Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest juz ON!

Ale strona i rejestracja dalej off chce osbie konto zrobić ale ni mogę ;/

Na tym serwerze lepiej grać Bodym czy WP?

bfa56a2d084b2.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strone robicie 2 h a mieliście robić 0,5h omg... nawet konta nie można założyć zaraz bd mieli ok. -20 graczy wiecie ???

No i beda mieli;) Ci co maja zostac to zostana wiec po jakiego... piszesz takie durne posty? juz Ci calkiem odbija, bo nie mozesz pograc przez 2h w metka?

Opublikowano

Nie ma w sobie nic specialnego ;P

W sumie ? zagrałbym gdyby to był hard i um trzeba było wbijać za pomocą KU,

a nie jakiś durny pomysł, że po 17 skil wbija na G.

Coraz leniwsi Ci "gracze"

1352652199-U513235.png
Opublikowano

sory że to napiszę ale KURWA MAC PO CHUJA WŁANCZACIE SERWER A REJSESTRACJI NIE????

Włonczyli byscie reje i strone główna a nie kurwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bfa56a2d084b2.jpg

Opublikowano

sory że to napiszę ale KURWA MAC PO CHUJA WŁANCZACIE SERWER A REJSESTRACJI NIE????

Włonczyli byscie reje i strone główna a nie kurwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moze po to zeby zarejstrowani gracze mogli sobie juz pograc? rusz czasem tym pustakiem

Opublikowano

na revoir.pl jest strona almantii LOL

sygnatura173ha6.png

Jeśli pomogłem daj -

1382283771.png

Opublikowano

Już strona działa :) Za godzine może dwie przerwa aby zmienić maszynę + będzie latka max 3mb

Gówno działa, a nie stronka :) udało Wam się może ją na 5 minut ruszyć i dalej off. Serwer do może i fajny, ale ciągle coś się pier*doli. Znam wiele więcej co takich problemów nie mają :) dzięki za chwilę gry narq i Powodzenia może z czasem go ogarniecie, ale z taką ilością graczy to wątpię by on długo pociągnął.

Opublikowano

Działa ale strasznie muli ... nie wiem czy to moja wina czy strony ale jakoś dam rade się zarejstrować :D

Gówno działa, a nie stronka :) udało Wam się może ją na 5 minut ruszyć i dalej off. Serwer do może i fajny, ale ciągle coś się pier*doli. Znam wiele więcej co takich problemów nie mają :) dzięki za chwilę gry narq i Powodzenia może z czasem go ogarniecie, ale z taką ilością graczy to wątpię by on długo pociągnął.

Strona działa poprawnie co ty pier...

Opublikowano
Już strona działa :) Za godzine może dwie przerwa aby zmienić maszynę + będzie latka max 3mb

Pierdol pierdol jak przeglądalem Twoje posty to próbujesz hejtowac ale Ci się nie udaje. A gdzie Twój serwer? Nie pasuje to nie. I już nie musisz wchodzić.

Strona działa.

Opublikowano

Pierdol pierdol jak przeglądalem Twoje posty to próbujesz hejtowac ale Ci się nie udaje. A gdzie Twój serwer? Nie pasuje to nie. I już nie musisz wchodzić. Strona działa.

Jaki mój serwer? AtlantisMT2? on stał dłużej niż większość i zapewne i ten przebije :) nic nie hejtuje pisze co myślę. Masz rację nie wchodzę nawet konto oddałem komuś z tych 20 osób co tam gra.

P.S Że o TS nie wspomnę :D najbardziej rozbudowany jaki widziałem :D i te tłoki :D

Opublikowano

@AtlantisMT2....

To był serwer ale trzeba przyznać, że za czasów tego serwera większość nie wiedziała co to jest atak DDoS. Team speak wgl był o.O? A te bugi tarcze się ulepszało i zamiast kasy zabierać to się dostawało po 500kk więc nie mów mi tutaj o zabezpieczeniach i bugach...

Opublikowano

@AtlantisMT2....

To był serwer ale trzeba przyznać, że za czasów tego serwera większość nie wiedziała co to jest atak DDoS. Team speak wgl był o.O? A te bugi tarcze się ulepszało i zamiast kasy zabierać to się dostawało po 500kk więc nie mów mi tutaj o zabezpieczeniach i bugach...

Kto jak kto, ale Ty nawet swój kanał miałeś na TS, a nie wiesz :P i nie pamiętam bym napisał na temat zabezpieczeń czy bugów cokolwiek :). Spadam z tematu bo szkoda spamować Powodzenia i hej

Opublikowano

Kto jak kto, ale Ty nawet swój kanał miałeś na TS, a nie wiesz :P i nie pamiętam bym napisał na temat zabezpieczeń czy bugów cokolwiek :). Spadam z tematu bo szkoda spamować Powodzenia i hej

Dobry pomysl i nie dla 20 osob ktore graja, bo widac ze na serwerze nie byles, masz licznik to patrz.

//jeszcze dzisiaj bedzie przerwa techniczna dot. zmiany maszyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...