Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP kto Twoim zdaniem ma waithacka ? ja sie wypowiedzialem ,ze czekam na admina poniewaz mam lagi w HD a bez hd nic nie widze..

TUTAJ MA BYC SPRAWIEDLIWOSC, NIE PATRZAC NA TO CZY TO KOLEGA CZY NIE!!

Najgłupsze wytłumaczenie jakie w życiu widziałem.

"mam lagi w HD a bez HD *nic nie widze..."

Lagi masz kurwa ? człowieku skończ pierdolić. W metka nadupcasz bez laga, ale masz lagi na 720p kto Ci w to uwierzy.

Pozatym nie jestem sa w administracji.

Jeśli z tym nic nie zrobicie to baj baj.

Druga sprawa to kurwa jak wyłączacie serwa (robicie restart) to kurwa ostrzeżcie bo ktoś ma 1/8 metka i chce sobie go skończyć,

a wy bez zapowiedzi, bez ostrzeżenie przyjebiecie. I chuj już z metkiem, ale jak ktoś inny jebie przez Katakumby 30 min do azraela to się może nieźle wkurwić.

Więc apeluje o zapowiedź resa 20 minut przed. Tyle z mojej strony, będziecie nas dalej wkurwiać to na serwerze będzie 100 osób.

Poza tym wszystko OK.

PS. teraz ten koleś to : [HA]Noresta

1352652199-U513235.png
Opublikowano

nigdy bez ostrzezenia minimum 5 minut nie wylaczylismy,

@up w metinie jestem rzadko poniewaz mam zastepczego laptopa, bo moj sie spalil. Owszem czekam na decyzje teamu co do tego.. Bo ja serio mam lagi xD!

ale mniejsza z tym, dzisiaj ok. godziny 22-23 będzie restart ok. 20-30 minuty w celu poprawienia dt + sprawdzenia.

//prosze o zgloszenie na pw sie tej osoby ktorej to nie dziala " pisze nie udalo sie" ;-)

Opublikowano

Dziś jak i wcześniej 420 osób może potwierdzić, że bez słowa był restart i zawsze wszyscy są zaskoczeni pisząc :

Bije metka

kur.wa

poczekajcie !!

ja jeb.ie

neosy jeb.ane

spam

ja pier.dole

I skończ pierdolić bo działasz mi na nerwy.

Tu na forum nowym możesz takie gówno wciskać, ale nie osobom które były w tym czasie na serwerze.

No proszę Cię nie pierdol :)

+ a nawet jeśli BYŚCIE (nie zrobiliście tak nigdy, ale GDYBY) to 5 minut to stanowczo za mało.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Dzisiejsza przerwa techniczna o której zostaniecie poinformowani, ma poprawić następujące rzeczy:

1. Wieżę DT

2. Dzwon na 80 poziom

3. Mapę od 100 poziomu

4.Wieża Wygnańców

5. Biolog

Jesteśmy w fazie przygotowań nowych MISJI, które urozmaicą wam w dużym poziomie grę, te o to questy zostaną wprowadzone na dniach ;-)

Opublikowano

wie ktoś może dlaczego nie mogę połączyć się z serwerem ? mam pobranego clienta i launchera, gdy wchodzę w okno logowania mam tylko CH1 NORM a reszta '...' i podczas logowania się na CH1 mam błąd podczas łączenia się z serwerem. a na stronce widzę 150 osób online więc ...

Opublikowano

jest teraz serwer on ? Pobrałem klienta z głównej strony i jak wchodze w metina to są przy ch kropki ..

Opublikowano

serwer na którym ludzie bezkarnie okradaja innym konta lub za podszywanie sie pod GM i okradanie kont jest ban czasowy na 24h jak nie mniej ;)

help4you.png

Opublikowano

serwer na którym ludzie bezkarnie okradaja innym konta lub za podszywanie sie pod GM i okradanie kont jest ban czasowy na 24h jak nie mniej ;)

To, że ktoś jest frajer to mu konto okradną.

Druga rzecz, administracji się danych nie podaje.

FRAJERZY i tyle.

Serwer POLECAM

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Kolego, pisalem nie raz jesli chcesz jakas transakcje robic zglos sie do GM'a i na TS to róbcie, inaczej my nie mamy na to wpływu.

a co do podszywki, nwm jak mozna sie podszyc (banujemy takie osoby) lecz na Pw nick gm jest na żółto.

Opublikowano

Sam mowiles/pisales ze pewien gracz mial bana za podszywanie sie i okradanie kont i nie wiesz czemu gra dalej na tym samym koncie co dostal bana.. wniosek jest jeden ze to twój kumpel ..... smieszny serwer

help4you.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...