Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie dostępne forum oraz ts?
Pomyślcie nad zmianą wyglądu epickiej szaty na 135lvl, ona jest okropna - czy nikt kto dodaje ją na swój serwer tego nie widzi? T^T

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SM'y będę jeżeli obiecaliśmy to słowa dotrzymamy.

A co do Nagrody to niech się Nismo wypowie.

zamiast tych SM.ów to daj raty Np: po 50-100% wszystkiego z tego chociaż każdy skorzysta

rozdacie po 300sm dla pierwszych 100 kont i oni mają już ułatwioną gra a co z innymi ?

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Kiedy będzie dostępne forum oraz ts?

Pomyślcie nad zmianą wyglądu epickiej szaty na 135lvl, ona jest okropna - czy nikt kto dodaje ją na swój serwer tego nie widzi? T^T

EJ ale skończ płakać , tak ? Co z tego że Tobie się ona nie podoba ? To nie koncert życzeń , yo .

Opublikowano

Server extra, napewno zalukam !. Mam nadziej, że dodacie jakieś nowości typu Minataur !

Opublikowano

NISMO ta nagroda za wbicie 200 aktualna czy nie?

Rozmawiałem z Nismo i nagroda aktualna.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

EJ ale skończ płakać , tak ? Co z tego że Tobie się ona nie podoba ? To nie koncert życzeń , yo .

To już nawet nie chodzi o to, że tak jak to ująłeś 'tylko mi' się ona nie podoba, ale szamanka ma w niej kanciasty łeb, jak to przecież wygląda?

Po co takie coś dodawać na serwer, podczas gdy jest wiele innych i wizualnie lepszych zbroi?

Co do sm to polecam dać na sam start serwera raty zamiast tego - to na pewno bardziej ucieszy graczy.

Opublikowano

Jesli chcecie, moge wam udostepnic Kanałv V.I.P na TS, gdzie bedziecie przesiadywac i rozmawiac ; )
info na priv : )) pozdrawiam

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

każdemu należy się 2 szansa, mam nadzieję że jej nie zmarnujecie więc wbiję pograć

Opublikowano

Kiedy forum i ts jutro?

W każdej Zapowiedzi spamujesz o tym kiedy forum/ts -_-

zamiast tych SM.ów to daj raty Np: po 50-100% wszystkiego z tego chociaż każdy skorzysta

rozdacie po 300sm dla pierwszych 100 kont i oni mają już ułatwioną gra a co z innymi ?

Skoro obiecali to niech tak zostanie. Zmiana obietnicy też nie jest dobra.

Opublikowano

W każdej Zapowiedzi spamujesz o tym kiedy forum/ts -_-

Skoro obiecali to niech tak zostanie. Zmiana obietnicy też nie jest dobra.

Obiecali dla wszystkich a nie dla 100 kont

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Będą dla wszystkich nie bój żaby. Załatwi się xD

Jak pisaliśmy - tak zrobimy, wszystko aktualne.

Propos moich serwerów, trudno się nie zgodzić - wtedy miałem ewidentny brak doświadczenia i zrobiłem sobie roczną przerwę od serwerów. Od emeralda umywam ręce, jedynie co tam zrobiłem, to pisałem questy. V1? Klapa z zabezpieczeniami, szkoda po prostu rozmawiać.

Opublikowano

Jak pisaliśmy - tak zrobimy, wszystko aktualne.

Propos moich serwerów, trudno się nie zgodzić - wtedy miałem ewidentny brak doświadczenia i zrobiłem sobie roczną przerwę od serwerów. Od emeralda umywam ręce, jedynie co tam zrobiłem, to pisałem questy. V1? Klapa z zabezpieczeniami, szkoda po prostu rozmawiać.

Tylko questy? I mianowałeś się HA serwera?. Zastanów się co mówisz, bo takie bajki to możesz na dobranoc dzieciom :)

NISMO jak masz takie głupoty opowiadać to proszę Cię nie tutaj....

Klapa z zabezpieczeniami? Tylko, że serwer padł, bo zrobiłeś serwer max lv. 80 :) Pokolorowane moby z av2 i jeszcze znaczka GM nie potrafiłeś dodać.

Gadałem z 360 i teraz myślę, że serwer będzie w porządku. Dla ciekawych: http://scr.hu/3j4/xrctr

Zachęcam do gry jedynie ze względu na 360 :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nie mianowałem się Head Adminem - Ty mnie nim mianowałeś. Gościu, chcesz zostać technikiem a masz naprawdę małą wiedzę o tym. Do dna Ci nie daleko ;) Zabezpieczenia to nie moja działka, zajmuje się tym Vasker i zrobił to naprawdę dobrze. Emerald był syfem, do którego ręki nie przyłożę.

Opublikowano

A co z tym co dla wiernych widzów serwera miała być nagroda?

No SM dostaniesz na start pisali już o tym : ]

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, na pewno zagram.

Mam takie jedno ale, może zamiast tych 200 peleryn na start dodać 1 która sie nie kończy?

skpUo.png

Opublikowano

,,Nie mianowałem się Head Adminem - Ty mnie nim mianowałeś" - Hahahaha. Chyba sobie żartujesz w tej chwili? Nigdy w życiu tego nie zrobiłem i nie zrobię.

Jak mogłeś w tej chwili okłamać mnie w żywe oczy? Mam może przytłoczyć screeny z rozmowy na gadu gadu, czy wystarczy jak to napiszę.

W tej chwili widać twoją dorosłość i jestem pewien że serwer z Tobą nie idzie w parze, co za tym idzie nie postoi jednego miesiąca, chyba że jak to mówił 360 ,,Zrobi się z nim porządek".

Przytłoczę jeszcze jedną sprawę z Emeralda, gdy nie mieliśmy dobrej bazy, to Ty sobie po prostu skopiowałeś z Valari i miałem dostęp do wszystkiego. Nie wykorzystałem tego, bo chamski nie jestem, ale to będzie z tym samym serwerem.

Przytłoczę również sprawę twoich kont na MPC. Każde zostało zbanowane i to odzyskałeś po amnestii.

Ciekawe za co? Nie....?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...