Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Escapeq

• Czy można by zwiększyć ilość otrzymywanych zmianek ze skrzynki? Np. do 100-200 szt. Denerwuje to ciągłe jej otwieranie.
  • Czy jest szansa zwrotu straconej skrzynki przez jej zniknięcie?
cooltext532827039.png

Opublikowano

Śmieszy mnie 1 rzecz na tym serwie. Co dzień jest jakaś przerwa techniczna a DT jest nadal zbugowane. Byłem na dt 6 razy, 3 razy odrazu po pieczęciach pobiegłem na króla i go zabiłem i za każdym razem wywaliło mnie z metków a 3 razy

na kowalu ubijałem mooby a króla chciałem na końcu, lecz niestety podczas bicia wywalało przed DT. I proszę mi nie pisać że wszystko działa poprawnie bo tak nie jest od wczoraj bo przedwczoraj działało normalnie.

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Tak strasznie ograniczacie możliwość BSa a i tak olewacie zgłaszanie ludzi na WH.

Czytam tak sobie na forum temat gdzie jakiś użytkownik nagrał gracza jak jedzie na haxach a GM stwierdził że będzie miał go na oku.

Co to ma być? Filmik jest tylko z 3 dni co nie jest aż tak dawno temu. Skoro jest dowód że gracz używa niedozwolonego oprogramowania powinien zostać zbanowany a nie...biega sobie jakby nigdy nic i śmieje się prosto w twarz.To jest jakiś ponury żart.

58815786.jpg

Opublikowano

Ale ta sytuacja z DT też uporczywa bo ani na ripka nie da się iśc bo nie ma jak mapek wydropić ani kd nie można podropić....

4adeeabf9551d8be.jpg

Opublikowano

EscapeQ dokłądnie napisałem co nie tak z DT w poscie wyzej. Poprostu przechodzę pieczęcie i wywala albo jak wejde na emtki albo na piętrze z kowalem i 6 razy pod rząd to nie przypadek.

4adeeabf9551d8be.jpg

Opublikowano

Więc tak:

Licznik podkręcony.

Wywala z DT.

Brak teleportacji do av1/av2 co idzie z tym że trzeba cisnąć przez cała doline/grotę v1 by wejść do av2.

Dziwnie poinformowani niektórzy gracze na OX. Jak jesteśmy już przy konkursach to masakra totalna:

OX - Pytania typu: Czy pływy robią fale ?! Na forum jest temat z durnymi pytaniami.

Zuo - szkoda gadać - na 100 ludzi było 50 metków + z 8 ripów. (Wasze masywne zesłanie moobów na zuo)

Tacy jesteście za "brak cheatów na serwie" że aż zablokowaliście BSa, a koleś z WH na którym był w paru ciekawych filmach ma unbana po 2 dniach 0,o

0 reakcji na zgłoszenia.

Broniłem wcześniej serwera jak tylko mogłem no ale niestety ;/

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

@Memor21234

DT w 100% w pełni sprawne (biją cały czas ripery ) napewno powiesz, że mogą chodzić na mapkach ale jakoś te mapki muszą wydropić

Revoir to medium więc teleporty zrobione specjalnie

OX był awaryjny trzeba było jakoś ratować sytuacje

Przez całe zuo było zrzucone 150 riperów 300 metinów 50 śmierci

Unbany po dwóch dniach? Pojebało cię o.O? (sry ale musiałem)

@Anderewikson

Tak się składa, że to ja pisałem.

Opublikowano

Weźcie lepiej ogarnijcie się z tymi zmiankami i przestań pieprzyć że jest za łatwo bo wcześniej jak były zmianki w sklepie to jakoś dobrze było a teraz trzeba sie pieprzyć z gównem 20 z szkaty

Opublikowano

@Kinoow

Było łatwo bo każdy jechał na bs.Teraz się wysil i zrób coś sam.

Opublikowano

Chłopaki nie jest tak źle ;)

20x20 zmianek macie już 400.

Na 400 zmiankach zrobiłem 3 riby 40%sr, 40%sr, i 45%sr.

Na kolejnych 400 antyka 50% sr i fms 45%sr.

Myślę, że warto spędzić te 20 minut i macie takie eq jak wymieniłem ;)

Wiadomo zależy od szczęścia też, ale jestem przykładem na to, że bez bs też się da.

Kwestia chęci.

Serwer bardzo polecam.

Jeden z lepszych na jakich grałem :)

Dam edit później to wam opiszę co i jak wygląda ;P :)

@edit:nic się nie zmieniło od startu poza wyeliminowaniem kilku drobnych bugów i częściowym zablokowaniem BS'a.

Najważniejsza zmiana ? z 400 graczy na serwerze, dziś koło 14 było 822 graczy.

TAK ! 822 !! świetny skok, i ciągle przybywa więcej.

Serwer jest bardzo fajny, wszystko dobrze wyważone, bez ISu da się spokojnie grać.

Gorąco polecam !

1352652199-U513235.png
Opublikowano

czekam teraz na szczera odpowiedz administracji.

Przerwa techniczna byla na serwerze o godzinie 17,trwala do minuty max tak?

NAjsmieszniejsze jest to ze jak wszedlem na stronke byl licznki online 100 graczy wtf?

Wiem ze macie podkrecony licznik po jak serwer zostal wlaczony to lecial w gore od 100 134 potem 156 189 a teraz 300 cos wiec jest podkrecony

Jezeli myslicie ze pisze glupoty czytajcie up.

To na tyle;)

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=sXcV7oilIuU

TEMAT http://forum.rastagames.eu/index.php?/topic/331-jemkupe-znajomy-czy-farciarz/

Ewidentne WH , ale nie dostali bana wedlug gma osoba nagrywaja miala lagi , tak naprawde to kumple admina , Serwer Ok administracja to banda dzieciakow ktorzy chcieli przezyc przygode , no i im nie wyszlo

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

pierdol, pierdol ja posłucham.

Grałem na tym serwerze od początku w sumie i powiem tak : na początku myślisz, że fajnie bo skille masz G1, exp ładnie leci do 80 ale potem to kapa z wąsem. Poszedłem z ekipą dropić mapki i po ubiciu z 6metków mordu wywalilo nas przed wieżę (nikt nie otwierał szkat z mapkami) pozdrawiam bo do dziś tak ludzi wywala czasami.

Na serwerze nie ma co robić bo pvp jest na tym serwerze nudnawe.

Druga sprawa, że codziennie graczy maleje mimo, że licznik podkręcony mówi co innego, a to za sprawą WSPANIAŁEGO pomysłu "jak zabezpieczyć serwer przed bs?" beka :P

Ja zakończyłem grę dokładnie 2dni i rozdałem bronie śr 50+ dla ludzi nowych tak aby mieli uciechę i łatwo o expienie.

Czekam na kolejny pomysł "Jak skasować eq wybonowane na bs?" a co taaam skasujemy wszystko co jest prooo (czyt. 4x15 HP) ^^

photo261314.png

Opublikowano

aha jeszce pomimo zabezpieczen przed Bs , BS nadal dziala wystarczy jedynie uzyc mozgownicy ;**

xxx

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

aha jeszce pomimo zabezpieczen przed Bs , BS nadal dziala wystarczy jedynie uzyc mozgownicy ;**

@ ZAPRASZAM WAS NA SERWER wwww.tuor.pl o wiele lepszy i przynajmniej widac ze cos z niego bedzie, i grta na nim duzo ludzi

Ale z Ciebie hakier :))

Poza tym, nie jest to miejsce na reklame.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...