Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

nie działa wpisuje /money pay nick ilość albo /money pay ilość nick i nic

I czemu serwer off

Jak wpisujesz skoro serwer off? teraz takie trochę dziwne pytanie ci zadałem....

i czemu off jakaś usterka? Czy Aktualizacja :P?

Opublikowano

Jak wpisujesz skoro serwer off? teraz takie trochę dziwne pytanie ci zadałem....

i czemu off jakaś usterka? Czy Aktualizacja :P?

@up

Widać ze jesteś dzieckiem chyba debilu wcześniej moglem sprawdzić jak serwer działał jak tak głupim można być?

Opublikowano

Mam pewien pomysł, przydało by się go wdrążyć w życie:

Teraz skrzydła, ogon, kapelusze, peleryny do niczego nie służą, jednak może być inaczej, każda rzecz powinna coś dawać:

Skrzydła - latanie (kosztem glodu oczywiscie, jak wczesniej)

Peleryna - latanie (to samo)

Ogon - szybsze pływanie po wodą (tak samo jak byś pod nią frunął ale bez głodu, lub mniejszym od latania czyli takim jak sprint)

Kapelusz - Zwiększa o ileś oddychanie pod wodą (proszę żeby nie przesadzać ;) To tylko po to aby inne rasy miały większe szanse z Undine w ich żywiole)

Normalny gracz może wybrać jedną z tych rzeczy a premium 2

Np. Pewien Undine może mieć tylko ogon i bransoletę, a pewien Najemnik Czapkę, pelerynę i bransoletę.

Urozmaiciło by to rozgrywkę i pomogło w walkach z innymi rasami.

Wierzę w ciebie rybeusz że podołasz się temu zadaniu :)

- Ciernik

-----------------------------------

Rybeusz wysłałem wiadomość email do ciebie pod tytułem "Twój MacBook" Zapomniałem zmienić...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

@up

Widać ze jesteś dzieckiem chyba debilu wcześniej moglem sprawdzić jak serwer działał jak tak głupim można być?

Dziecko proszę wyjdź z forum.Od kiedy jednym zdaniem się pisze aż tyle? I proszę zostaw te teksty dla siebie bo to żałosne.Dziękuje.

PS.Jestem tu dłużej użytkownikiem więc zalecam ci odejście od komputera i pokazanie swoim rodzicom jak się wyrażasz tutaj.

Opublikowano

Ale patryk, no wiesz. Dzieci muszą się gdzieś wyżyć, a jak nie mają gdzie idą na internet..

Nigdy już tu nie zagram, zawiodłem się!

Straciłem całe EQ xD

Opublikowano

Pobieranie jest strasznie niestabilne... Net 10mb\s a pobiera 300kb\s raz 500kb\s a raz 50kb\s

Lulz, a ja mam internet 6mb i pobiera mi 1.5mb pre sek bez mian.

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Są straszne lagi, identyczne miałem kiedy straciłem eq, wcale nie mogłem się ruszyć i utonąłem...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Wybaczcie te lagi, nie miałem opcji reloadu serwera, teraz w szkole będę robił przez komórkę więc już nie będzie takich problemów, osoby które w wyniku lagów straciły jakieś eq piszcie na PW co, tylko uczciwie!

Opublikowano

Kurde czekam 2 dni nikt mi nie pomoże chyba do kitu serwer skoro takie zainteresowanie graczem

Do kitu to twoje myślenie jest, reszta graczy jakoś sobie poradziła i nie mają problemów a ty nawet nie umiesz dobrze przeczytać instrukcji...mówiłem, przeinstaluj spouta i co? zrobiłeś to? wiesz w ogóle o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...