Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wprowadziłem ankietę dzięki której będziecie mogli zadecydować co do najbliższej przyszłości serwera, jakieś zmiany muszą nastąpić aby pustki minęły.

Opublikowano

Ogłoszenie

• [MOD][Premium]Shark bierze urlop na czas kilku godzin, bądź 2-3 dni.
  • Powód : Właściwe osoby wiedzą o co chodzi.
Opublikowano

Tak więc kolejny pomysł.

Tym razem mam nadzieję na dodanie pluginu Trade.

Dodaje nam on tak jak powiedział ten Pan z filmiku "Nowe oblicze handlu"

Bardzo fajnie ten plugin połączy się z podziałem braterstw.

Więc zapraszam do oglądania, mam nadzieję że plugin zostanie dodany ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/795899-dlvideotut-plugin-trade-nowe-oblicze-handlu/

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Pomysł dobry, chociaż tak jak jest też jest dobrze chyba?

Ja jestem często na serwerze, kradzieże zgłaszajcie.

Jestem na tak

3x tak dziękujemy :D

Opublikowano

To skoro grzebiesz w pluginach

/whois oraz /invsee dla moderatora by się przydało. Pilnowalibyśmy serwera dzięki temu lepiej, a nie tylko chatu :)

Opublikowano

Nie wiem, czemu ludzie nie chcecie listów, miały by wiele przeznaczeń gdyby było ograniczyło by się czat:

- Wysyłanie informacji do niepoinformowanych o spotkaniach sojuszniczych (miejsce/czas)

- Wysyłanie informacji gdzie się spotkać aby podjąć transakcję i o której godzinie

- Wysyłanie tylko jednej osobie koordynacji które nie przepadną po zniknięciu na czacie

- Podrzucać do czyjejś skrzynki liściki z jakąś treścią

Jest wiele pomysłów, ten plugin idealnie współgrał by z innymi pomysłami, więc przemyślcie to i poprawcie głosy.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moim zdaniem powinieneś zrobić nową prezentację, niech ludzie myślą że serwer jest młody i dlatego ma mało graczy, bo teraz odchodzą z powodu zbyt właśnie małej ilości graczy

Opublikowano

Nie wiem, czemu ludzie nie chcecie listów, miały by wiele przeznaczeń gdyby było ograniczyło by się czat:

- Wysyłanie informacji do niepoinformowanych o spotkaniach sojuszniczych (miejsce/czas)

- Wysyłanie informacji gdzie się spotkać aby podjąć transakcję i o której godzinie

- Wysyłanie tylko jednej osobie koordynacji które nie przepadną po zniknięciu na czacie

- Podrzucać do czyjejś skrzynki liściki z jakąś treścią

Jest wiele pomysłów, ten plugin idealnie współgrał by z innymi pomysłami, więc przemyślcie to i poprawcie głosy.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moim zdaniem powinieneś zrobić nową prezentację, niech ludzie myślą że serwer jest młody i dlatego ma mało graczy, bo teraz odchodzą z powodu zbyt właśnie małej ilości graczy

Spokojnie, w weekend mam czas to pokombinuje.

Opublikowano

Zareklamowałem serwer na innym forum aby chociaż kilku graczy doszło.

Będę codziennie i regularnie odświeżał reklamę serwera.

Opublikowano

@Ciernik

Usuń załącznik, zakaz odnośników do innych forów.

1h, albo report xD

@Edit : No i gites :) Przestrzegaj regulaminu ;d Ochroniłem Cię przed 5% :D

Opublikowano

ref

Doszedłem do wniosku że listy i tak wprowadzę bo ktoś kto nie będzie ich chciał używać po prostu nie będzie musiał tego robić, zaskoczyło mnie również że za nową mapą są Ci którzy grają najaktywniej a reszta woli ją zostawić..

Opublikowano

Z tego wynika że starsi i doświadczeni gracze dbają o serwer i chcą aby wszyscy mieli równe szanse (mniej więcej) :)

Opublikowano

Przerwy techniczne trwają 4minuty

(Nie każdy czyta całą prezentację, więc piszę to tutaj też)

[MOD][Premium]Shark

Opublikowano

Przerwy techniczne będą od niedzieli albo soboty krótsze, usunę plugin na skrzydła kapelusze itd bo to przez niego serwer tak długo się uruchamia.

Opublikowano

Rybeusz shark chce mi dac jaila na 2 dni i mute za to ze caly czas pisze kolorkami mozesz cos z tym zrobic ? Ale serwer godny uwagi itd. Jak by co moj nick na serwie to Arnaks

Na mpcforum jestem na brata koncie bo nieche mi sie na moje logowac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@pdg

Kolorki są, oczo... spamujesz tymi kolorkami bez potrzeby. Prosiłem Cię, byś zaprzestał tej czynności, ale mnie ignorowałeś.

Dostałeś za to 2 kicki, więc teraz jail + mute. (Jestem i tak łagodny...)

Opublikowano

łagodny ? mam 3 uwagi co do tego napisałeś

1.SPAMUJE ?Ja se po prostu pisze

2.Ale co jest złego w pisaniu na kolorowo ?

3.ŁAGODNY ?!? Chyba coś z tb nie tak (bez obrazy)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do uwag :

1. Piszesz wiadomości bez przerwy, nie związane z niczym.2.

2. Co jest złego? Pomyśl o innych. Może ktoś ma poważną wadę wzroku i te kolorki mu przeszkadzają? (np. ja!)

3. Tak łagodny. Beta mutował od razu na 1 min. bez ostrzeżeń.

Opublikowano

Co do uwag :

1. Piszesz wiadomości bez przerwy, nie związane z niczym.2.

2. Co jest złego? Pomyśl o innych. Może ktoś ma poważną wadę wzroku i te kolorki mu przeszkadzają? (np. ja!)

3. Tak łagodny. Beta mutował od razu na 1 min. bez ostrzeżeń.

1. Nie kłam

2. Skąd mogłem wiedzieć ?!?

3. To ma być lagodność ?

Powinieneś stracić moda

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...