Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up yyy może pod nickiem shark ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@2up tego marcina to nei chciałem zdradzać "kolego " :P Może twoje tajne konto albo co...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Oczywiście że serwer super

I na dodatek dzięki temu że jestem półrybą buduje Atlantydę, tzn. Podwodne miasto :)

Już 1/5 projektu skończona, tylko zapłacić za miasto żeby nie zniszczyli i będzie gites :D

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Lewy gnojku, a ty jaki nick? hahaha I tak straciłem całe EQ podczas zabawy w tarzana ;(
Życie nie ma sensu xD

Opublikowano

tak przinstalowałem tak wiem o co chodzi

do kitu to jest twoje myślenie skoro nie masz zamiaru pomagać graczą ja napisałem ci na pw dokładnie problem a ty nic

Opublikowano

danny co ty tu robisz ?? widzisz zrobiłeś pluginy do serwert STOWR i co nie ma go :P znowu cb oje*** a jeżeli nie to przepraszam a jesli tak twoja praca na marne :)

Shark Levy ma nick Levindiusz :P czy jakos tak :D to za to jak mnie potraktowałes piorunami :P

Opublikowano

ja ci spróbuje pomuc :D nie odpalaj od razu tego pliku javy bo ci nie wbije i nie bedzie działac musisz najpierw skopiować cały folder sputcraft wkleić do %appdata% i dopiero odpalic program czyli ta spoutcraft.java jak to jakis inny problem to napisz mi tu na chacie :D

ma ktoś ochote na partyjke w World of Tanks ??

Opublikowano

czy może ktoś mi pomóc w moim problemie?

Ehh, opisz wszystko po kolei co zrobiłeś i co się dzieje, wybacz że trochę nakrzyczałem na Ciebie.

Opublikowano

opisałem ci dzień temu na pw -,-

Sorry, nie zauważyłem, czasem mi pisze że mam 1 wiadomość a w rzeczywistości jest inaczej i omijam niektóre wiadomości, no więc tak, posłuchaj, usuń Spout całkowicie, wgraj od nowa, uruchamiając launcher obok napisu Issues kliknij opcje (takie kółeczko mechaniczne czy jak to nazwać :) i wybierz wersję 1.4.7 i wtedy uruchamiaj.

Opublikowano

Sorki troszkę za pytanie, ale mam problem (wiem, nie studiowałem 33 stron...) a mianowicie: Wchodzę w SpoutCraft'a mam IP serwera pokazuje mi, że mam 0/0 graczy, gdy próbuję wbić piszę mi "The connection to the server has benn lost". Pomoże mi ktoś ? :(

PS.: rybeusz nie krzycz proszę. ;(

7510260_4_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...