Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opłaca się grać ? Team pomocny ? czy ma wyjebane tak jak na Tuo* ?

co jest zakładam konto na stronie loguje się normalnie a w cliencie pisze nie poprawne dane ?

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kochani zapraszam na zaprzyjaźniony serwerowi TS3 IP ForGame.pl Specjalnie dla ForGame na ŻYWO MC Dj-e !

Opublikowano

EscapeQ właśnie widziałem że napisałeś że DT sprawne więc poszedłem sprawdzić, i co?? I GÓWNO!!! Doszedłem na metki i wywaliło przed DT po raz 7 i tak pewnie powiesz że wszystko działa...

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=sXcV7oilIuU

TEMAT http://forum.rastagames.eu/index.php?/topic/331-jemkupe-znajomy-czy-farciarz/

Ewidentne WH , ale nie dostali bana wedlug gma osoba nagrywaja miala lagi , tak naprawde to kumple admina , Serwer Ok administracja to banda dzieciakow ktorzy chcieli przezyc przygode , no i im nie wyszlo

Widzę że ładne jazdy są na tym serwerze.

Shaders jako jedyny traktował poważnie swoje obowiązki a cała reszta to widzę olewa sprawę na całej linii. Jak to jest że ten koleś jeszcze nie wyłapał bana? Przecież nie raz miałam laga podczas pvp, i wyglądało to zupełnie inaczej...ten gościu ciśnie na wh i osoba z teamu powinna umieć to rozpoznać. Tak samo jakiś typek JemKupe też nie zostanie zbanowany bo...nie? Gdzie tutaj uczciwość? Od początku miałam bardzo dobrą opinię o serwerze ale teraz się to zmieniło. Nie można tak robić że kolegów/isowców się nie banuje a zwykłych graczy, tak.

58815786.jpg

Opublikowano

Widzę że ładne jazdy są na tym serwerze.

Shaders jako jedyny traktował poważnie swoje obowiązki a cała reszta to widzę olewa sprawę na całej linii. Jak to jest że ten koleś jeszcze nie wyłapał bana? Przecież nie raz miałam laga podczas pvp, i wyglądało to zupełnie inaczej...ten gościu ciśnie na wh i osoba z teamu powinna umieć to rozpoznać. Tak samo jakiś typek JemKupe też nie zostanie zbanowany bo...nie? Gdzie tutaj uczciwość? Od początku miałam bardzo dobrą opinię o serwerze ale teraz się to zmieniło. Nie można tak robić że kolegów/isowców się nie banuje a zwykłych graczy, tak.

//JemKupe nie dostał, ponieważ to było przed restartem serwera (4 marzec. , a restart był we wtorek/srode)

Opublikowano

Witajcie , przepraszam za moja nieobecnosc na serwerze ale aktualnie jestem na praktykach w Irlandii i nie mam dostepu za bardzo do gry , forum odwiedzam ale wiecie jakie to jest przegladanie forum na telefonie .. 29 Marca wracam do polski i od 30 jestem z Wami i do waszej dyspozycji . Tamci zostali juz zbanowani za wh . Do zobaczenia w grze ;)

bez gif.

Opublikowano

Shad3rs ziomuś to weź jeszcze team namów żeby DT naprawili ^^

JEŻELI NIE WIERZYCIE ZE MNIE CAŁY ZCAS WYWALA Z DT JUTRO WSTAWIĘ FILMIK ;)

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Koledzy dostali bana odrazu wiec nie wiem czemu taka furore robicie. ;O

//JemKupe nie dostał, ponieważ to było przed restartem serwera (4 marzec. , a restart był we wtorek/srode)

Kurwa ty zawodowy p[rzepierdalaczu kto ci kazal tak napisac? Ten typek nie dostal bana , zostal odbanowany 1 godzine po banie a temat zostal usuniety jak gdbyby nigdy nic ,trzeba bylo zalozyc drugi

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

JemKupe został zablokowany permanentnie. Koniec kropka.

Opublikowano

Nie no mnie to rozwala jak omijacie temat tego ninjy kolegi noresty czy kogos tam , Teamt zostal usuniety a ninja odbanowany doslownie po chwili i caly czas zmieniacie temat i piszecie o jemkupe

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

@Casawir

Kolega? Nie znam typa gadałem z nim 2-3 razy na ts ;) Postać cały czas ma bana. Zakończ te twoje postowanie ;x

Opublikowano

i serwer jest bomba nie za łatwy nie za trudny

w ciągu 4h zrobiłem stal +7 ripa 49sr tarcze na 61 +8 aure g5

polecam serwer

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Kolega Admina na WaitHacku.. według administracji tego serwera nic tu nie ma !

Opublikowano

To ładnie sa przycpani, albo maja klapki na oczach :)

Opublikowano

i serwer jest bomba nie za łatwy nie za trudny

w ciągu 4h zrobiłem stal +7 ripa 49sr tarcze na 61 +8 aure g5

polecam serwer

Podobnie jak kolega, antyk 45% śr, stal +9, zbawka +7 i jeszcze 80kk 75 lvl. Dobrze się gra ;) ale...

To jest lekka przesada. Niedość, że typ widać waithacka gołym okiem, nie mówiąc już o 1080p, to jeszcze stoi nic nie robi, hp bossowi znika, i na dodatek tej postaci co podbiegla też.

A widać było, że nie macha. Mało tego stoi w bez ruchu a absorbcja PŻ i PE leci do niego gołym okiem widać.

Administracjo jeżeli nic nie zrobicie nie liczcie na graczy, bo to jest bezczelne.

Tyle w tym temacie. Jeśli z tym nic nie zrobią to pieprzyć taki serwer.

1352652199-U513235.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...