Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko już wróciło do normy.

Zapraszamy do gry :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj tutaj grałem,świetnie mi się grało. Ale teraz co odpier.alacie to jest parodia.... Server ponownie wystartował i podobnie są zayebste lagi i OFF Ten server ma już prawie 24h z czego 16h to off bo kur.a nie potraficie ogarnąc servera;] Cały czas off.. Popracujcie nad maszyną i zróbcie tak jak tu.r:> Pozdrawiam i żegnam;d

Opublikowano

Ich wina ich;] Przed ddos nie da się dobrze bronić. Ale choć trochę można, choćby wyłączyć server i podać datę ON.... A nie pier.olić w rumiany mak;]

Opublikowano

Ich wina ich;] Przed ddos nie da się dobrze bronić. Ale choć trochę można, choćby wyłączyć server i podać datę ON.... A nie pier.olić w rumiany mak;]

no w sumie tak :) ale niema co powiedziec serw bardzo fajnie zrobiony

Opublikowano

Ogarnijcie się a nie tylko "serwer lipny żegnam"... Nie podoba się to spier...

Mi się serwer podoba a co do Ddos'ów są na każdym serwerze, jak widać ten serwer jest dobry więc go ddosują.

Taka jest prawda, większość co napisała posta o tym serwie nie wbiła nawet 30 lvl.

Polecam!

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ogarnijcie się a nie tylko "serwer lipny żegnam"... Nie podoba się to spier...

Mi się serwer podoba a co do Ddos'ów są na każdym serwerze, jak widać ten serwer jest dobry więc go ddosują.

Taka jest prawda, większość co napisała posta o tym serwie nie wbiła nawet 30 lvl.

Polecam!

dokladnie gość ma racje :)

serwer jest gruby poczekajmy chwile dajmy czas moderatorom i bedzie git

Opublikowano

Wszystko już wróciło do normy.

Zapraszamy do gry :)

OFF -> ON -> OFF -> ON -> OFF -> OFF -> ON -> OFF ->...

Opublikowano

Temaptaruek to co piszesz to pier.olisz od kosmosu bzdury. Chuya wiesz o servie a raczysz coś tu pisać... (Grałem tam i miałem 79lvl wczoraj top1;])

Ale to co oni odpier.alają to śmieszne DDOS? Proste blokujemy IP nie? To wyłączamy server.. (firewal) A oni nic nie robią tylko off i on... Nie napiszą OFF DO: 10.03.2013.. Uporamy się z atakmi to włączymy server. Tylko próbują na hama włączyć server,a sami wiedzą że i tak z tego nic nie wyjdzie;]

Opublikowano

Temaptaruek to co piszesz to pier.olisz od kosmosu bzdury. Chuya wiesz o servie a raczysz coś tu pisać... (Grałem tam i miałem 79lvl wczoraj top1;])

Ale to co oni odpier.alają to śmieszne DDOS? Proste blokujemy IP nie? To wyłączamy server.. (firewal) A oni nic nie robią tylko off i on... Nie napiszą OFF DO: 10.03.2013.. Uporamy się z atakmi to włączymy server. Tylko próbują na hama włączyć server,a sami wiedzą że i tak z tego nic nie wyjdzie;]

Mam lepszy pomysl. Zrob wlasny serwer, znajdz sobie ekipe i sprobuj go ogarnac, i wtedy osadzaj innych.

Sam nie umiesz tego zrobic, nie osadzaj innych.. simple.

Opublikowano

OFF -> ON -> OFF -> ON -> OFF -> OFF -> ON -> OFF ->...

Nie podoba się? To wypier... Zrób własny serwer zobaczymy ile postoi.

Ojoj top 1, i co myślisz że teraz jesteś fajny? Nie każdy ogarnia metka tak samo, może team dopiero się uczy?

Daj im szanse bo sam jesteś zerem.

Polecam serwer!

`

­

Opublikowano

UP 2,1 Hejt hejt na mnie panowie;]

Powiem wam tylko nie wiecie co piszecie i tyle.. Nie nie mysle tak;] Jeśli team się dopiero uczy to niech połączą swoją wiedzę na temat Serverów z bardziej doświadczonymi administratoramiktórzy potrafią to robić dobrze;];] Co do własnego servera. To nie zamierzam zbierać się za coś o czym nie mam zielonego pojęcia;] Ja tylko oceniam ;> Seba jeśli masz cos do mnie to możemy porozmawiać 1;1 na ts;>

Opublikowano

Ojoj top 1, i co myślisz że teraz jesteś fajny? Nie każdy ogarnia metka tak samo, może team dopiero się uczy?

Polecam serwer!

Zjedz snickersa, bo zaczynasz gwiazdorzyć

@topic

ten serwer niestety jest więcej OFF niż ON, ale czekamy dalej..

Opublikowano

Zjedz snickersa, bo zaczynasz gwiazdorzyć

@topic

ten serwer niestety jest więcej OFF niż ON, ale czekamy dalej..

Nie gwiazdorze tylko pisze moja opinie o serwerze.

Zapraszam na serwer!

`

­

Opublikowano

ja pierdole juz mnie wkurwiaja miliony serwerow takich samych z nadzieja kiedy zawsze wchodze na mpc i mysle moze bedzie ten idealny serwer z idealna maszyna i teamem ktory nie jest jebanym materialista.. ( nie mowie tutaj o teamie tego serwa bo nwm ) 9 serwerow w pl powinno byc po 3x medium hard i 4 fun -.- a nie.. przepraszam za wulgi ale az zal mi sie robi jak jakies jebniete dziecioki robia dosy ddosy srosy chujosy kurwa i psuja czyjas prace.. tyle mam do powiedzenia . ps dawajcie modki ostrzerzenia wale na to juz mam 37 ciekawe ile dojdzie teraz.. jezeli za prawde sie kara:)

Opublikowano

Tyle osób co pokazuje licznik na stronie nie ma na pewno, serwer jest dość fajny ale jednak liczba graczy zbyt mała.

Opublikowano

kiedy będzie stronka on????

Jak ogarną serwer :)

Dajcie im czas i będzie śmigał, a jak nie to padnie w piz*u i będzie święty spokój takich serwerów jest od zaje**nia więc nic nowego że DDoS-y lecą każdy serwer to przerabiał i Ci co mają pojęcie mają serwer, a inne padają. Życie i tyle.

Opublikowano

Polecam serwer!

Ty za to jesteś pro elo, że wyzywasz kogoś od `zer` - nie znasz go osobiście to się nie wypowiadaj kondonie.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Według mnie zaj*bisty serwer, ale niestety mają dużą i zgryźliwą konkurencje więc na razie wygląda to średnio ale myślę że administracja da radę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...