Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 19:00 planowany restart aby poprawić znalezione minimalne błędy + zmienić DT na każdym channelu ;)

działa serwer, bo właśnie pobrałem launchera i kiedy chce się zalogować, po załadowaniu paska wyłącza mi się metin.

server online?

Czytanie nie boli tym bardziej ze pare postów wyżej jest napisane RESTART
Opublikowano

Serwer jak dla mnie pierwsza klasa. Oj zdarzą sie błędy sporadycznie ale ogólnie jest dobrze. Do tych co płaczą że za mało, że za wolno mogę powiedzieć tyle: IDŹCIE NA 4FUN! AMEN

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

mam jedno wazne pytanie. Mam sciagniete clijenta i łatkę i caly czas jest napisane "zostaniesz połączony z serverem" na laptopie mi wszystko ladnie smiga, wiec zgralem przez pamięc caly folder i teraz wyskakuje mi komunikat "FATAL ERROR!!! Python Library file not exist! wiecie co zrobic? :>

Opublikowano

Pamiętajcie! Nie otwierajcie żadnej skrzynki z full eq !!! :)

Ps : Zapraszamy na serwer

Opublikowano

Jakaś przerwa jest czy coś ? Bo mam błąd łączenia się .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mam problem caly czas jest napisane "Zostaniesz połączony z serverem" łatke mam, a osob na serverze ponad 400, jak wejsc do gry?.. mam windowsa viste .

Opublikowano

MOZE KTOS MI PODAC STRONKE GLOWNA ? Revoir.pl NIE DZIALA !

wpisz w google Revior.pl i bedziesz miał napisane Revior.pl- Prywatny server metin2 i kliknij tez przez to wchodze/.

Opublikowano

Mam problem caly czas jest napisane "Zostaniesz połączony z serverem" łatke mam, a osob na serverze ponad 400, jak wejsc do gry?.. mam windowsa viste .

też tak samo mam i się właśnie dziwie bo dopiero teraz pobrałem clienta i nie chce mi nic wejść;/

co jest ? ;/

Opublikowano

też tak samo mam i się właśnie dziwie bo dopiero teraz pobrałem clienta i nie chce mi nic wejść;/

co jest ? ;/

Niech ktos na forum napisze jak to naprawic... bo nawet posta nie moge napisac..

Opublikowano

Sam client nie wystarczy. Jeszcze latka ze str głównej w newsie

Łatke tez mam i nadal zostaniesz polaczony z serverem ;x

wczoraj jakos działalo,dzis juz nie .

OGARNIJ TO WRESZCIE BO DUZO OSOB MA PROBLEM Z WEJSCIEM NA GRE....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...