nie działa, wersja płatna? Wyskakuje taki błąd : The Free Versio of the Multihack is now discontinued. The VIp of the Multihack will continue to come with updates and evergrowing number of the functions! Numbering about 230 functiions.

Opublikowano

Jak kupić wersje VIP? How to buy VIP version?

Na forum autora:

PayPal Payment Options are as Follows:-

(1) One Month = $10

(2) Two Months = $22

(3) Six Months = $35

(4) Permanent = $55

HOW TO BUY

Just Contact Me on Skype

Tak więc do dzieła :D

Pozdr

Opublikowano

Silverangel. A zapewniasz, że twój multihack w wersji VIP działa bezbłędnie? Wszystkie opcje działają bez zakłócenia pracy gry i są niewykrywalne? :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

... i są niewykrywalne? :)

no z tym przesadziłeś... On Ci daje narzędzie pracy... to już od Ciebie zależy w jaki sposób je wykorzystasz...
Opublikowano

jaka szkoda, że na wszystkim ludzie chcą zarabiać ;< Można by było dodatkowo zrobić wersje free z mniejszą ilością funkcji ; )

Opublikowano

jaka szkoda, że ...

ludzie wszystko by chcieli mieć za darmo. Nikt nie namawia Cie do kupna. Chłopak nad tym pewnie sporo pracował i nadal pracuje... a Każdy ceni teraz swój czas...
Opublikowano

WDDD nie pytałem Ciebie tylko właściciela trainera. Zdaje sobie sprawę, że można na wiele sposobów sprawdzić czy ktoś używał moda. Mi chodzi głównie o wcześniejszą część moich pytań.

Wykrywalność jak już poruszaliśmy wcześniej znaczy dla mnie coś w stylu: Czy nie dostane bana używając moda nawet gdy robie to w trybie SP i nikt tego nie widzi a statystyki na przykład nie są nigdzie z tego zapisywane

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

No to chyba Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. Skoro nie rzucasz się w oczy (nikt tego nie widzi), a w statystykach to nie jest zapisywane... to jak masz dostać bana :) ?

Opublikowano

No i dupa, nie ma hacka, nie mogę nabijać osiągnięć, pierdziele silver angela ! Teraz to chajs jest najważniejszy -,-

Taki kozak? Sam napisz działający trainer z taką liczbą opcji. Silverangel poświęcił swój czas i wiedzę na napisanie tego trainera i należy mu się jakaś nagroda za to. Ty z kolei jesteś typową pijawką która chciałaby wszystko za darmo ale niestety za darmo to można tylko w pysk dostać.

carsbazar.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu Mi Pisze Takie cos gdy wciskam okey to pisze takie cos The Free Version of the Multihack is now discontinued The VIP edidion of the multihack will continue to come with updates and an ever growing number of the functions ! nubering abaut 230 functions Vistis www.silverangel.org ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...