Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych którzy spamują odnośnie TS i Forum - postawienie i skonfigurowanie, dodanie działów to max 2 godzinki roboty, więc nie wiem co się Wam tak spieszy... Znów chcecie składać podania na Kida ?

Lepiej zająć się serwerem żeby nie było takiej gafy jak za pierwszy razem.

Opublikowano
Z chęcią wbiję na serwer , chociaż szkoda , że wtedy nie wystartował , przynajmniej będziecie mieli nauczke na przyszłość , żeby być przygotowanym na wszystko :)

Opublikowano

Ile jeszcze razy padnie pytanie na temat forum/ts ? Nie wytrzymacie kilka godzin czy jak...?

No wybacz, ale jutro serwer startuje, a tu ani str. główna nie działa, ani forum, ani ts(?) :p

Na serwer BYĆ MOŻE zawitam ze względu na znajomych oraz bronie dla Szamanów <3

Opublikowano

Po pierwsze wiem co piszę i jeżeli chciałbyś wiedzieć z 360 i Vaskerem stawialiśmy serwery.

Nie wiem czy zdajesz sobie pojęcie jakie są to ataki i przy słabych sprzętach są one ciężkie do unormowania włączenia serwera.

Mówisz ludzie prosili o włączenie ts3. Ciekawe jak go włączysz gdy jest atakowany akurat dedyk na którym stoi wszystko (nwm jak tutaj ale możliwe ,że tak jest.) Więc nie pisz głupot. Każdy potrafi być wygadany do czasu stawiania serwera ;-)

Tak wiesz to szkoda ze nie wiedziałeś ze swoimi kolegami kiedy serwer był odpalany pierwszy raz.

druga sprawa sam przyczyniałem się do ataków także mi ni musisz tłumaczyć ani ja nie muszę ci tego udowadniać hahahaha tak ts3 był tylko nigdzie nie pisało na czym ten ts stoi chyba wielkich znajomości nie macie by zaprosić graczy na ts3 jakiegoś znajomego ale to już twój problem a raczej was pokazujecie amatorskie włączanie serwa który skończy się znów dla was PORAŻKĄ :) to ci obiecuje

Opublikowano

Pan @UP zapomniał o słowniku i uczęszczania na lekcje j. polskiego..

Zachowujesz sie jak jakiś dzieciak, tyle mam do powiedzenia ;> . Kozak w necie.. dobra każdy zna to powiedzonko :)

qwjHB.jpg

Opublikowano

SERWER NIE WYSTARTUJE :#

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

Tak wiesz to skzoda ze nie wiedziales ze swoimi kolegami kiedy serwer byl odpalany pierwszy raz.

druga sprawa sam przyczynialem sie do atakow takze mi ni musisz tlumaczyc ani ja nie musze ci tego udowadniac hahahaha tak ts3 byl tylko nigdzie nie pisalo na czym ten ts stoi chyba wielkich znajomosci nie macie by zaprosic graczy na ts3 jakiegos znajomego ale to juz twoj problem a raczej was pokazujecie amatorskie wlanczanie serwa ktory skonczy sie znow dla was PORAZKA :) to ci obiecuje

groźby = perm żegnamy : ]

Lol... Bron na 120-130 ze spona wygląda jak sztylet na 45 xD

Nie są podobne.

No wybacz, ale jutro serwer startuje, a tu ani str. główna nie działa, ani forum, ani ts(?) :P

Na serwer BYĆ MOŻE zawitam ze względu na znajomych oraz bronie dla Szamanów <3

Po co forum i TS na start? Najważniejszy jest serwer, a podpięcie strony to chwila moment. Reje pewnie będzie popołudniu jak nie wcześniej.

Opublikowano

Tak wiesz to skzoda ze nie wiedziales ze swoimi kolegami kiedy serwer byl odpalany pierwszy raz.

druga sprawa sam przyczynialem sie do atakow takze mi ni musisz tlumaczyc ani ja nie musze ci tego udowadniac hahahaha tak ts3 byl tylko nigdzie nie pisalo na czym ten ts stoi chyba wielkich znajomosci nie macie by zaprosic graczy na ts3 jakiegos znajomego ale to juz twoj problem a raczej was pokazujecie amatorskie wlanczanie serwa ktory skonczy sie znow dla was PORAZKA :) to ci obiecuje

Tak chłopie, brawo - chwal się dalej tym, że atakujesz prywatne serwery mt2. Wiesz, mówią, że ludzie przesadnie chwalą się czymś gdy mają kompleksy. Tak więc zapytam Cie, czy masz jakieś kompleksy? Kumple Cię nie doceniają i dlatego tu chcesz być "straszny"? Chłopie, zejdź na ziemię bo trochę odleciałeś. Następnie w jezyku polskim po kropce pojawia się wielka litera, używanie Alt do polskich znaków tez nie boli. O błędach ortograficznych tez nie wspomnę... Odgrażanie też sobie odpuść, nie wiem jakie emocje wywołałeś w innych czytelnikach tego forum, ale mnie tylko rozbawiłeś.

Tak więc zamiast się tu napinać to wyjdź z forum, weź słownik do reki i go poważnie przestudiuj, bo jest Ci to potrzebne.

Opublikowano

Co ty gnoju robiłeś ?

Ty nawet pisać nie potrafisz , nie przypisuj sobie ataków matole :)

I najlepiej wyjdź z tego forum

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

na serwerze zagram z pewnością.

Jednak nie podobają mi się żadne bronie, ale to nie duży problem :)

Client jest , teraz tylko czekać do jutra na reje , no i oczywiście serwer ! :D

13735324352268179080.png

Opublikowano

groźby = perm żegnamy : ]

Nie są podobne.

Po co forum i TS na start? Najważniejszy jest serwer, a podpięcie strony to chwila moment. Reje pewnie będzie popołudniu jak nie wcześniej.

Po co forum i ts? Jakiś kontakt ze znajomymi, którzy być może również zamierzają tu zagrać, a nie mamy z nimi kontaktu. Forum priva oraz TS ułatwia taką komunikację :)

Opublikowano

Pan @UP zapomniał o słowniku i uczęszczania na lekcje j. polskiego..

Zachowujesz sie jak jakiś dzieciak, tyle mam do powiedzenia ;> . Kozak w necie.. dobra każdy zna to powiedzonko :)

Co ty gnoju robiłeś ?

Ty nawet pisać nie potrafisz , nie przypisuj sobie ataków matole :)

I najlepiej wyjdź z tego forum

Tak chłopie, brawo - chwal się dalej tym, że atakujesz prywatne serwery mt2. Wiesz, mówią, że ludzie przesadnie chwalą się czymś gdy mają kompleksy. Tak więc zapytam Cie, czy masz jakieś kompleksy? Kumple Cię nie doceniają i dlatego tu chcesz być "straszny"? Chłopie, zejdź na ziemię bo trochę odleciałeś. Następnie w jezyku polskim po kropce pojawia się wielka litera, używanie Alt do polskich znaków tez nie boli. O błędach ortograficznych tez nie wspomnę... Odgrażanie też sobie odpuść, nie wiem jakie emocje wywołałeś w innych czytelnikach tego forum, ale mnie tylko rozbawiłeś.

Tak więc zamiast się tu napinać to wyjdź z forum, weź słownik do reki i go poważnie przestudiuj, bo jest Ci to potrzebne.

POKAZ MI GDZIE JEST BLAD A PISANIE BEZ Ż Ó Ą Ę Ł TO RACZEJ NIE SA BLEDAMI ORTOGRAFICZNYMI

Opublikowano

Pytanka

1. Trzeba bedzie sciagac od nowa klient, czy stary moze byc?

2. Wszystko zostaje takie jakiebylo czy cos poprawiliscie ?

Udanego startu zycze ;)

Opublikowano

SERWER NIE WYSTARTUJE :#

wielki hacker się odezwał co "niby" kradnie strony autora "zielsko" i udostępnia na MPC

z ciebie taki hacker jak zemnie poeta

Ps ban mu się należy za groźby

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

POKAZ MI GDZIE JEST BLAD A PISANIE BEZ Ż Ó Ą Ę Ł TO RACZEJ NIE SA BLEDAMI ORTOGRAFICZNYMI

no nie wiem , może SA BLEDAMI ?

hmmm , Polakiem jesteś ?

to powinieneś pisać w swoim języku .

Może cię tego w szkole nie nauczyli , no ale ....nie zgłębiam się w tą dyskusję.

13735324352268179080.png

Opublikowano

Dobra, teraz mam pytanie bardziej za strony technicznej, czy będą jakieś zabezpieczenia przed WaitHackiem, Bonusswitcherem lub Multihackiem ?

qwjHB.jpg

Opublikowano

Dobra, teraz mam pytanie bardziej za strony technicznej, czy będą jakieś zabezpieczenia przed WaitHackiem, Bonusswitcherem lub Multihackiem ?

Za bs ban, za wh -20lv. Nie będą robić zabezpieczeń bo "to walka z wiatrem". Mam pytanie odnośnie launcheram najlepiej z mapami. Będzie ?

no nie wiem , może SA BLEDAMI ?

hmmm , Polakiem jesteś ?

to powinieneś pisać w swoim języku .

Może cię tego w szkole nie nauczyli , no ale ....nie zgłębiam się w tą dyskusję.

Polskie znaki to błędy poboczne i może śmiało nie pisać ich ze względu iż na zagranicznych klawiaturach nie koniecznie są polskie znaki.

nanicz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...