Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą dodane nowe bronie, potwory czy będą pety, wierzchowce?

I kiedy zrobisz na stronie zakładkę osady mam nadzieje ze tam będzie wszystko jak np. rozmiary wioski potrzebne rzeczy na awans itp

Czy zrobisz aby gracz na wyspie świata mógł zapisać home?

Podwyższ tez cenę bractwa do 1000 albo nawet 5000 Yurudo bo 100 to bardzo tanio

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc SERWER ZARĄBISTY. Polecam każdemu kto lubi takie klimaty. Mili gracze itp. :P.

Ps.: Rybko ty moja :D jaki to będzie mniej więcej boss ? (Podaj wskazówkę lub 1 umiejętność :D)

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc SERWER ZARĄBISTY. Polecam każdemu kto lubi takie klimaty. Mili gracze itp. :P.

Ps.: Rybko ty moja :D jaki to będzie mniej więcej boss ? (Podaj wskazówkę lub 1 umiejętność :D)

Lepiej zaopatrzcie się w wiaderka z wodą bo będzie gorąco :)

Opublikowano

Nie widzę potrzeby fanpage.

Wiecie co panowie, nie rozumiem tego, serwer już w miarę ogarnąłem, tyle ludzi przed startem chciało wbić a teraz max 30 graczy siedzi, Ci co się zawiedli, co wam się nie podoba?

Opublikowano

yyy włącz questy :D to bedą grali bo tak to to narazie wyglada jak zwykły survival + frakcje :D bez urazy :D

Opublikowano

Jakie?

Podwyższ tez cenę bractwa do 1000 albo nawet 5000 Yurudo bo 100 to bardzo tanio

Opublikowano

Questy po świętach. Factions nie wiem czy nie wywalę bo jest błąd którego nie da się naprawić, koliduje on z pluginem na skille.

"

Podwyższ tez cenę bractwa do 1000 albo nawet 5000 Yurudo bo 100 to bardzo tanio "

Gildia kosztuje już 1000 Yurudo. Nie nie będzie nowych broni, petów ani potworów. Nie będzie home.

Opublikowano

Znalazłem błąd, przyzwane creepery nie wybuchają, nawet centralnie pod wrogiem...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Mam takie pytanko czy mogl by ktos wyslac mi na pw strone albo link gdzie znajde sezon drugi sword art online??

P.S

Bym wbil ale taki maly problem wszystko wczoraj dzialalo a dzis wbic nie moge jeszcze raz pobiore i zainstaluje spoutcrafta i powinno dzialac wtedy bd max 31 osob :P

xxx

Opublikowano

Szanowna rybko!

Ludzie mają problemy z ogarnięciem serwera, nie wiedzą nawet jak latać... Nie wiedzą gdzie są siedziby ras, ani o co chodzi z tym drzewem.

Wiem że to wszystko jest podane na wyciągnięcie ręki ale rasa ludzka jest leniwa i nie chce się im ruszyć emm.... mózgownicy.

Najlepiej jak byś im to podał na spawnie WIELKIM DRUKIEM bo mogą się znaleźć w tym gronie także ślepi.

Znajdą się i tacy którzy porzucili obserwację serwera gdyż klasy nie zadziałały i tacy którzy są wielbicielami questów, możliwe że dojdą jak to dodasz.To samo z bossami. Są też tacy którym nie chce się instalować, no to na takich "czubków" nic nie poradzisz...

Więc jak widzisz, wszystko w rękach Pana gdyż każda osoba z tych rodzajów musi wejść w odpowiednim czasie aby została na dłużej.

Co do tego factions to można go zamienić z równie dobrym pluginem, a mianowicie Clan Wars lub guilds.

A co do wierzchowców to przecież są świnie :P

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

600 Post fuck yea (w temacie) dobrze a więc ocenie go teraz bardzo okrutnie!

Reklama:10/10

Posty (oceny):10/10

Zachęta:10/10

Czy Zagram? TAG!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...