Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze znalazłem 1 bug który polega na tym ,że Bounty Hunter czy Łowca głów nie dostaje dodatkowych % obrażeń z umiejętności.

Mam też pewne zażalenie na umiejętność Grenade jest ona słabszą wersją umiejętności Undine o nazwie Auxilium ,które w połączeniu z umiejętnością Tempestas jest o wiele silniejsza niż ten marny Grenade.

Czuję też ,że grając tą klasą mam tylko 1 umiejętność o nazwie Poisoned ball.

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heeeh, i znowu off, co się dzieje?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Jak to możliwe cierniku, że u mnie na kompie jest 20:09, a Ty wysłałeś tego posta o 20:11? System upadł...

Czemu serwer OFF?

Nieważne :D Mam coś popierniczone...

Opublikowano

Ehh zajęty byłem i serwer nie wytrzymał, już włączyłem..

Ktoś tu mówił o skillach Bounty Huntera, zwiększę mu te dmg jak i również informuję że ma zwiększone obrażenia od wszystkiego.

Opublikowano

Ehh, malo osób coś gra po tych przerwach wielkanocnych?

Czyżbyście nie mieli czasu na 1h dziennie ? ;)

A teraz na serio, pustki się robią, a to nie serwer na którym powinny być pustki.

Taki dobry serwer się marnuje a wy włazicie na byle jakie surv+factions :/

Tak więc czekam na obcych i predatorów ;)

Opublikowano

A na rekinów? :( Ranisz moją inność xD

Serio wbijajcie ludzie, serwer jest jedyny w Polsce i chyba na świecie taki, a wy wolicie na normalnych SV+Gildie grać :(

Opublikowano

Serwer off do momentu zdziałania coś przez hosting czyli craftserve, serwer crashuje zaraz po starcie...wcześniej tego nie było wiec wątpie żeby wina leżała po stronie mojej.

Opublikowano

Dobra, nie będę rasistą ^.^

I na rekinów, cierników i rybki wszelkiej maści.

Ale naprawdę, nie wiem o co chodzi z tymi pustkami,

mają im płacić za wejście?...

Żądamy odszkodowania od craftserver! :P

Opublikowano

No wiesz... Ludzie pograli, i przestali :(

Wszystkie porządne serwery tak upadają. Proste serwery SV+Gildie się trzymają jakimś cudem... Serwer ryba przygotowywał 2 miechy i co? Ma to pójść na marne?!... Ehh

Opublikowano

Nie damy się! ^^

Ja zostaję i nie mam zamiaru odchodzić puki mi się nie znudzi lub go wyłączą,

obcy ludzie swoim zachowaniem nie będą decydować w co będę grać...

Opublikowano

Heh ale czemu off, niech rybeusz naprawdę dostanie jakieś odszkodowanie z powodu utraconych ludzi/pieniędzy poprzez wyłączanie mu serwera.

Bo naprawdę dużo stracił

Opublikowano

Serwer włączyłem, na razie nie crashuje więc jest git...ale odpowiedź jaką dostałem od craftserve nie pocieszyła mnie zbytnio...

"Niestety wygląda na to że Pański świat 'wojny' jest uszkodzony.

By rozwiązać problem musi Pan jakoś naprawić problem świata lub wygenerować nowy świat."

Opublikowano

Co się czepiasz tych RycerzyKrwi... Po prostu dobrze grają i nikt tego nie zmieni, po resecie mapy tez będą dobrymi graczami, ponieważ powtarzam DOBRZE GRAJA.

Nawet odłam z RK, czyli pustelnicy też grają dobrze. Podam jeden przykład. Czekali przed wejściem aż ktoś otworzy drzwi, uruchamiali/wypijali miksturkę i wchodzili jak by nigdy nic do twierdzy, weszli do sali obrad i jeden z nich stal za mną oczywiście ja nic nie widziałem ponieważ był na niewidzialności, po jakimś czasie rzucił na mnie miksturkę i zaczął mnie tłuc mieczem, później uciekł zanim inni go dopadli... Więc są dobrymi graczami, nawet bardzo, i nie zmieni tego reset mapy, rybeusz o tym wie więc przestań pisać głupoty....

Opublikowano

A ja mam na myśli to że obojętnie czy mają dobre uzbrojenie czy słabe i tak będą trudni do pokonania

Opublikowano

Najsilniejsza gildia z gry musi mieć dobrych strategów hehehe

@off-topic

Chwała mi człowieki! Zostałem ProUser'em na MPC :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...