Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po zakupie oczywiście że dam :)

Ci którzy pomagają serwerowi są zawsze mile widziani

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Odinstalowałem spoucraft z %appdata% wpisalem jeszcze spoucraft w menu nie wykryto mam twoj luncher wchodze w niego klikam exe wchodze w te opcje(takie koło żebate) zmieniam na 1.4.7 dokładnie ten sam problem ja naprawde bardzo przeprawszam ,że tyle ci głowe zawracam ale chciałbym pograć a nie moge:(

Opublikowano

rybeusz nie powstrzymasz mnie, zebrałem te 100k choć nie było łatwo po tym jak powiedziałeś że trzeba zbierać następne 50k na miasto (Atlantyde)

Tak więc chciałem o coś zapytać:

- Czy będę mógł mieć w nim npc sprzedające coś na targu?

- Miasto oczywiście będzie moje, ale jeżeli kogoś do niego zaproszę czy będzie można zrobić aby ta osoba mogła jedynie budować na jednym skrawku ziemi? (działki)

- Coś słyszałem że pvp będzie wyłączone a jeżeli tak to przydało by się tam włączyć oddychanie pod woda (tylko dla Undine), z wiadomych powodów...

- Słyszałem także że w miastach może zamieszkiwać tylko jedna rasa (było by tak jak w ALO)

- I najważniejsze pytanie :P (nie no żartuje) czy dostane jakąś rangę, typu Atlandczyk

Opublikowano

@up bardziej by pasowało przed nickiem a po bractwie niebieski(albo inny) napis "Atlantyda"

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Odinstalowałem spoucraft z %appdata% wpisalem jeszcze spoucraft w menu nie wykryto mam twoj luncher wchodze w niego klikam exe wchodze w te opcje(takie koło żebate) zmieniam na 1.4.7 dokładnie ten sam problem ja naprawde bardzo przeprawszam ,że tyle ci głowe zawracam ale chciałbym pograć a nie moge:(

Jeśli mówisz że odpalasz przez exe launcher to musisz mieć zły albo Ci się coś pomyliło, launcher jest zapisany w java i ma skrót .jar.

Z tego co zrozumiałem wywaliłeś spout i co wtedy? Musisz odinstalować spout czyli wywalić tak jak to teraz zrobiłeś a potem wsadzić tego z paczki którą wam dałem dla nopremium i wtedy odpalasz launcher i robisz to co mówiłem.

rybeusz nie powstrzymasz mnie, zebrałem te 100k choć nie było łatwo po tym jak powiedziałeś że trzeba zbierać następne 50k na miasto (Atlantyde)

Tak więc chciałem o coś zapytać:

- Czy będę mógł mieć w nim npc sprzedające coś na targu?

- Miasto oczywiście będzie moje, ale jeżeli kogoś do niego zaproszę czy będzie można zrobić aby ta osoba mogła jedynie budować na jednym skrawku ziemi? (działki)

- Coś słyszałem że pvp będzie wyłączone a jeżeli tak to przydało by się tam włączyć oddychanie pod woda (tylko dla Undine), z wiadomych powodów...

- Słyszałem także że w miastach może zamieszkiwać tylko jedna rasa (było by tak jak w ALO)

- I najważniejsze pytanie :P (nie no żartuje) czy dostane jakąś rangę, typu Atlandczyk

NPC będzie jeśli sobie zażyczysz, tak będą możliwe działki tylko musisz mi je wytyczyć i w taki sposób mogę zrobić.

PvP będzie włączone albo wyłączone na prośbę zamawiającego, ale skille będą działać. Rasy możesz mieć jakie chcesz w mieście, nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał.

Jeśli sobie życzysz to mogę dodać prefix do twojego nicku.

Opublikowano

Zapraszam Chętnych do gildi : "BlackKnights"

Lub do nowo powstającej : "SztokholmKnights"(Start W Ubiegłym miesiącu.)

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Esp jest wolny i dobrze, trzeba dużo grać by coś osiągnąć :D

Jak hophop zdobyłeś tak szybko hajs? :D

Opublikowano

Czemu serwer off ?

SztokholmKnights to akademia blackKnights

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Glina, mieszkam na oceanie, tam będzie miasto no to mam tego strasznie dużo, praktycznie tyle ile kamienia wydobywam, ale to tylko sposób dla undine, innym nie wypali.

----------------------------------------------------------------

Kto chętny do miasta?

Opublikowano

@2up po ile działki ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

2xUp

po 1k-1.5k

Up

U mnie to samo :/

Opublikowano

hmm trza te 1500 zarobic :P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

2xUp

Ale ja jestem jak ty powiedziałeś Tusk i dam ci za 500 zamiast free :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...