Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer!

Ludzi widzę co raz więcej macie ;) oby tak dalej !

Opublikowano

Logowanie padlo?

Latki pewni enie pobrales, bo zmieniali hostera.

Opublikowano

Jak ten serwer się prezentuje, o jest easy/hard/medium?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Wydaje mi się że medium ale można też dodać troszkę easy, zależy jak na to spojrzysz. Exp nie jest tragiczny a zdobywanie kamieni na skille jest raczej zabijaczem czasu niż utrudnieniem.

Ogólnie ciężko nie jest ale wydaje mi się że zależy to od lvla bo jak wiadomo im wyżej tym ciężej.

58815786.jpg

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem ten serwer odbiega od serwerów typu medium , grałem na nim z godzinkę i zrezygnowałem ponieważ jest nie dopracowany wszystko można dostać za drobne a o wbijaniu bonów to już wgl 10 zmianek i siedzi w bojowym 12 sila 12int i 10 ludu później kolejne z 12 zmianek i siedzi 10 ludu 12 sila 10 kryta ... Bony wchodzą jak głupie. Wbić 60 lvl to banał , aaa i jeszcze te skile to już w ogóle porażka skill wskakuję od razu na G o.O moje zdanie jest takie iż powinniście zmienić typ serwera na EASY i nie oszukujmy się że to medium.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem ten serwer odbiega od serwerów typu medium , grałem na nim z godzinkę i zrezygnowałem ponieważ jest nie dopracowany wszystko można dostać za drobne a o wbijaniu bonów to już wgl 10 zmianek i siedzi w bojowym 12 sila 12int i 10 ludu później kolejne z 12 zmianek i siedzi 10 ludu 12 sila 10 kryta ... Bony wchodzą jak głupie. Wbić 60 lvl to banał , aaa i jeszcze te skile to już w ogóle porażka skill wskakuję od razu na G o.O moje zdanie jest takie iż powinniście zmienić typ serwera na EASY i nie oszukujmy się że to medium.

Wbić 70 to banał, później exp :D

Opublikowano

Ciekawa Prezentacja lubię takie klimaty ;)

wbije i zobaczę :) Pozdrawiam całą

Administracje mam nadzieje że mi się

spodoba ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Nie polecam servera same noobki wh'cze do tego team nie reaguje ;) na prawdę nie polecam...

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nie polecam servera same noobki wh'cze do tego team nie reaguje ;) na prawdę nie polecam...

Nagraj, wstaw, wyślij i nie płacz.

Opublikowano

Grałem chwile i niestety jak dla mnie za słaby drop yang ale

Powodzenia w Rozwoju ;) Miło było :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

W m1/m2 jest słaby, później dropią nieźle.

Opublikowano

Słaby drop yang? Ja cię zaskoczę i powiem że yangi lecą bardzo dobrze.

Kiedy był jeszcze bardzo słaby drop itemków dla biologa zakładałam pierścień anty expa i dosłownie w pół godziny na samych orkach miałam ponad 10kk.

Tyle pieniędzy wystarczy na ulepszenie i wybonowanie eq, także tragicznie nie jest.

Dodam że możliwość posiadania pierścienia anty exp praktycznie za darmo jest bardzo fajnym rozwiązaniem. Dzięki niemu nie trzeba się bawić w dropki ani inne rzeczy, kiedy chcemy sobie zdobyć coś główną postacią.

Tylko szkoda że na niskich poziomach pierścień trochę za wolno cofa expa. Nie wiem jak to jest na innych serwerach z tym itemkiem ale fajnie by było gdyby taki pierścień nie cofał expa tylko całkowicie blokował jego zdobywanie. Bo kiedy mam przykładowo na 80 lvl kilka kulek nabitych i założę owy pierścień to cofa mi to co zdobyłam do zera.

58815786.jpg

Opublikowano

Ładnie, ładnie widzę że z każdym dniem macie więcej graczy. Sam mam tam konto tylko że czekam na coś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...