Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry pomysl i nie dla 20 osob ktore graja, bo widac ze na serwerze nie byles, masz licznik to patrz.

//jeszcze dzisiaj bedzie przerwa techniczna dot. zmiany maszyny.

Byłem na serwie :) i nawet sobie 70lvl wbiłem, a co do licznika to każdy wie jak z nimi bywa :). W sumie na maszynie od forgame może serwer się rozkręci i będzie jeszcze bardzo dobry!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie do was, gracze. Czy opłaca się na tym serwerze grać?

Wybaczcie, jeśli podchodzi to pod spam.

Moje zdanie jest takie opłaca się!!, ale dużo zależy od tego co kto lubi i co mu pasuje. Więc wejdź sprawdź ocen ;)

Opublikowano

Opłaca się grać i to bardzo polecam !

i takie pytanko. Czy ktoś mógłby mi launcher wrzucić np na zippy bo z tej speedyshare nie moge pobrac bo konto premium trzeba mieć :/

Opublikowano

Byłem na serwie :) i nawet sobie 70lvl wbiłem, a co do licznika to każdy wie jak z nimi bywa :). W sumie na maszynie od forgame może serwer się rozkręci i będzie jeszcze bardzo dobry!

heh na forgame moze i bedzie dlugo stal,ale ogolem caly serwer to jest jakies dno,np. to ze dropia rady co nimi czytac kamyki?

Opublikowano

heh na forgame moze i bedzie dlugo stal,ale ogolem caly serwer to jest jakies dno,np. to ze dropia rady co nimi czytac kamyki?

Poli, Sun Zi i inne co nie wskakują na G :)

Opublikowano

Dobra, jeszcze godzinka sciagania z moim internetem i bedzie dzialac.

Miej wiecej w ile dni sie wbija 75lvl, wraz z takim dobrym eq?

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na ranking,a już widać poziom graczy.

Nic nowego, skile na g1 z 16->17 co jest najgłupszym pomysłem na harda.

Nie, nie srajcie mi tu, ze to medium hard. Albo jedno albo drugie.

Połączenie hipopotama ze szczurem jeszcze nigdy się nie udało.

Pozdrawiam.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na ranking,a już widać poziom graczy.

Nic nowego, skile na g1 z 16->17 co jest najgłupszym pomysłem na harda.

Nie, nie srajcie mi tu, ze to medium hard. Albo jedno albo drugie.

Połączenie hipopotama ze szczurem jeszcze nigdy się nie udało.

Pozdrawiam.

Tutaj mozliwe ze sie uda. Kto co lubie:)Moim zdaniem to jest medium z prawdziwego zdarzenia:) nie jakies polaczenie z hardem lub cos w tym stylu.

Opublikowano

administracja chyba nie ma zegarkow;/

albo sa nie czasowi rozumiem ze moze cos przebiec dluzej niz sie raz zaplanowalo ale ktory to juz poslizg...serwer wroci przed 22...

a tu cisza... po drugie takie wylaczenia resety droga administracjo robi sie w nocy ;) wtedy serwer nie traci ;P

Opublikowano

ci Admini popierdoleni nic zero pomocy z ich strony piszesz coś to wywalaja z jakimś innym tematem ocena serwa 1/10 miałem na początku dobre zdanie na temat serwa, teraz nie szaują graczy to ja ich, padnie ten serw szybko obejscia na chacki sa

Opublikowano

ci Admini popierdoleni nic zero pomocy z ich strony piszesz coś to wywalaja z jakimś innym tematem ocena serwa 1/10 miałem na początku dobre zdanie na temat serwa, teraz nie szaują graczy to ja ich, padnie ten serw szybko obejscia na chacki sa

obejscia zawsze będą.

coś Ci nie popasowało, bana dostałeś czy co ? ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...