Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł SM jest marny... bo albo dajecie wszystkim albo nikomu... najlepiej dajcie raty x50 np. w niedziele od 12-20 i będzie dobrze... tylko nie na sam początek bo sie ludzie o spoty pozabijają !

UP co z tym samsungiem za wbicie 200lv :D

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy za osiągnięcie maksymalnego poziomu będzie jakaś nagroda?

Spoiler
Bezsensem jest narażać się na karę za używanie pirackiej licencji Invision Power Board, więc postawiliśmy na sprawdzone MyBB. Możliwe, że to się zmieni w najbliższym czasie.

Naprawcie to, bo coś wam wcięło :>

I pytanie czy bronie 75 dropią w grocie?

I czy ci co chodzą do szkoły i nie mają pieniędzy na SM będą mogli się zarejestrować jako pierwsi, czy tylko ci, którzy mają pieniądze i mogą kupić SM, bo mogą np. o 11 się zarejestrować?

tenor.gif

Opublikowano

Boziu ! , na taki serwer czekalem , czekam na start :>

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Uwaga!

Pierwsze 100 osób, które załozy konto po tym jak włączymy rejestracje dostaje 300SM :)

Rejestracja zostanie włączona w Piątek, a dokładnie, o której zamieszczę informację w czwartkowy wieczór :)

Pozdrawiam.

P.S Oraz mała niespodzianka, ale to już w piątek na stronie głównej będzie informacja :)

jeżeli to był pic na wodę , to pozdrawiam :*

Coś czuję ,że napisałeś że dacie SMy na 2 odsłonie by zachęcić graczy.

Teraz nie wykręcaj się tu jakimiś 100 pierwszymi osobami. Mam nadzieję że tak nie będzie.

13735324352268179080.png

Opublikowano

Piszecie, że pety to wymysł mądry jak gimnazjum a dodaliście obrazek z nimi ( czyli pewnie będą) ?

Można grać na starym cliencie. ew. jakaś łatka?

Opublikowano

Piszecie, że pety to wymysł mądry jak gimnazjum a dodaliście obrazek z nimi ( czyli pewnie będą) ?

Można grać na starym cliencie. ew. jakaś łatka?

Dołączam się do pytania, bo też mam tego starego clienta sprzed dwóch tygodni, i nie wiem czy tego nowego pobierać.

Opublikowano

No to co - startujemy oficjalnie. Dopięliśmy wszystko na ostatni guzik i postaraliśmy się wszystko gruntownie dopracować. Stara sytuacja już się nie powtórzy ;)

Opublikowano

Team unika tematów takich jak :
- nagroda za wbicie 200lvl'a
- sm'y dla wszystkich

heh .. nie ładnie tak =)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

SM'y będę jeżeli obiecaliśmy to słowa dotrzymamy.

A co do Nagrody to niech się Nismo wypowie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

SM'y będę jeżeli obiecaliśmy to słowa dotrzymamy.

A co do Nagrody to niech się Nismo wypowie.

czyli dla wszystkich czy nadal dla 100 pierwszych osób ?

Opublikowano

Kto chce się założyć, że będzie jak tamtym razem ? :)

Gdzie jest NISMO tam jest rozróba.

Jedynie, że jest tam 360, ale długo nie pociągnie z tym człowiekiem w zdaniu wyżej. Uwierzcie, szkoda czasu....

Graficznie ładnie prezentację grafik wykonał :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja chce się kolego załozyc;] Nic nie będzie jak kiedyś to już jest przeszłośc, teraz jest nowa maszyna która pozwoli na większe możliwości;] Jak masz zamiar hejtować to wypier.alaj do innych tematów :*

Ps. Kiedy forum?:>

Opublikowano

Nie ,,Hejtuję" tylko stwierdzam fakty, bo ten człowiek się nie zmieni i będzie dalej robił to co robi teraz.

Jeżeli nie chcecie stracić czasu radzę poszukać ciekawszych serwerów z przyszłością.

Tyle z mojej strony. Ja tu nie dlatego, aby Waś przekonywać, żebyście tutaj nie grali, ale chcę Was przestrzec, bo tak będzie....

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nie ,,Hejtuję" tylko stwierdzam fakty, bo ten człowiek się nie zmieni i będzie dalej robił to co robi teraz.

Jeżeli nie chcecie stracić czasu radzę poszukać ciekawszych serwerów z przyszłością.

Tyle z mojej strony. Ja tu nie dlatego, aby Waś przekonywać, żebyście tutaj nie grali, ale chcę Was przestrzec, bo tak będzie....

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Czekam na twoje 'ddosy' pseudotechniku. Po tych postach mogę stwierdzić, że masz jakieś kompleksy albo w życiu ci się nie układa. Jeśli masz do mnie jakieś żale, kontakt masz, wystarczy napisać ;)

Opublikowano

Gdzie jest NISMO tam jest rozruba.

Jedynie, że jest tam 360, ale długo nie pociągnie z tym człowiekiem w zdaniu wyżej. Uwierzcie, szkoda czasu....

Ja pierd**le kogo oni na moderatorów biorą ? rozrUba ? eh ..

wiesz jeżeli pracowali tydzień to pracowali a nie siedzieli i patrzeli na kogoś takiego jak ty ;)

Opublikowano

Jeżeli się nawet nie zmieni to do pomocy ma troje dobrych ludzi do pomocy którzy wiedzą co robią;]

Znaczenie słowa:Hejt:

"hejt" tak się wymawia angielskie słowo Hate,oznaczające nienawiścić. Równie dobrze możo ono oznaczać więc nienawidzić jak i krytykować Pozdrawiam;>

Po tych słowach co napisałem moge z całą pewnością stwierdzić, wypier.alaj Niedorozwoju ^^... Szkoda tracić czasu i chwil na ludzi takich jak ty.

Opublikowano

Widzę, szykuje się konkurencja. Damy radę wszystko zrobić, nie bójcie się - wiemy, gdzie popełniliśmy błąd i poprawiliśmy wszystko co trzeba. Mam nadzieję, że zawitacie tu na dłużej ;)

Opublikowano

Serwer pod względem broni bardzo fajny, ale te szaty... Tak, wiem, że nie każdemu dogodzi się, a ja jestem bardzo wybredna pod względem wyglądu pixeli.

Można polecić, aczkolwiek nie zagram.

Powodzenia! :)

Opublikowano

Ja polecam serwer, bardzo dobrze się zapowiada, czekałem przy pierwszym starcie (który nie wypalił, ale to bez znaczenia)i teraz jak będzie trzeba to też poczekam. Bardzo serdecznie polecam ten serwer warto na niego czekać, zwłaszcza że inne serwery, które startowały w przerwie między pierwszym startem a tym który będzie, nie zapowiadają się dobrze. Więc ludzie naprawdę warto czekać, przy tym pierwszym starcie było ponad 500 osób tu na mpc, ale myślę że tym razem będzie jeszcze więcej. Jeszcze raz serdecznie polecam.

Opublikowano

Gdzie jest NISMO tam jest rozróba.

NISMO akurat to jest prawda. Większość Twoich serwerów nie stała nawet tygodnia tak samo było z v1. Popieram komentarz Paradisi.

Team unika tematów takich jak :

- nagroda za wbicie 200lvl'a

- sm'y dla wszystkich

heh .. nie ładnie tak =)

Zawsze tak jest że się unika obietnic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...