Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weźcie się ogarnijcie!

Serwer to jeden wielki FAIL! Nigdy nic nie macie, obiecujecie cały czas, że wystartuje!

Mam już wszystko w dupie. Grajcie sobie sami na nim!

Nikt mi tyle nie dał, co wy naobiecywaliście.

eurodos.png

Opublikowano

Ach, tak to jest jak wstawia się prezentacje zapowiedzi. Trzeba się liczyć z pewnymi problemami i błędami. Team źle zrobił pisząc kiedy będzie online. Najlepiej napisać gdy już będzie można wchodzić. Jednakże trzeba być w takich zapowiedziach cierpliwym.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

no oczywiscie ze tak. nie kazdy serwer ma start idealny jaki by tylko zalozyciele chcieli tylko zawsze jest jakis problem lub niedociagniecie, nie srajcie sie tak poczekacie pare godzin lub dni.

Opublikowano

A nie słyszałeś że ta poprzednia mapa była ściągnięta ponieważ nie mieli tak dużo czasu a my chcieliśmy już serwer? A nie słyszałeś że ta mapa ma być nowa i własna? Tylko o złych rzeczach pamiętacie...

----------

Robią Wam strony, dodają mody, tworzą launchery, zapewniają miłą rozgrywkę, starają się o youtuberów, są w trakcie robienia strony i poradników a wy tylko marudzicie, wszystko byście chcieli od razu, oni też mają własne życie, wy byście chcieli aby oni najlepiej pozwalniali się z pracy/szkoły aby tylko serwer jak najszybciej serwer powstał. Już się nie dziwie że tak dużo gadają o braku emocji u współczesnych ludzi. Co za naród... Naród wiecznie nieszczęśliwych ludzi, niedoceniających cudzej pracy...

Opublikowano

A nie słyszałeś że ta poprzednia mapa była ściągnięta ponieważ nie mieli tak dużo czasu a my chcieliśmy już serwer? A nie słyszałeś że ta mapa ma być nowa i czysta? Tylko o złych rzeczach pamiętacie...

----------

Robią Wam strony, dodają mody, tworzą launchery, zapewniają miłą rozgrywkę, starają się o youtuberów, są w trakcie robienia strony i poradników a wy tylko marudzicie... Co za naród... Naród wiecznie nieszczęśliwych ludzi...

Co w tym złego, ze ściągnięta?

Ja wolę grać na dobrej ściągniętej, niż na gównie z dirtu, własnej roboty...

eurodos.png

Opublikowano

Bo żadnych dobrych chyba nie było.

-.- no człowieku ty tylko umiesz oceniać cudzą prace...

postaw własny serv i ciekawe czy będziesz tak wszystko ogarniał , a zwłaszcza serv z modami ;]

Opublikowano

A nie słyszałeś że ta poprzednia mapa była ściągnięta ponieważ nie mieli tak dużo czasu a my chcieliśmy już serwer? A nie słyszałeś że ta mapa ma być nowa i własna? Tylko o złych rzeczach pamiętacie...

----------

Robią Wam strony, dodają mody, tworzą launchery, zapewniają miłą rozgrywkę, starają się o youtuberów, są w trakcie robienia strony i poradników a wy tylko marudzicie... Co za naród... Naród wiecznie nieszczęśliwych ludzi, niedoceniających cudzej pracy..

"Zapewniają miłą rozgrywkę" - Jak narazie żadnej rozgrywki nie było.

"Starają się o youtuberów" - O żadnym nie słyszałem.

"Są w trakcie robienia strony i poradników" - Strona chyba po to aby płakać, a poradników nie ma do czego robić.

"Robią Wam strony" - (powtórka) Nie nam tylko sobie.

-.- no człowieku ty tylko umiesz oceniać cudzą prace...

postaw własny serv i ciekawe czy będziesz tak wszystko ogarniał , a zwłaszcza serv z modami ;]

Oceniam bo mam prawo. A każdy serwer powinien być otwarty na krytykę, aby wiedzieć co w sobie zmienić. Jak widać wy pokazujecie, że jesteście "idealni".

7510260_4_1.png
Opublikowano

"Zapewniają miłą rozgrywkę" - Jak narazie żadnej rozgrywki nie było.

"Starają się o youtuberów" - O żadnym nie słyszałem.

"Są w trakcie robienia strony i poradników" - Strona chyba po to aby płakać, a poradników nie ma do czego robić.

"Robią Wam strony" - (powtórka) Nie nam tylko sobie.

to jak tak ten serv ci się nie podoba to po co piszesz na jego temat ? oO

I tak pewnie zagrasz jak wystartuje....

Opublikowano

No i żeś przez Was się zdenerwowałem :P

Proszę ludzie opanujcie się i pomyślcie trochę przed napisaniem tekstu,

jak team to zobaczy to chyba zzielenieje ze złości że ludzie nie doceniają ich pracy

---------------------------------

Nie ma po co poradników zrobić, to proszę cię zrób diamentową kosę i buty zabójcy, dam uciąć rękę że nie wiesz skąd to wytrzasnąć...

Opublikowano

to jak tak ten serv ci się nie podoba to po co piszesz na jego temat ? oO

I tak pewnie zagrasz jak wystartuje....

Pisze tutaj bo:

1.Legalnie nabijam posty.

2.Prostuje wam umysły i mówię, że to FAKE.

Chwilowo powstrzymam się z pisaniem tutaj postów. Zobaczę jak zareaguję team. Bo jak narazie to tylko "zahipnotyzowani" zwolennicy tego serwera odpowiadają na moje pytania i uwagi.

7510260_4_1.png
Opublikowano

Z jego wypowiedzi wynika że oni odpuścili(mimo że pracują) wielomiesięczną pracę...

-----------

To tak jakby kupić komputer, zainstalować grę (dajmy to Skyrim), zaktualizować i nie uruchomić...

Opublikowano

No dobra nie skopiowali :P Ale to co Oni teraz robią jest śmieszne :P Start jest. Kiedy? Zawsze występuję odpowiedź: Jutro. I tak codziennie jakby nie mogli ustalić za tydzień. Bez kłamstw.

Opublikowano

W końcu sponsor okazał się... zły

Muszą jakąś część pracy robić od nowa.

Robią robią, myślą że jest dobrze a tu nagle.. błąd, albo kogoś nie ma.

Oni nie są wszechwiedzący, nie wiedzą kiedy będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...