Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zamiast o 18 ruszył o 22 miał być hit wyszedł kit, dlatego trzeba licznik podkręcić. W 2h można wbić 75 a ja widze że topka w miejscu to chyba 4 dni już stoi... więc chyba nikt już tam nie gra jak już to przypadkowi ludzie co wbiją na 2h zobaczą że lipa i juz nie wracają. Wiem to bo sam grałem 3h wbiłem 74 i już nie gram bo nie ma co robić

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zamiast o 18 ruszył o 22 miał być hit wyszedł kit, dlatego trzeba licznik podkręcić. W 2h można wbić 75 a ja widze że topka w miejscu to chyba 4 dni już stoi... więc chyba nikt już tam nie gra jak już to przypadkowi ludzie co wbiją na 2h zobaczą że lipa i juz nie wracają. Wiem to bo sam grałem 3h wbiłem 74 i już nie gram bo nie ma co robić

Serwer ruszył wczoraj o 18 dokładnie, wtedy to był "kit" tak dobrze mówisz..

Teraz wyszło wiele lepiej, nie wiesz, że podkręcony?! to nie pisz głupot :)

Opublikowano

@UP pisales na 2 stronie bodajze ze tem serwer jest do dupy i tutaj nie grasz wiec za przeproszenia co ty kurwa tutaj robisz?

W sygnie masz ze nie jestes nobem. Wg mnie jestes wielkim zjebanym trolem elo

Opublikowano

Serwer ruszył wczoraj o 18 dokładnie, wtedy to był "kit" tak dobrze mówisz..

Teraz wyszło wiele lepiej, nie wiesz, że podkręcony?! to nie pisz głupot :)

Dlaczego serwer nie działa, pobrałem i nic się nie dzieje. :<

Opublikowano

bo nie gram? hahahahaha zjebem jesteś ty skoro tutaj grasz odpowiem tobie co tutaj robie :D smieje sie z was bo dajecie sie dymac na is :D a serwer i tak max tydzień będzie stal :)

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Super, teraz wypierdalaj bede gral gdzie bede chcial a to ze ciebie zal dupsko sciska, pewnie grasz pod jakims nickiem i udajesz dziewczynke... Ja jakos zyje ani grosza na is nie wydałem wiec ssij dziecino

Opublikowano

OKej zapraszam klub judo Czarni Bytom pt-sb 17:15 lub 18:45 po więcej info zapraszam na priv ;)

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

ja pierdole spiny przez kabel..Kozaczki :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

ne spinam przez kabel już mu napisałem gdzie może wpaść ;) z mojej strony 0 spiny :D już go wyjasnilem :D

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Ja pierdole ... Może tak bez podniety ?? Ty cycek122 wypierdalaj jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia ... ! Bo jarasz się tym metkiem jak byś nic poza nim nie miał .. a Ty Edii olej go bo im więcej będziesz się wnerwiał wypisywał tu tym on będzie jeszcze więcej .. :) więc lepiej odpuścić dzieciakowi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak chcecie zalatwiac swoje intymne sprawy t nie tu

Opublikowano

Ja pierdole ... Może tak bez podniety ?? Ty cycek122 wypierdalaj jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia ... ! Bo jarasz się tym metkiem jak byś nic poza nim nie miał .. a Ty Edii olej go bo im więcej będziesz się wnerwiał wypisywał tu tym on będzie jeszcze więcej .. :) więc lepiej odpuścić dzieciakowi.

Jakbym nic poza nim nie miał , jebnij sie w czolo. Twoja droga dedukcji jest zniewalajaca :) z mojej wypowiedzi wyżej można wywniskowac, iż codziennie trenuje pajacu... Pewnie mowi to brylaty lamus z pryszczami na mordzie, wiec wybaczam tobie brak spostrzegawczości :)

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

pewnie ataki DDoS i koniec z serwem

Opublikowano

EscapeQ moze coś napiszesz na temat wyłączenia serwa ze np jest chujowo i niewiem czy dam rade naprawić albbo cokolwiek ludzie z pełnym portfelem czekają:P

ok juz działa zwracam honor 8S

nie jednak znowu coś jest do tak zwanej dupy

Opublikowano

Kur@@. Chciałbym pograć, lecz nawet konta nie da rady zrobić bo stronka off.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Jak dla mnie serwer kpina pod względem administracji wbijam na ts3 a pan o nicku emejzing(nie wiem jak sie pisze) ma permisiosn''sy , po którym ma każdego z was IP i po 15 sekundach dostaje Dosa wbijam do Administracji , ponieważ takie coś powinła posiadać tylko ona a oni do mnie " On broni nas serwer przed Atakami DDOS " . To jest Kpina z ludzi pewnie już połowę ts3 dosował sku.rwysynek takich ludzi tylko tępić co do serwera nic ciekawego oprócz Kowala :D . (Hajdy w to nie wciągam ^^ ) . Nie polecam możecie hejtować ale ja mam wyjebane na ludzi którzy ufają takiemu człowiekowi jak gównoejzing . Żegnam.

07519388326783314691.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...