Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż czekam na start, mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Btw. Te epiki dla woja i niji mało epickie :f

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Filmik, będzie serie z Tuora.pl:

http://www.youtube.com/watch?v=ERhNC_N8fKw

Cały czas robisz jakieś filmiki- pseudo "zapowiedzi", w każdej zapowiedzi innego serwera. Spamujesz pytaniami "kiedy forum/ts".. Ogarnij się troche.. Nie wiem na co Ty liczysz, VIP'a na forum ? Rangę na TS3? SM ?..

@UP

Od zapowiedzi masz dział MEDIA. Widzieliśmy Twoją "zapowiedź", nie spamuj tym jeśli nikt tego nie ogląda.

@Edit

Dlaczego wy pokazujecie to co już jest wstawione, pokazane ? ;c ... Wszystko jest tutaj, dokładnie opisane.. Po chu robicie te filmiki ;/ Ja nie rozumiem Was... Wszystko jest i jeszcze najmądrzejszy to jest SagariS... Opowiada jak by oglądali go niewidomi..

qwjHB.jpg

Opublikowano

OGLĄDAĆ W HD :)

http://www.youtube.com/watch?v=2WjNPfO0Sog&feature=youtu.be

Poprawiony filmik z poprawną nazwą, tym razem bez błędu :)

Panu też podziękujemy !! tu nie wstawiamy filmików od tego robią MEDIA !!

Cały czas robisz jakieś filmiki- pseudo "zapowiedzi", w każdej zapowiedzi innego serwera. Spamujesz pytaniami "kiedy forum/ts".. Ogarnij się troche.. Nie wiem na co Ty liczysz, VIP'a na forum ? Rangę na TS3? SM ?..

@UP

Od zapowiedzi masz dział MEDIA. Widzieliśmy Twoją "zapowiedź", nie spamuj tym jeśli nikt tego nie ogląda.

Święte słowa ; x też się powtarzam , ale nie dociera

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Wybaczcie że się kolejny raz wpierdolę w waszą konferencję ale mnie to już powoli irytuje.

Macie te swoje media ale i tak gówno robią nic się nie pokazuje od nich nic nie udostępniają póki co nawet nie zachęcają nie reklamują itp.

To dla czego z otwartą buzią plujecie na kogoś kto coś w ogóle próbuje zrobić i w jakikolwiek sposób zareklamować serwer.

Jeżeli ktoś ma dobre chęci to robi filmik i zawsze te kilka osób więcej się dowie przez Youtube o tym serwerze.

Jeżeli coś wam się nie podoba szczególnie Tobie OrignMen9 to po prostu pomijaj takie posty lub tematy i nie zwracaj na to uwagi, bo jeżeli ktoś jest po prostu na tyle miły i robi coś udostępnia, nagrywa itp to w końcu to doceń a nie gołą dupą potrafisz nasrać komuś na twarz i przykryć papierem....

@TheLob

po prostu nie każdy żyje mpcforum i nie każdy wie że te forum istnieje po prostu bardzo dużo osób wpisuje w youtube konkretne frazy typu '' serwer metin2 '' i zawsze na którejś pozycji wyskoczy również i serwer Tuor, i w taki sposób zyskamy kolejnego gracza.

Jeżeli po prostu nie doceniasz tego co ktoś robi to nie chętnie to mówię raz kolejny ale po prostu nie czytaj tego posta i omijaj......

Co wam to kur... przeszkadza że ktoś coś nagrywa.

Jeżeli nie chcecie to po prostu to raportujcie a nie po 11 tysięcy postów piszecie '' po chuj te filmiki''.

użyjcie troche mózgu.

Tyle z mojej strony.

Przemyślcie to co napisałem.

Opublikowano

Słowo dotrzymane, że 8 marca powrócicie, więc zagram na 100%. Po wypowiedziach 360™ widać, że jest konkretny co osobiście jeszcze bardziej mnie przyciąga do was, bo ogarnięte osoby w administracji to podstawa. Fajny pomysł na serwer i życzę powodzenia. Obyście zdołali go utrzymać.

A tak pozatym będzie konieczność ściągania nowego klienta czy udostępnicie jakąś łatkę do starego z lutego?

Opublikowano

Słowo dotrzymane, że 8 marca powrócicie, więc zagram na 100%. Po wypowiedziach 360™ widać, że jest konkretny co osobiście jeszcze bardziej mnie przyciąga do was, bo ogarnięte osoby w administracji to podstawa. Fajny pomysł na serwer i życzę powodzenia. Obyście zdołali go utrzymać.

A tak pozatym będzie konieczność ściągania nowego klienta czy udostępnicie jakąś łatkę do starego z lutego?

Pisał ktoś z administracji bodajże 360 że można mieć tego starego clienta i prawdopodobnie będzie jakaś łatka.

Aczkolwiek lepiej ściągnąć nowego clienta z wszystkimi nowościami zeby sie nic nie bugowało itp ;)

Opublikowano

A Ja proponuje Panie 360 jak już strona wystartuje dodać w rankingu gildii takie coś żeby obok nazwy gildii był napisany lider gildii oraz to czy jest Online czy Offline ;) Pomoże to bardzo ;p

GLELTm4.jpg

Opublikowano

A Ja proponuje Panie 360 jak już strona wystartuje dodać w rankingu gildii takie coś żeby obok nazwy gildii był napisany lider gildii oraz to czy jest Online czy Offline ;) Pomoże to bardzo ;p

Spokojnie wszystko z czasem. Stronka będzię rozbudowywana non stop.

Będzie sporo innowacji, lecz najpierw wystartujmy :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam ;] Chętnie dołącze do gry w piątek ;] i mam pytanko czy client, który jest aktualnie udostępniony na stronie będzie oficjalnym na piątkowy start ?

Pozdrawiam ;]

Opublikowano

dajcie refe w piatek z rana a nawet jutro w godzinach wieczornych zeby potem nie bylo problemu ze nei da sie rejestrowac albo ze o godzinie 18 w piatek wlaczycie reje.

Opublikowano

Ten wyżej dobrze gada polać mu ;P i można zrobić tak żeby na stronce można było tworzyć konto jak na PL'u :D

GLELTm4.jpg

Opublikowano

dajcie refe w piatek z rana a nawet jutro w godzinach wieczornych zeby potem nie bylo problemu ze nei da sie rejestrowac albo ze o godzinie 18 w piatek wlaczycie reje.

Dzis* wieczorem ma być podana konkretna godzina i na pewno nie będzie to kilka minut przed startem.

Opublikowano

Jutro wieczorem ma być podana konkretna godzina i na pewno nie będzie to kilka minut przed startem.

Jak jutro wieczorem ?:D jak jutro jest start ?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Jak jutro wieczorem ? :D jak jutro jest start ?

Tak niby ma byc start ale jak kazdy wie to sie przeciągnie,wymyśla wymówkę.

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

A takie pytanko do Administracji mam jeszcze , czy dowodzenie , polimorfia oraz przywołanie konia będą od razu na P?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Tak niby ma byc start ale jak kazdy wie to sie przeciągnie,wymyśla wymówkę.

A może się zwyczajnie pomylił "ideale"?

Opublikowano

A może się zwyczajnie pomylił "ideale"?

Śmieszny jesteś 2 tygodnie czekania na serwer jeżeli teraz nie wypali to porażka.

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

Tylko kolego nie wiesz w jakiej teraz erze są stawiane prywatne serwery metin2.

Wiem,że graczy to nie interesuje gdyż chcą zagrać na dobrym serwerze i przede wszystkim by był stabilny ale nie oszukujmy się konkurencja czyha. Ja osobiście polecam serwer. Administracja jest świetna,dopełniają się i o to chodzi. Serwer jako serwer mnie zaciekawił więc polecam,polecam ;)

co ty wogole piszesz i czemu się ośmieszasz ? hahahah

o erze to w szkole na historii ci nauczycielka mówią.

administracja świetna skąd wiesz znasz,czy tylko z opowiadań ? mieli jakiś serwer inny ?

serwer zaciekawił wbiłeś na niego jak miał ruszyć za pierwszym razem? bo ja tak.

Era jak to mówisz swoim jezykiem jest prosta zakładając ktoś serwer musi się liczyć ze wszystkim !!! z dobra organizacja całego team adminow serwer mial ruszyc ruszyl nie popisali sie serwer byl atakowany nie ogarneli tego odniesli porazke 2 sprawa to ts bylo wiele osob ktore prosily na fb by wlaczyli ts i informowali ludzi co sie dzieje z serwerem i by nie plakali ze ktos spamuje na forum lub fb bo ludzie byli ciekawi co do losu setrwera i chcieli wiedziec co sie z nim dzieje niesety majac ts dzialajacego z tego co pilal jeden z teamu tuor nie zostal on wlaczony i mowisz o dopelnieiu sie teamu ? smieszne

Opublikowano

kwazaR - Skoro jestes taki wygadany :) Zabezpiecz sie przed DDoSem! - Jak to zrobisz , to mozesz wtedy plakac ze wylaczyli serwer z powodu DDoSow

43242342423.jpg]
Opublikowano

kwazaR - Skoro jestes taki wygadany :) Zabezpiecz sie przed DDoSem! - Jak to zrobisz , to mozesz wtedy plakac ze wylaczyli serwer z powodu DDoSow

Myślisz ze zabezpieczenie się przed ddos jest niemożliwe ? najwidoczniej mało wiesz

Opublikowano

Myślisz ze zabezpieczenie się przed ddos jest niemożliwe ? najwidoczniej mało wiesz

Zabezpiecz serwer 100% przed każdym atakiem to dam Ci medal. Załatwię jakiś od MPCForum tylko zrób to.

Opublikowano

Zabezpiecz serwer 100% przed każdym atakiem to dam Ci medal. Załatwię jakiś od MPCForum tylko zrób to.

a gdzie masz napisane na 100% ? bo ja tego nie widzę i nic takiego nie napisałem także czytaj ze zrozumieniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...