Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak gra sie z 10 znajomymi to szybko

Ale ja gram sam, i uzbierałem 100k od początku serwera, to gdzieś ok. 4 dni. ale chyba nie chcesz aby w ratuszu były same miasta? Ludzie muszą się trochę postarać. A i admin nie zawsze ma czas aby te miasto postawić.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Ciernik można się już wprowadzać? :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Musi admin być i dać ci uprawnienia na dany skrawek ziemi :I

Opublikowano

Polecam i zapraszam!

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

na chwile obecną server off. [Nie na dlugo]

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Wpadłem na kolejny, moim zdaniem, świetny pomysł.

Jest, a raczej ma z tego serwera powstać pełnoprawny serwer RPG.

Nic nie psuje tego klimatu jak gadanie do ludzi na odległość 5k kratek, żenada, mi by pewnie gardło siadło gdybym próbował.

Więc chciałbym abyście dodali/ustawili poprzez HeroChat limit czytania chatu na 100-200 kratek, było by o wiele milej dla oka.

Co na to gracze?

Opublikowano

Server on.

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Przerwa Techniczna.

@edit

Server ON.

Opublikowano

Przydało by się trochę RPG-u tutaj, bo jak na razie to prawie wcale nie ma, podam Wam parę przykładów co powinniście dodać:

- Limit czatu i czat nieograniczony w sprawach pilnych lub sprzedania/kupienia/dojścia

- Odgrywanie postaci, czyli między innymi nie "Idę na zombie nabić 30 lvl bo mi na enchant trzeba" tylko "Muszę iść trochę poćwiczyć i zabić wszelkie zło obok naszej wioski aby bóg dzięki tej pogańskiej księdze miecz mi olśnił swym blaskiem" Wiem że trochę dłuższe, ale jest ten klimat...

No ale oczywiście po tym jak to dodacie potrzebny by był ktoś od pilnowania czatu, jeżeli się zna to może być BETA

Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Yhm rpg by się przydało i questy też... :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Też tak myślę, ale nie wszyscy potrafią tak pisać. I chce wiedzieć jaki to ma być klimat, teraźniejszy, starożytny, średniowieczny, bo nie wiem jak pisać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...