Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 4.1.0.1 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem wyskakuje mi taki blad jak odpalam hacka : Nie mozna znalezc wersji modulu wykonawczego potrzebnego do uruchomienia tej aplikacji. co to za blad i jak odpalic hacka?

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka mam problem wyskakuje mi taki blad jak odpalam hacka : Nie mozna znalezc wersji modulu wykonawczego potrzebnego do uruchomienia tej aplikacji. co to za blad i jak odpalic hacka?

Wyłącz antywirusa i pobierz ponownie.

Opublikowano

nie mam antywirusa :D

Może pomoże, raz też tak miałem: (nie zwracaj uwagi na to HP Advisor, tylko na tą flagę naciśnij)

Kliknij dwukrotnie lub kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę w zasobniku systemowym, aby wyświetlić więcej opcji.
c01882545.gif
Spróbuj znaleźć opcje lub pozycje w menu, które uniemożliwiają uruchomienie programu, takie jak Otwórz , Opcje , lub Właściwości . Szukaj wszystkiego, co jest związane z uruchamianiem programu. Jeśli znajdziesz ustawienie, które umożliwia automatyczne uruchomienie programu podczas uruchamiania systemu Windows — wyłącz je. Jeśli nie ma takiej funkcji, przejdź do następnej sekcji na dole strony, aby uniemożliwić ładowanie programu.

Chyba że masz XP?
PS. Zainstaluj chociaż avasta!
Opublikowano

nie pomaga przez admina, ciagle to samo ;/

Zainstaluj NET Framework 4, miałem tak samo. Po instalacji reset kompa i działać musi. : )

Opublikowano

Angel make new brand version or check 3.4.0,i was play on drift mod with friend,after i'm turn off all function in program,and i race some "race" xdd,after race i ve not exist on leadrboard.PLS check it.

Opublikowano

Angel make new brand version or check 3.4.0,i was play on drift mod with friend,after i'm turn off all function in program,and i race some "race" xdd,after race i ve not exist on leadrboard.PLS check it.

There won't be any new Free version until 4.0.0.0 VIP will get released, which should be on next patch.

Opublikowano

Jak go Ustawić na Sprinty? wiem że daje się Auto Finish i co jeszcze?

AutoFinish nie koniecznie. Lepiej Instant PowerUp i Infinite PowerUp (czyli bez czasu ładowania i nie pobiera z konta PowerUp'ów).

Opublikowano

It works, get glasses to see it clearly.

not works. :)

I set as you need and nothing.

Dzięki działa hack :)

To jak ustawić na Sprinta? bo ja ustawiam i mi stoi w Miejscu..

Jakoś ustawiłem, ale nie zbiera mi kasy ani expa. :/ Rozdzielczość jest, język gry Polski. więc nie wiem czemu dość szybko konczy wyścig i nie dostaje kasy ani expa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...