Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za bs ban, za wh -20lv. Nie będą robić zabezpieczeń bo "to walka z wiatrem". Mam pytanie odnośnie launcheram najlepiej z mapami. Będzie ?

Za bs ban nie rozśmieszaj mnie. To jest nie wykrywalne :)

99737657097258797035.png

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za bs ban, za wh -20lv. Nie będą robić zabezpieczeń bo "to walka z wiatrem". Mam pytanie odnośnie launcheram najlepiej z mapami. Będzie ?

.

Rozjebałeś za BS ban . hahaha . jebłem .

Opublikowano

Polskie znaki to błędy poboczne i może śmiało nie pisać ich ze względu iż na zagranicznych klawiaturach nie koniecznie są polskie znaki.

Nie wiem, czy jesteście tacy tępi czy tylko udajecie,ale błędem jest pisanie bez znaków interpunkcyjnych. Wiem że dla niektórych błąd w pisaniu to tylko i wyłącznie ortograficzny, ale Was zaskoczę, jest też błąd interpunkcyjny. Jak pisze całego posta bez ani jednego przecinka, ani jednej kropki (dodam że kropki i przecinki powinny się tam znaleźć, chodzi mi o ten post z poprzedniej strony), to wybacz ale tego się nie da czytać aż oczy bolą jak ktoś tak kaleczy swój Ojczysty język.

Co do polskich znaków, gdyby miał zagraniczną klawiaturę od razu by o tym małym szczególe wspomniał, a znaki interpunkcyjne są chyba na każdej zagranicznej klawiaturze.

Opublikowano

Polskie znaki to błędy poboczne i może śmiało nie pisać ich ze względu iż na zagranicznych klawiaturach nie koniecznie są polskie znaki.

Wh = Perm jak zawsze

BS = Trudno określić czy ktoś na nim bonuje + są obejścia jeżeli ktoś potrafi to zrobi :]

A te konta co były przy pierwszym starcie zostaną ? :D Bo Ja już miałem prawie 30 lvl :)

Jak mają zostać? Jak reje bd na nowo + inna baza.

POKAZ MI GDZIE JEST BLAD A PISANIE BEZ Ż Ó Ą Ę Ł TO RACZEJ NIE SA BLEDAMI ORTOGRAFICZNYMI

wlanczanie ; }
Opublikowano

Nie wiem, czy jesteście tacy tępi czy tylko udajecie,ale błędem jest pisanie bez znaków interpunkcyjnych. Wiem że dla niektórych błąd w pisaniu to tylko i wyłącznie ortograficzny, ale Was zaskoczę, jest też błąd interpunkcyjny. Jak pisze całego posta bez ani jednego przecinka, ani jednej kropki (dodam że kropki i przecinki powinny się tam znaleźć, chodzi mi o ten post z poprzedniej strony), to wybacz ale tego się nie da czytać aż oczy bolą jak ktoś tak kaleczy swój Ojczysty język.

Co do polskich znaków, gdyby miał zagraniczną klawiaturę od razu by o tym małym szczególe wspomniał, a znaki interpunkcyjne są chyba na każdej zagranicznej klawiaturze.

Co do tej interpunkcji, to Ty też doskonały nie jesteś...

Skoro szkoła, ani rodzice nie nauczyli kogoś zasad pisowni, to myślisz, że Ty coś poradzisz?;p

Niech piszą sobie jak chcą, ważne by pisali to z sensem (bo i tak ich nie zmienisz).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

A tak btw kiedy start?;p

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Co do tej interpunkcji, to Ty też doskonały nie jesteś...

Skoro szkoła, ani rodzice nie nauczyli kogoś zasad pisowni, to myślisz, że Ty coś poradzisz?;p

Niech piszą sobie jak chcą, ważne by pisali to z sensem (bo i tak ich nie zmienisz).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

A tak btw kiedy start?;p

Start jutro o 18

99737657097258797035.png

Opublikowano

Jeśli umiecie wykryć bsa i dacie za to bana zostanie wam na serwie 50 osób -.-

Tak nie w temacie co to ta zielona parasolka? ;p

tenor.gif

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione, serwer startuje jutro zgodnie z planem.

Reje włączone zostanie jutro o godzinie 17.00

Team: 360tm, Vasker i Patryk (Oriental)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Specjalista
Opublikowano

To kto wyleciał z teamu? Bo jestem tutaj tylko ze wzgledu na Vaskera i 360.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

to dobrze bo już myślałem, że kolejny tydzień będę się nudzić

To kto wyleciał z teamu? Bo jestem tutaj tylko ze wzgledu na Vaskera i 360.

Nikt już ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

uff, powodzenia myślałem, że kolejny tydzien w plecy :D

sygna.png

Opublikowano

No to ładnie, serwera nie będzie możemy iść na Nadius.pl, wiedziałem że tak będzie 2 FAKE serwa.

Ty kur*a umiesz czytać ? czy tylko potrafisz pisać ' kiedy strona i ts3 ' ?

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

No to ładnie, serwera nie będzie możemy iść na Nadius.pl, wiedziałem że tak będzie 2 FAKE serwa.

Ty w ogóle masz jakiś kontakt z rzeczywistością ? Admin napisał że serwer normalnie startuje a Ty piszesz jakieś głupoty.

12305514727105570066.gif

" Nie dyskutuj z debilami, najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a

potem pokona doświadczeniem. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...