Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby jakas gildia szukala doswiadczonych graczy , to bardzo chetnie dolacze do takiej , tylko zeby TS byl...

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O której godzinie start ? Biologa nie lepiej zrobić co 1sec ? :)

Nie niech każdy się trochę chociaż namęczy.

Mam takie pytanie czy jak ściągnąłem nowego klienta to będę musiał coś jeszcze pobierać?

Opublikowano

Polecam biologa aż do konarów co 1s a potem od certów w górę co 1h :)

Bo tak to 100+ będą siedziały w red lesie i zapewne bd biły ;d

Poza tym mam nadzieję że serwer od razu nie padnie :)

Że wgl nie padnie bo tyle osób na niego czeka ^-^

Postarajcie się ze startem i nie padnijcie ! ;d

kiritoc.png

Opublikowano

360, a kiedy bedzie łatka ta bo lepiej juz pobrać???

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

Start jest dzisiaj o godzinie 18,Odezwie sie ktoś łatke potrzebuje.

Opublikowano

Oby wystartował bez problemów i żeby z około 700-800 osób grało :).

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Jeśli ktoś ma ventrillo na którym siedzi z jakomś gildią czy z kimś kto będzie grał na tym serwerze to pisać na pw :D

Opublikowano

Rozumiem NISMO odszedł to nagroda za max lv też odpadła ... ?

Co do BS'a - dajcie cene 500k za 1 zmianke ( 2kkk da nam 4000 zmianek) i oszustów na BS'a po prostu nie będzie stać. Wiekszość chyba przeboleje fakt drogich zmianek niz dzieci stojących w m1 po 12h i robienia eq 2k hp i 4 absy .

Opublikowano

Rozumiem NISMO odszedł to nagroda za max lv też odpadła ... ?

Co do BS'a - dajcie cene 500k za 1 zmianke ( 2kkk da nam 4000 zmianek) i oszustów na BS'a po prostu nie będzie stać. Wiekszość chyba przeboleje fakt drogich zmianek niz dzieci stojących w m1 po 12h i robienia eq 2k hp i 4 absy .

A później sam będziesz narzekał że zmianki drogie i eq nie możesz zrobić ;>

2962ogp.gif
Opublikowano

A później sam będziesz narzekał że zmianki drogie i eq nie możesz zrobić ;>

Ja strawie drogie zmianki z faktem że prawie nikt na BSie nie będzie jechał. Za to ludzie z BS'ami będą płakać że im się nawet nie opłaca odpalać ;]

Opublikowano

Ja strawie drogie zmianki z faktem że prawie nikt na BSie nie będzie jechał. Za to ludzie z BS'ami będą płakać że im się nawet nie opłaca odpalać ;]

Ale nie czaisz że obojętnie czy zmieniasz BS`em czy normalnie idzie taka sama kasa ? Chyba że dupne bony wsadzasz no to Cię rozumiem :P

2962ogp.gif
Opublikowano

BS był i będzie :) . Każdy z niego korzysta ( prawie , oprócz tych co nie umieją ) , więc wychodzi na to samo. :).

Jak myślicie ile osób będzie na starcie? :P. Jest gdzieś indziej reklama niż tylko tutaj?: )

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Znając życie pewnie mało osób będzie ;/

ja wiem swoje czekam na łatkę,jak znając życie na fb lubi 300 osób tutaj kolejne 300 już mamy 600:D

DAJCIE ŁATKE.

Opublikowano

ja wiem swoje czekam na łatkę,jak znając życie na fb lubi 300 osób tutaj kolejne 300 już mamy 600:D

DAJCIE ŁATKE.

Na fb te same 300 co tutaj ; DD

2962ogp.gif
Opublikowano

Myślę że będzie grało dużo osób, dawno nie było żadnego serwera Easy wartego uwagi. Tylko żeby nie padł, na FB widziałem że ProBoszcza wyrzucili to pewnie na początku będzie DDoSował.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Myślę że będzie grało dużo osób, dawno nie było żadnego serwera Easy wartego uwagi. Tylko żeby nie padł, na FB widziałem że ProBoszcza wyrzucili to pewnie na początku będzie DDoSował.

wiesz co? ProBoszcz to sobie może Ddosowac ale swoje serwery które nie wytrzymały 2 dni

jego nie ma co się obawiać bo znowu będzie musiał zbiera PLN na nowy ruter jak kilka miesięcy temu : )

Czekam na serwer i mam nadzieje że wypali

Opublikowano

Słuchajcie nie napalajcie się tak na start bo znamy przecież wiele przypadków ze startami nawet z tymi przełożonymi, po prostu jakieś bachory znów będą ddosować to pewne i mogą być problemy po to piszę byście póżniej administracji serwera nie wynili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...