Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie serwer fajny ,ciekawy ale konkurencja dalej atakuje :(

Jednak liczę na administrację i zostanę :)

Polecam serwer!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pogralem z 20/30 min i wydaje sie byc fajny :) plusem jet to ze trzeba dropic kamyki a nie ze od razu kile na p :) wiecej ie nie wypowiadam bo nie zdarzylem go zbyt dobrze poznac :P gdzie na nim najlepiej kase zarabiac ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pewnie w v2 ,LAS -zrobić x2 drop yang w eq dokupić coś i bić z anty-PD :)

Najlepiej to dropic :) chodiz mi tu o sprzedasz itemkó typu stalki bronie 65 itp

Opublikowano

Serwer spoko ale team nie ogarnia i nieogarnie , przed chwila znalazlem buga z wywalniem serwera ktory jest juz od 3 lat

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Serwer dobrze wykonany, ale nie stabilny.

Osobiście nie lubię, gdy mam chwilę sobie pograć, a tu nie działa strona i serwer.

Postarajcie się bardziej zabezpieczyć serwer, to na pewno przybędzie więcej graczy :)

Opublikowano

Serwer dobrze wykonany, ale nie stabilny.

Osobiście nie lubię, gdy mam chwilę sobie pograć, a tu nie działa strona i serwer.

Postarajcie się bardziej zabezpieczyć serwer, to na pewno przybędzie więcej graczy :)

Zmiana hosta w piątek prawdopodobnie, byłby wcześniej lecz hosting nie ma maszyn na zbyciu ;o

Bug z kamieniami wywalajacymi Ch naprawiony

Opublikowano

Fajnie że zmieniacie maszynę, może w końcu wszystko się ustabilizuje. Jeśli będzie OK to z przyjemnością wrócę na serwer bo grało mi się super.

Ale takie pytanie co do licznika...on jest podkręcony czy mi się tylko wydaje?

Bo szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć że prawie o 1 w nocy w środku tygodnia macie 140 osób online, czyli prawie połowę tego co w ciągu dnia, dodam jeszcze że w przeciągu minuty licznik spadał z 115 a po chwili znów wskoczył na 140, raczej niemożliwym jest żeby w przeciągu 30sek tyle ludzi się nagle wylogowało i za chwilę zalogowało do gry. Znam serwer gdzie w ciągu dnia jest online 1k graczy a w tej chwili nawet nie mają tyle co wy o.O

58815786.jpg

Opublikowano

niewiem czy to bład czy co gdy wchodze na swoją postać loguje się i zara wywala do ponownego logowania i tak w kólko odbugowałem postac i to samo zrobilem drugą postać na tym samym koncie sprawdzić czy będzie działać , i działa niewiem co jest niech to naprawią jakoś

Opublikowano

@UP

wyloguj sie z postaci 1 co wywala odczekaj 8 minut do 10 , odbuguj postac poczekaj z 5 min i sprawdz.

@@Problemy ze stroną są związane z tym, że poprawiają maszyne aby nie wywalało.

DZISIAJ DO GODZINY 20 ZOSTANIE ZMIENIONA MASZYNA NA MASZYNE MOCNIEJSZĄ, DUŻO MOCNIEJSZA.!

Może jakiś evencik ? :) Jakieś szkaty a z nich kamyki duchowe i mały % na perły i metale ?

Opublikowano

Strona nie działa ???

Bo mi pokazuje ze taka strona nie istnieje... a bym chciał założyć konto,

bo bym chciał zagrać proszę o naprawienie tego błędu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...