Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 4.1.0.1 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pobrać tu gdzie download pisze na samym dole ???

Tak, jak wolisz:

https://lh.rs/RE5sAX96uHCC

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Tylko ja tak powiem , że oni nie maja wpływu na to kiedu będzie update i czy w ogóle będzie oni tylko przegazują nam botki , żebyśmy nie mieli z tym problemy :D

Opublikowano

Ok. Pobrałem tą paczkę, wypakowałem, ale gdy uruchamiam plik .exe on znika i nic się nie wyświetla.
Wyłączyłem antywirusa, zainstalowałem net framework 3.5, ale to nic nie dało.

Opublikowano

Ok. Pobrałem tą paczkę, wypakowałem, ale gdy uruchamiam plik .exe on znika i nic się nie wyświetla.

Wyłączyłem antywirusa, zainstalowałem net framework 3.5, ale to nic nie dało.

Wyłącz antywirusa i pobierz ponownie plik/wypakuj i odpal.

Opublikowano

Czy za to leci ban ?

Ban może się dziać i to jest prawie pewne . Ale na nasze szczęście administracia NFSW nie sprawdza logów , ani niczego innego , zależy im tylko na robieniu kasy z tej gry . A szkoda bo kiedyś 50k boostow dostawałeś za nawet 20 zł a nie tak jak teraz za 200 ...

Opublikowano

ej jest problem... bo grałem na haxie i zdobyłem bardzo dużo pieniędzy i dostałem bana na zdobywanie kasy... jak kończy się wyścig i jest podsumowanie wszystkiego to tam gdzie jest kasa jest 0 i jak klikam na to to mam takie coś "Pozostało 9 dni i 23 godziny" Za każdym razem pierwszy a kasy nic... To ban na zdobywanie hajsu ?

Opublikowano

ej jest problem... bo grałem na haxie i zdobyłem bardzo dużo pieniędzy i dostałem bana na zdobywanie kasy... jak kończy się wyścig i jest podsumowanie wszystkiego to tam gdzie jest kasa jest 0 i jak klikam na to to mam takie coś "Pozostało 9 dni i 23 godziny" Za każdym razem pierwszy a kasy nic... To ban na zdobywanie hajsu ?

Może osiągnąłeś już limit, czyli 9,999,999

A z tym co ci pisze pozostało ... to masz zakupiony mnożnik.

Opublikowano

Może osiągnąłeś już limit, czyli 9,999,999

A z tym co ci pisze pozostało ... to masz zakupiony mnożnik.

Specjalnie wydałem trochę hajsu $ i pojechałem na wyścig i znów dostałem zero. A mnożnik mam na 10% zakupiony. Kasy mam tyle że jeszcze można dużo więcej zdobyć. Nad zerem tam gdzie pokazuje kasę mam napis 100% tylko i nic. Dziwnie troszkę.

Opublikowano

Specjalnie wydałem trochę hajsu $ i pojechałem na wyścig i znów dostałem zero. A mnożnik mam na 10% zakupiony. Kasy mam tyle że jeszcze można dużo więcej zdobyć. Nad zerem tam gdzie pokazuje kasę mam napis 100% tylko i nic. Dziwnie troszkę.

Daj ss'a z tego bo tak to nie mam jak Ci pomóc ..

Opublikowano

Daj ss'a z tego bo tak to nie mam jak Ci pomóc ..

Dobra już leci hajs, ten hack zbugował gierkę jakoś prawdopodobnie. Miałeś rację to co odlicza to mój mnożnik hajsu. Jest Ookey

Opublikowano

Dobra już leci hajs, ten hack zbugował gierkę jakoś prawdopodobnie. Miałeś rację to co odlicza to mój mnożnik hajsu. Jest Ookey

Prawdopodobnie włączyłeś GhostMode albo SpeedHack (albo coś innego) i nie zaliczało Ci wyścigów.

Np. byłeś pierwszy, a naprawdę byłeś ostatni, przez to. ;)

Opublikowano

Prawdopodobnie włączyłeś GhostMode albo SpeedHack (albo coś innego) i nie zaliczało Ci wyścigów.

Np. byłeś pierwszy, a naprawdę byłeś ostatni, przez to. ;)

Dokładnie ! Jak by ktoś miał właśnie taki problem to wystarczy od nowa uruchomić nasz dodatek do gry : ) (hack) : D

Opublikowano

siema mam problem z (cards BOT) chce mi kupowac karty za speedbosty i czy on kupuje za darmo nam te pakiety

Nie kupuje za darmo pakietów za SB.

Musisz przejść tak gdzie się znajdują karty 100tys. IGC i 60tys. IGC i wtedy uruchomić bota.

Opublikowano

Nie kupuje za darmo pakietów za SB.

Musisz przejść tak gdzie się znajdują karty 100tys. IGC i 60tys. IGC i wtedy uruchomić bota.

ja wiem ze nie za darmo za sb ale, za kase za darmo kupoje nam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...